Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ejuskaaa noooo, oslava to je pokusenie jak svina ....kym nepojes na tu oslavu jedz doma ako mas - BD alebo BZ den ....pred odchodom nieco zjedz ....ak mas BZ den je to lepsie, mozes zobkat zeleninku, sunku, masko ...isto si vyberies ....ak mas BD den, je to horsie na vyber, snaz sa jest co najviac masa, dobre zasyti a veeeeela pi 🙂 ked si das kusok kolaca alebo torty nemyslim si, ze hned priberies, samoska nie polku torty , hej ? vsetko s mierou ! nasledujuci den pokracuj normalne, ziadne vodove dni ....ci m menej prehreskov tym vacsi ubytok vahy 🙂 drzim palce
@cleo02 baby, ziadny cierny princ, je to sladka umelina 🙂 pisala tu o nom Penelopka ....ma vraj malo kalorii, ale je sladky ....@penelope111 mam pravdu ? kupila si ho v lidli, nie ?
@nicky182 akurat mam vtedy BZ den tak aspon ze to,no budem sa snazit co najmenej tam jest take oslavovske veci 😀 a teda co to je ked nie cierny princ?dajte nam typ aj my chceme aj ked eje to len akoze princ:.)))))) @jenn to som este nikdy neskusala ale odskusam,lebo so mnou to je bieda..mala by som si asi aj nejaky gutalax alebo co.. @natahli wau myslis ze ten nanuk by sme mohli?to by bolo:.)
@nicky182 ano prešla 🙂 velku čokoladu som si už brala do porodnice 😀 😀 ...ale tu mišu som jedla normalne a ked som si odmerala cukor tak bol v pohode..neobsahuje ani vela sacharidov..to mi v poradila dok. ked som tam bola že si ho možem davať...inač som sa držala statočne ..mala som velku motivaciu zdrave dieta...a po porode som šla na vahu a 54kg...a to je moj ciel 54kg 🙂
máme doma melón a tak na mňa aj s keksami kričal,nech si dám,že som neodolala 😅
ako si robievate puding tak ako je na dukanovej stranke alebo normalka len date niz.mileko a sladidlo..mam taku chut ☹
zajtra bude na obed tofu a karfiolová ryža 🙂
baby kukali ste toto? vyplnte a ukaze vam kedy schudnete a kolko max dukankou schudnete... mne vyslo ze na 67.2 sa dostanem 17.9. 🙂
baby budem mimo od soboty a v pondelok sa vrátim tak mi držte palce aby som moc nepokazila 😀 😀 zatial sa držte
ahojte.....prosim vas,vie mi niekto poradit?chcela by som aj aj vyskusat tutu dietu....ma podla vas vplyv na kramy 😕 ?myslim,ci mi neprehadze cyklus?
lebo ideme na dovolenky a mam to dako vypocitane 😀 tak by som chcela zacat ale neviem sa vobec odhodlat.
obdivujem vas 😉

@ejuskaaa asi som nasla riesenie na nas problem zo zapchou susene slivky si skusala? Ja som len zula ale citala som ze dobre je vecer namocit do vody a rano ten vyluh vypit to skusim zajtra na mna zaposobilo aj len zjest z nich mozno to pomoze aj tebe 🙂