Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ja som mala dnes strašnú chuť na tú zmrzlinu,ale odolala som 🙂
@penelope111 no ja už nedám do úst ani kúsok sladkého už ma to hnevá a pozerala som jedálniček na dukanovej stránke tak by som sa toho držala ja chcem tiež iba BD dni a možno jeden s mliekom 🙂
@alen24 ved aj ja mám o chvílku dovolenku a nechcem tam íst takto 😀 😀
ahojte dlho som tu nebola mala som konečne doma manžela na 1 tyž. tak som nemala ani čas pisať ....pekne idete dole chvalim...ja nejako stale stojim na tej istej vahe asi 2 tyž. ☹ ale v cm idem dole uz možem obliesť všetky nohavice 🙂...nemam ani tolko prehreškov a nič 😠 ..dufam že ešte nestratím motivaciu ☹
@erikasadek ahoj ty odporucas jest malo otrub ?ja asi posluchnem 8 dni bez zachoda dnes cipky ale aj tak nic moc 😀 Babulky no ako s amate?prsi a sme doma tak stale len mam chut jest,ale nemozeeeeeeeem🙂))))a neviem sa dostat do obchodu a nakupit si aspon to dovolene🙂
ja dnes sekám dobrotu zatial som čistááá 😀 😀
@ejuskaaa že je toto počasie zabijak 😀 aj ja ked som doma už len beham po byte a že čo by som si dala ale zakaždym sa otočim hodim žuvačku a vyhrešim sa že načo to zase myslim 😀 aj ked ja nie že som hladna ale by som niečo zobala daku sladkost alebo niečo slane ale take prave 😀 no krotim sa a včera žiaden prehrešok a hned to išlo o 0,7kg dolu nie je to nič moc ale hned vidno ked som poctiva že sa to hybe aj smerom dolu 🙂
a to wc fuuu ja mam tiež takyto problem ale niekde som čitala že treba pekne zasadnut aj 5 minut a tlačit nie dako velmi ale nech sa to rozhybe ja to robim a ide to tiež na mna nič nezabera.... ale take že ma to chyti a musim letiet kdežeee to sa musim prehovarat na tom wc že to naozaj chcem 😀
zemliky upecene ...uz som aj ochutnala... fajneeee 🙂
Dobre ranko babulky, dnesne vazenie potvrdilo, co som cakala..+1 kg po vikende ☹ prvykrat za dva mesiace, co vaha narastla az takto....takze dnes len BD den, mozno aj zajtra podla toho ako to dnes pojde, drzim vsetkym palce aby to slo opacnym smerom 🙂
Ahojte, ja držím diétu od začiatku mája, tam som ale dosť porušila lebo som mala oslavy 🙂 a mám dole 7 kíl. Idem z vysokej váhy 86 kg tak tie prvé kilá išli rýchlejšie, dúfam že budem mať aj naďalej pevnú vôľu. Toto stravovanie mi celkom vyhovuje, lebo nehladujem akurát mi chýba ovocie.
@lenka1108 Pozerala som zbežne ten tvoj jedálny lístok. A máš tam na raňajky otruby ale máš spravené žemličky s otrúb, či? Ak máš žemličky tak otruby už nejec. V prvej fáze sa otruby jedia 1 a pol lyžice tak si vyrátaj koľko máš v žemličkách otrúb a toľko žemličiek zjesť za den aby ti vyšlo tak aby si zjedla 1 a pol lyžice tých otrúb. A vody pi tak 2 l za deň.
Ahojte môžem sa k vám pridať? Dnes začínam s diétou a mojím cieľom zatiaľ je 10 kíl dole. Tak som zvedavá. Ale sa cítim strašne odhodlane, že to zvládnem 😀 😀 😀 . Som ako slon ☹
@cleo02 Jasné za dva dni to máš určite dole 🙂
@ninimini Ja cez deň tiež koľko rázy sekám dobrotu, ale chytí ma to až večer 😀 Tak držím palce aby si vydržala čo najdlhšie bez prehreškov 🙂
Tak po týždni mám váhu presne takú istú ako minulý pondelok a ani 1 cm neišiel dole 😠
@penelope111 mne to ide v cm ale vaha stoji uz 2 tyž. .. 😠 ..ked to tak pojde dalej tak nepridem do ciela ani do vianoc 😠 😠
@natahli Len mne to ani v cm nejde 😒 Nevadí vydržím len musím poslúchať 😀
@penelope111 ako sa držíš ja som si dnes dala vodný den po tom čo som včera zjedla by som ho mala mat týžden🙂)

@jenn mala som 66,5 a kilo a pol slo dole.tak este 7 kil tak som zvedava ako to pojde dole 😒