icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zdenka112
10. jún 2012

@jenn mala som 66,5 a kilo a pol slo dole.tak este 7 kil tak som zvedava ako to pojde dole 😒

jenn
10. jún 2012

@zdenka112 juuuj tak to ty si na tom fajine 🙂 ako dlho už držiš?..akosi nemam prehlad kto kolko zhodil a ako dlho drži mali by sme to mat niekde napisane tušim 😀

zuzu188
10. jún 2012

@penelope111 ja som mala dnes strašnú chuť na tú zmrzlinu,ale odolala som 🙂

zuzu188
10. jún 2012

@zdenka112 určite sa ti to podarí 🙂..ja som neverila,že by som mohla niekedy schudnúť a už mám dole skoro 8 kg 🙂..z akej váhy ideš?

zuzu188
10. jún 2012

@jenn mne to nejaký extra problém nerobí,len sa mi občas nechce dodržiavať pravidlá 😀..isto to bude mať účinok 🙂

ninimini
10. jún 2012

@penelope111 no ja už nedám do úst ani kúsok sladkého už ma to hnevá a pozerala som jedálniček na dukanovej stránke tak by som sa toho držala ja chcem tiež iba BD dni a možno jeden s mliekom 🙂
@alen24 ved aj ja mám o chvílku dovolenku a nechcem tam íst takto 😀 😀

lenka1108
10. jún 2012

co vravite na tento jedalny listok na tyzden? moze byt? inak zemlicky upeceneeee.zajtra zacinammmmmeeeeeee 😀

alen24
11. jún 2012

@ninimini no ja som sa uz poriadne zmenila od kedy drzim dukanku,mala som vel.42 a teraz v pohode 38 ale este tie 6 kg musim dat dole 😒

natahli
11. jún 2012

ahojte dlho som tu nebola mala som konečne doma manžela na 1 tyž. tak som nemala ani čas pisať ....pekne idete dole chvalim...ja nejako stale stojim na tej istej vahe asi 2 tyž. ☹ ale v cm idem dole uz možem obliesť všetky nohavice 🙂...nemam ani tolko prehreškov a nič 😠 ..dufam že ešte nestratím motivaciu ☹

ejuskaaa
11. jún 2012

@erikasadek ahoj ty odporucas jest malo otrub ?ja asi posluchnem 8 dni bez zachoda dnes cipky ale aj tak nic moc 😀 Babulky no ako s amate?prsi a sme doma tak stale len mam chut jest,ale nemozeeeeeeeem🙂))))a neviem sa dostat do obchodu a nakupit si aspon to dovolene🙂

ninimini
11. jún 2012

ja dnes sekám dobrotu zatial som čistááá 😀 😀

ninimini
11. jún 2012

@alen24 jééj to máš super 😀 😀

jenn
11. jún 2012

@ejuskaaa že je toto počasie zabijak 😀 aj ja ked som doma už len beham po byte a že čo by som si dala ale zakaždym sa otočim hodim žuvačku a vyhrešim sa že načo to zase myslim 😀 aj ked ja nie že som hladna ale by som niečo zobala daku sladkost alebo niečo slane ale take prave 😀 no krotim sa a včera žiaden prehrešok a hned to išlo o 0,7kg dolu nie je to nič moc ale hned vidno ked som poctiva že sa to hybe aj smerom dolu 🙂
a to wc fuuu ja mam tiež takyto problem ale niekde som čitala že treba pekne zasadnut aj 5 minut a tlačit nie dako velmi ale nech sa to rozhybe ja to robim a ide to tiež na mna nič nezabera.... ale take že ma to chyti a musim letiet kdežeee to sa musim prehovarat na tom wc že to naozaj chcem 😀

alen24
11. jún 2012

@ninimini aj ja..🙂)

