icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ejuskaaa
8. jún 2012

Jaaaaaj moje ste zlate!🙂Vidim ze s av tom jaksi nevyznam🙂vy appate vselico co sa moze,musim aj ja🙂Dobre dnes prejdem do druhej fazy zacnem aj zeleninu.. @foryou25 mozarellu teda vylucim,aj ja som uz myslela na tu teplu vodu ale neviem sa k tomu prinutit🙂)))))) @macekova jej dakujem za receptiky,maleho som vypravila von tak sa idem preklikavat:.))) @cleo02 chcem schudnut zo 65 na 55 teda desta..momentalne len 1,5 kilo dole..az dnes som dostala menzes ze by aj to ma brzdilo,nejde to vtedy pomalsie alebo co?

ejuskaaa
8. jún 2012

@macekova hned som si aj urobila tie placky z otrub🙂dobre su,nevies ako casto sa mozu jest?

ninimini
8. jún 2012

@ejuskaaa neviem čo tam ideale denne máš dve lyžice otrub spapat tak ked sú tam dve je to denná dávka

cleo02
8. jún 2012

@ejuskaaa no ze menzes to si mala hned povedat - zadrziavas vodu, v tom je hlavny problem, ale jednoznacne druha faza 🙂

renata32
8. jún 2012

@ninimini DAkujem velmi pekne,si velmi zlata. 🙂

ejuskaaa
8. jún 2012

@cleoo2myslis ze preto som tak malo schudla?Ano idem do druhej o chvilu idem kupit kapustu a nasla som taky recept ze precistujuca polieva tak zajtra si ju dam,ma sa dat na lacno..

cleo02
8. jún 2012

@ejuskaaa vela z nas tu malo problem ze ked mal prist MS tak bud vaha stala alebo aj mierne sla hore, takze je to dost pravdepodobne, ja sa stale citim naliata vodou ked to mam dostat, teraz mam uz po, takze sa citim lahsia 🙂

jenn
8. jún 2012

@ejuskaaa ahoj tak by som Ťa poprosila o receptík na tu prečisťujucu polievočku .... veru by som potrebovala aj ja 😝

ejuskaaa
8. jún 2012

@cleo02 a potom ked uz mam menzes by to malo ist lepsie alebo az ked mi skonci?teraz mi kamaratka pise ze je rozdiel medzi psenicnymi a ovsenymi otrubami?lebo ja mam psenicne..ake maju byt?

ejuskaaa
8. jún 2012

@jenn tu je🙂Protizapchová prečisťujuca rýchla polievka

Poslaťod Danilienka » Štv 16. Feb 2012 8:51:17
Potrebujeme kyslu vodu/da sa kupit aj samostatne v sacku/ s kyslej kapusty, 1-3 struciky cesnaku, cervenu mletu papriku, rascu...
Do hrnca vylejeme kyslu vodu, mozme doliat aj cistu vodu, ak je to moc kysle, pridame rozpolene cesnaky, stipku cerv. papriky, mletu rascu, popripade dosolime.
Varime cca 10 minut/aby to poriadne prebvrelo/. Vypijeme na lacno aj s pohara kde to mozme precedit cez sitko /naco sa trapit lyzickou/...
a do cca 1 hodinky Vas riadne precistiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, .......odporucam spravit riadnu zasobu toaletneho p...

...cesnaky sa nemusia jest.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cleo02
8. jún 2012

@ejuskaaa ovsene maju byt, fuf ja by som sa tej polievky bala, ja som radsej skusila cipky, tie mi pomohli

ejuskaaa
8. jún 2012

@cleo02 preco bala?podla mna na mna nezabere ani to:.))) no fajn a ja sa natlacam psenicnymi:.)kupim ovsene🙂

cleo02
8. jún 2012

@ejuskaaa prenicne mozes v druhej faze sem tam pridat k ovsenym, ale prvorade su ovsene. to s tou polievkou to je len moj osobny pocit ked som citala co tam ide, asi by mi z toho bolo zle, ale to vobec neries ak tebe nevadi ta kombinacia 🙂 drzim palce

ejuskaaa
8. jún 2012

@cleo02 a to som si myslela ze mam nastudova Dukanku:.))))a ani len spravne otruby som nezrala🙂

