icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

natahli
12. jún 2012

@penelope111 ked ochutnám kocku už pojde celá 😀 mam dostať ms tak preto ten apetit ☹ ale bodla by taka tehla 😀 😀

penelope111
12. jún 2012

@natahli Tak to ano ja sa pred ms neovládam 🙂

jenn
12. jún 2012

@natahli tak mi drzime potom narovnako 🙂 az nato ze si natom o kg lepsie...odmerala som sa vcera o daky tyzden uvidime ci to aspon tam ide dolu 😒

natahli
12. jún 2012

@jenn určite ano.....niekde to musi ist dole 😀 ked nie v kg aspon v cm 😀 😀 ja pockam na ms a potom skočim na vahu a dufam ze uz bude menej 😠 lebo ak nie kde kupit druhu vahu 😀 😀

natahli
12. jún 2012

@penelope111 to je aj moj problem ☹

cleo02
12. jún 2012

@alen24 v bio obchode ju dostat, citala som o nej vela a je zdravsia ako umele sladidla

cleo02
12. jún 2012

@kkkatarinkaaa stevia je prirodne sladidlo, nic umele a je aj zdrava

penelope111
12. jún 2012

@natahli Tak na koniec som si tu čokoládu dala za teba a ostalo mi s nej zle ešte ma aj záha začala páliť 😒

natahli
12. jún 2012

to mi je luto ☹ ja uz mam pripravenu plnu misku tvarohu a multivit bolero 😀 😀 dufam ze to bude uz na dnes koniec... 😠

penelope111
12. jún 2012

@natahli Ja si varím ešte párečky a potom si dám ešte ten tvaroh s malinovým bolerom 🙂

1lussy1
12. jún 2012

baby može sa pri tejto diete piť srvatka?To je mliečna bielkovina

cleo02
12. jún 2012

na mna tiez idu chute ☹ dnes uz druhy bolerovy tvaroh padol

cleo02
12. jún 2012

@penelope111 ja som malinove bolero u nas nejak nenasla, skusim iny obchod, dnes som si dala jablkove mnam

nicky182
12. jún 2012

@ninimini zajtra mam BD tak vyskusam, asi ...no vyhravaju u mna tofu placky 😀 😀 😀 😀

natahli
12. jún 2012

@cleo02 mne ho kupuje mamina na dedine tu ho nemozem nikde kupit...pobehala som uz cele mesto a nic...ale mam doma hrusu,orange,malinu,multivit a colu tu som ale este nemala...najviac mi chuti malina a multivit

natahli
12. jún 2012

@cleo02 ale je to dovolena potravina..tak 😀 😀

nicky182
12. jún 2012

@penelope111 haa, vravim, ze mame v tu istu dobu 😀 😀 😀 boze dnes hrozny den, zrala by som vsetko - doslova ! nastastie som sa ovladala v prehreskoch - na obed som robila manzelovi palacinky a zjedla som len 1,5 , musela som ochutnat ci su dobre urobene inak nic 😀

nicky182
12. jún 2012

@alen24 ahoj, ja som si tiez robila tu nutelu - horka , nebolo to bohvieco ale furt chodila oblizovat lyzicku 😀 😀 😀 ja mam Tesco tekute sladidlo a je dobre, nema daku pachut ...mne vyhovuje ...

nicky182
12. jún 2012

@mimajada ahoj, ja som si na zaciatku tiez piekla aj tento chlebik bez otrub ...no s otrubami je chutnejsie ...nemusis si z otrub piect chlieb, mozes aj na sladko, alebo si sprav otrubovu kasu, ci take "surove" si daj do jogurtu ...

penelope111
12. jún 2012

@cleo02 Ja som si malinových kúpila hneď 6 😀 ešte by som chcela jahodové len neviem či také je lebo unás nemali ale ináč mám všetky druhy a do jogurtu alebo tvarohu dávam hruškové a malinové a jablkové rada pijem s minerálku 🙂

penelope111
12. jún 2012

@nicky182 No ja som si dala čokoládu aj mi s nej zle ostalo. To mám za tú pažravosť, ale takú chuť mám na princa ale v bille ani v tescu nemajú a lidll tu nemám 😒

jenn
12. jún 2012

Kocky neviem aku nutelu robite ale tato co robim ja je genialna napisem recept: 200g sus.mlieka, 2PL kakaa, 6PL mlieka, aroma, 200g tvarohu, sladidlo a ak stihnete dajte do chladnicky 😀

penelope111
12. jún 2012

@renata32 Zajtra sa asi dostanem k pc až poobede alebo večer tak ti chcem povedať, že ti držím palčeky aby všetko dobre dopadlo 🙂 Budem na vás obidvoch myslieť 🙂

nicky182
12. jún 2012

@jenn mnaaaaam, tak tato musi byt super !!!! ja som si robila ten grc z netu - 1lyzica kakaa, 1 lyzica suseneho mlieka a trochu mlieka a sladidlo ...hmmmm ...nemam tvaroh, v obchode nemali, zomriem asi bez neho 😠 😠 😠

ejuskaaa
12. jún 2012

Dobry vecer Dukanky:.))) Ja uz len ked vas citam tak viem ze zhresim 😀 Mam neskutocnu chut na cokoladu ale nie kocku celuuuuuuuuuuu,no ako ja dnes zaspim neviem,moze sa aspon cola alebop co pit?nikede uz potrebujem sladkeeeeeeeeee,dobru noc a pekne SLADKE snicky od tych snad nepriberieme🙂))

ejuskaaa
12. jún 2012

@penelope111 ja som dnes aj pohar vyzmykanej apusty vypily a nic,asi fakt nejake prehanadlo do zradla mi treba! 😠

penelope111
12. jún 2012

@ejuskaaa Veru mala by si si dať to preháňadlo ked ti nič iné nezaberá. Ja pijem colu zero 🙂

jenn
12. jún 2012

@nicky182 tak to teda super je urcite vyskusaj 😉 ja musim zase to nestastne sus.mlieko dokupit 🙂

ninimini
12. jún 2012

@ejuskaaa ja pijem tiež colu light ale teraz som si kúpila pepsi tá je tiež super manžel mi už vypil 2 flaše a stále hovorí že ju vela pijem pritom ja bublinky nemusím iba ked mám na sladké chut nalejem si 😀

penelope111
12. jún 2012

@ninimini Ja keď som ju začala piť tak som mala 1 fľašu na 4 dni teraz mám jednu fľašu na 1 deň 🙂