Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@natahli Tak to ano ja sa pred ms neovládam 🙂
@penelope111 to je aj moj problem ☹
@kkkatarinkaaa stevia je prirodne sladidlo, nic umele a je aj zdrava
@natahli Tak na koniec som si tu čokoládu dala za teba a ostalo mi s nej zle ešte ma aj záha začala páliť 😒
to mi je luto ☹ ja uz mam pripravenu plnu misku tvarohu a multivit bolero 😀 😀 dufam ze to bude uz na dnes koniec... 😠
@natahli Ja si varím ešte párečky a potom si dám ešte ten tvaroh s malinovým bolerom 🙂
baby može sa pri tejto diete piť srvatka?To je mliečna bielkovina
na mna tiez idu chute ☹ dnes uz druhy bolerovy tvaroh padol
@penelope111 ja som malinove bolero u nas nejak nenasla, skusim iny obchod, dnes som si dala jablkove mnam
@penelope111 haa, vravim, ze mame v tu istu dobu 😀 😀 😀 boze dnes hrozny den, zrala by som vsetko - doslova ! nastastie som sa ovladala v prehreskoch - na obed som robila manzelovi palacinky a zjedla som len 1,5 , musela som ochutnat ci su dobre urobene inak nic 😀
@cleo02 Ja som si malinových kúpila hneď 6 😀 ešte by som chcela jahodové len neviem či také je lebo unás nemali ale ináč mám všetky druhy a do jogurtu alebo tvarohu dávam hruškové a malinové a jablkové rada pijem s minerálku 🙂
@nicky182 No ja som si dala čokoládu aj mi s nej zle ostalo. To mám za tú pažravosť, ale takú chuť mám na princa ale v bille ani v tescu nemajú a lidll tu nemám 😒
Kocky neviem aku nutelu robite ale tato co robim ja je genialna napisem recept: 200g sus.mlieka, 2PL kakaa, 6PL mlieka, aroma, 200g tvarohu, sladidlo a ak stihnete dajte do chladnicky 😀
@renata32 Zajtra sa asi dostanem k pc až poobede alebo večer tak ti chcem povedať, že ti držím palčeky aby všetko dobre dopadlo 🙂 Budem na vás obidvoch myslieť 🙂
Dobry vecer Dukanky:.))) Ja uz len ked vas citam tak viem ze zhresim 😀 Mam neskutocnu chut na cokoladu ale nie kocku celuuuuuuuuuuu,no ako ja dnes zaspim neviem,moze sa aspon cola alebop co pit?nikede uz potrebujem sladkeeeeeeeeee,dobru noc a pekne SLADKE snicky od tych snad nepriberieme🙂))
@penelope111 ja som dnes aj pohar vyzmykanej apusty vypily a nic,asi fakt nejake prehanadlo do zradla mi treba! 😠
@ejuskaaa Veru mala by si si dať to preháňadlo ked ti nič iné nezaberá. Ja pijem colu zero 🙂
@ninimini Ja keď som ju začala piť tak som mala 1 fľašu na 4 dni teraz mám jednu fľašu na 1 deň 🙂

@penelope111 ked ochutnám kocku už pojde celá 😀 mam dostať ms tak preto ten apetit ☹ ale bodla by taka tehla 😀 😀