cleo02
8. jún 2012

@ejuskaaa ja som asi tyzden pred zacatim prestudovala skoro cely internet, postahovala kopec receptov, nakupila co trebalo a tak som sla do toho 🙂 uz budes vediet 🙂

nicky182
8. jún 2012

Ahojte kocky, dnes vazenie po tyzdni -skoro som odpadla, za tyzden som schudla presne 1 cele kilo !!! neverim, lebo inak som chudla tak 0,5 kg tyzdenne ...boli aj nejake prehresky, tak som necakala ....ani neviete ako sa tesim 😀 😀 😀 no a za odmenu som na obed zjedla porciu "rezance s panvice " s kuracinkou a zeleninou 😀 do ciela ostavaju 2 kg, dam to aj keby neviem co bolo ...baby, drzim vam palce, aby ste aj vy zazivali pri vazeni taku radost ako ja , zelam vam pekny den bez pokuseni 🙂 🙂 🙂

macekova
8. jún 2012

@ejuskaaa ... no pri toľkých ,,prehreškoch,, 😀 ( mozzarela,otruby,menzes ) môžeš byť ešte celkom šťastná že išlo dole aj tých 1,5 kila 😀 😀

nicky182
8. jún 2012

@penelope111 ahoj, este uzivas to aloe ? mozno za to to ide s teba von .....

macekova
8. jún 2012

Aj ja sa chcem pochváliť 😀 ...dnes ma tiež moja váha potešila 😀 .... ukázala 80,1 ...takže ochvíľu bude 7 na začiatku ...neskutočne sa teším 😀 ... naposledy som 80 mala pred prvým tehotenstvom 😀 .... takže od 21.5. je celkovo 9,4 kg dole ....jupiiiiiiii .....zázračná diéta 😀 😀 😀

cleo02
8. jún 2012

@nicky182 gratulujeeeeem 🙂

ninimini
8. jún 2012

@ejuskaaa tak to je jasné ked budeš mat po ms tak bude dalšie kg a aj viac dole🙂)

nicky182
8. jún 2012

@ejuskaaa mas dostatok tekutin ? mozzarelu by si aj mohla - tu light ...jednu na tyzden ..radsej menej ako viac ....verim ti, ze tvoj jedalnicek moze byt obmedzeny bez ryb, ani krabie tycinky ti nechutia ? ja si to robim na veceru s dressingom ....aj ked z otrub nieco upecies mas zapchu ? kup si vlakninu v prasu v lekarni, pomoze ti ....otruby su v tejto diete jednoducho nevyhnutnost, hm ....

ninimini
8. jún 2012

@macekova
@nicky182 gratulujem 🙂) ste šikovné🙂)

nicky182
8. jún 2012

@ejuskaaa jasne, tvaroh mozes, ja si kupujem v tescu ten jemny 250 g stoji okolo 0,40 eur ....ja zjem kilo tvarohu do tyzdna ...fakt 😀 mnam, neviem si bez neho predstavit den ...na sladko ci ako natierku ...ked mam chut na sladke spravim si lyzicu tvarohu lyzicu bieleho jogurtu umele sladidlo a mnamka ...obcas skoricu ci kakao, alebo vanilkovu aromu ...to je super vec ...vyskusaj 😀

nicky182
8. jún 2012

@cleo02 dakujem ti 😀

nicky182
8. jún 2012

@ninimini co my, ae ty si ako raketa ..vravim, zachvilu tu budeme modelky 😀 😀 😀 len to brusko moje - teda skor lalok poporodny sa ma drzi ...najradsej by soms i ho odstrihla 😀 😀 😀 😀

renata32
8. jún 2012

@nicky182 gratulujem 🙂

nicky182
8. jún 2012

@renata32 ahooj,ako sa mas ???? uz som ti davnejsie chcela napisat, ci je vsetko ok .... 🙂

renata32
8. jún 2012

@nicky182 dakujem velmi pekne,si zlata.ZAtial vsetko OK,v stredu idem k lekarovi,tak drz prosim palce. 🙂

nicky182
8. jún 2012

@renata32 to som rada, neboj sa, budem drzat palce, neboj neboj neboj !!!! prezivame to tu s tebou 🙂