alen24
11. jún 2012

zemliky upecene ...uz som aj ochutnala... fajneeee 🙂

alen24
11. jún 2012

@ejuskaaa ahoj...daj si mlieko alebo jogurt 😉 ...ja som sa naucila jest pravidelne 5 krat denne a takto nesom hladna a nechodim stale nieco hladat ...a vazim sa kazdy den tak vidim ze naozaj je dolezite jest pravidelne...ked jem malo ide mi menej dole 😒

cleo02
11. jún 2012

Dobre ranko babulky, dnesne vazenie potvrdilo, co som cakala..+1 kg po vikende ☹ prvykrat za dva mesiace, co vaha narastla az takto....takze dnes len BD den, mozno aj zajtra podla toho ako to dnes pojde, drzim vsetkym palce aby to slo opacnym smerom 🙂

ninimini
11. jún 2012

@cleo02 neboj za dva dni to máš dole uvidíš

dundiky
11. jún 2012

Ahojte, ja držím diétu od začiatku mája, tam som ale dosť porušila lebo som mala oslavy 🙂 a mám dole 7 kíl. Idem z vysokej váhy 86 kg tak tie prvé kilá išli rýchlejšie, dúfam že budem mať aj naďalej pevnú vôľu. Toto stravovanie mi celkom vyhovuje, lebo nehladujem akurát mi chýba ovocie.

penelope111
11. jún 2012

@lenka1108 Pozerala som zbežne ten tvoj jedálny lístok. A máš tam na raňajky otruby ale máš spravené žemličky s otrúb, či? Ak máš žemličky tak otruby už nejec. V prvej fáze sa otruby jedia 1 a pol lyžice tak si vyrátaj koľko máš v žemličkách otrúb a toľko žemličiek zjesť za den aby ti vyšlo tak aby si zjedla 1 a pol lyžice tých otrúb. A vody pi tak 2 l za deň.

lilly07
11. jún 2012

Ahojte môžem sa k vám pridať? Dnes začínam s diétou a mojím cieľom zatiaľ je 10 kíl dole. Tak som zvedavá. Ale sa cítim strašne odhodlane, že to zvládnem 😀 😀 😀 . Som ako slon ☹

penelope111
11. jún 2012

@cleo02 Jasné za dva dni to máš určite dole 🙂

penelope111
11. jún 2012

@ninimini Ja cez deň tiež koľko rázy sekám dobrotu, ale chytí ma to až večer 😀 Tak držím palce aby si vydržala čo najdlhšie bez prehreškov 🙂

penelope111
11. jún 2012

Tak po týždni mám váhu presne takú istú ako minulý pondelok a ani 1 cm neišiel dole 😠

natahli
11. jún 2012

@penelope111 mne to ide v cm ale vaha stoji uz 2 tyž. .. 😠 ..ked to tak pojde dalej tak nepridem do ciela ani do vianoc 😠 😠

penelope111
11. jún 2012

@natahli Len mne to ani v cm nejde 😒 Nevadí vydržím len musím poslúchať 😀

cleo02
11. jún 2012

@natahli ja by som sa tymto az tak nestresovala, to ze chudnes viac z cm a menej z vahy nie je az taka tragedia - chudnes z tuku a ten je ovela lahsi ako svaly, a zo svalov teda chudnut nie je dobre 🙂

ejuskaaa
11. jún 2012

ahojte🙂 vitaj @lilly07 tak sme na tom rovnako.obidve zaciatocnicky,obidve chceme dat dole 10 kil,z akej vahy ides? @jenn ja uz serem 😀 na ten zachod,raz sa uz hadam pohne 😀 baby chcem sa spytat zaziky korenie sa moze pouzivat?lebo ja si to davam aj na zeleninu aj na mesko🙂

natahli
11. jún 2012

@cleo02 dakujem prave toto som potrebovala počut 😉 ...ked uz stracam motivaciu pridem sem a hned mam kopec sil pokračovať 🙂 😀

ninimini
11. jún 2012

@penelope111 ako sa držíš ja som si dnes dala vodný den po tom čo som včera zjedla by som ho mala mat týžden🙂)