Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 viem,a už sa neviem dočkať..ale musím sa držať,aby som ho prekvapila 🙂
@zuzu188 Veru musíš len aby ste potom malú Zuzku nespravili keď sa tak na seba budete tešiť 🙂 Ja som s mojim prvý rok chodenia boli každý deň spolu a potom ďalších 6 rokov chodil na týždňové a dvojtýždňové turnusy robiť a to bol šok, ale potom som si zvykla 🙂
@cleo02 Však je to zelenina 😀 Ja zas melón beriem ako zeleninu ved je to dyňa 😀
Baby čo ste boli ten jeden deň iba na mlieku aj ste si ho s niečim ochutili? Lebo ja čisté mlieko nevypijem ale nejaké kakavko alebo možno s bolerom by sa to dalo 🙂
@penelope111 no to určite nie 😀...až za 3-5 rokov...môj išiel iba na služobku na dva týždne
@penelope111 ja som pila iba čisté mlieko
@zuzu188 😀
@penelope111to by som si s ďalším mimčom školu asi už nedokončila
@penelope111 penelopka, daj si Caro, to je bez cukru, staci pol lyzicky na ochutenie ..mlieko je sladke ...alebo si daj don aromu nejaku ...
@penelope111 vodný den je za mnou aspon dúfam i ked tá moja malá elektrika menom samko ešte nespí hlavne že mi už ani nechutí jest 🙂) ja si dám tiež cez týžden mlieko idem cez víkend do mederu tak dúfam že nezhreším a toto bude varovanie aby som neblbla🙂)
@zuzu188 Však ja len srandujem aby som ti náladu zdvihla 😀
@nicky182 Rozmýšľam, že by som skúsila to mlieko ale určite nejako ochutené 🙂
@ninimini Gratulujem 🙂 Pekne si to zvládla. A kedy by si si dala to mlieko? V stredu?
@penelope111 jooj 😀...tebe by sa jedno zišlo 😀
@zuzu188 Ej veru zišlo 😀 Ale najprv chcem schudnúť 😀
@penelope111 napadlo ma toto - skus si to mlieko vyslahatako milk shake ...vmixeri s niecim ochutenym, bude ti to lepsie chutit ...pocuj, dnes som si robila tu nutelu, mala som to riedke a horke, kludne by mi stacilo pol lyzice kakaa a dve suseneho mlieka ,,,,no ale k veci ...daj si to do toho mlieka ,....ja so si dala za lyzicku riedkej nutely do mlieka a ako kakao, ak si das viac, budes to mat ako cokoladu ....na druhej strane to by uz nebol cisto mliecny den, hm ..pospekuluj , vanilkovy, skoricovy, kakaovy ...
@nicky182 No uvidíme či sa na to aj dám lebo keď si predstavím to mlieko piť 😒 Rozmýšľala som že by som si ho dala s bolerom ako ovocný kokteil. No uvidíme možno skúsim v stredu zajtra si musím spraviť polievku nejako som dostala chuť na polievku 🙂
@nicky182 No mi to pripadá že ten cukor nechce nejako osladiť to kakao lebo aj v bábovke mi ostáva tá kakaová časť taká trochu horká. Nechápem 🙂
@penelope111 uvidis, ze to zvladnes, mlieko ta zasyti 😀 aj ja by som si dala polievku ....zajtra budem varit dcerke zeleninovu, asi si dam kus, ale mam v plane si urobi polievku s kyslej kapusty akoze kapustnica no bez masa, dam si tam pretlak ....strasne mi ide na chut daco kysle ...s tym kakom to ani ja nechapem ...horke jak svina 😀
@nicky182 Tehotná? Keď kyselé? Ja tiež jem kyselé, ale myslím si, že to bude že mi chýbajú vitamíny lebo ked som si nasadila to aloe tak som vysadila vitamíny a som bola nejaká zničená tak som si dnes dala aj vitamín a normálne som sa prebrala 🙂 Ja som dnes celý deň myslela na polievku, ale nechcelo sa mi ju robiť 🙂

ja sa dnes zatial drzim, ranajky dukanov chlebik so sunkou, potom kava s mliekom, obed a olovrant bolerovy tvaroh...aj ked dala som si zeleny hrasok cerstvy zo zahrady a tvarim sa, ze je to zelenina 😀