icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jenn
14. jún 2012

@ejuskaaa asi som nasla riesenie na nas problem zo zapchou susene slivky si skusala? Ja som len zula ale citala som ze dobre je vecer namocit do vody a rano ten vyluh vypit to skusim zajtra na mna zaposobilo aj len zjest z nich mozno to pomoze aj tebe 🙂

nicky182
14. jún 2012

@renata32 Renka, to je to najmenej co mozme pre teba urobit 🙂 ☹

nicky182
14. jún 2012

@ejuskaaa noooo, oslava to je pokusenie jak svina ....kym nepojes na tu oslavu jedz doma ako mas - BD alebo BZ den ....pred odchodom nieco zjedz ....ak mas BZ den je to lepsie, mozes zobkat zeleninku, sunku, masko ...isto si vyberies ....ak mas BD den, je to horsie na vyber, snaz sa jest co najviac masa, dobre zasyti a veeeeela pi 🙂 ked si das kusok kolaca alebo torty nemyslim si, ze hned priberies, samoska nie polku torty , hej ? vsetko s mierou ! nasledujuci den pokracuj normalne, ziadne vodove dni ....ci m menej prehreskov tym vacsi ubytok vahy 🙂 drzim palce

nicky182
14. jún 2012

@ninimini a mas nejake vitaminy ? isto je to od tejto diety ? nechem dietu zastavat, to v ziadnom pripade ...staci ti aj sumivy celaskon ..

nicky182
14. jún 2012

@cleo02 baby, ziadny cierny princ, je to sladka umelina 🙂 pisala tu o nom Penelopka ....ma vraj malo kalorii, ale je sladky ....@penelope111 mam pravdu ? kupila si ho v lidli, nie ?

natahli
14. jún 2012

@nicky182 ja ked som mala tehotensku cukrovku tak som mohla nanuk mišu..mala som zakazane všetko sladke ani dia veci som nesmela jesť..tak každy den som si dala jeden nanuk...možno že by sa dal aj tu,nie?..určite nie každy deň ale sem tam ked bude teraz tak teplo 😉

ejuskaaa
14. jún 2012

@nicky182 akurat mam vtedy BZ den tak aspon ze to,no budem sa snazit co najmenej tam jest take oslavovske veci 😀 a teda co to je ked nie cierny princ?dajte nam typ aj my chceme aj ked eje to len akoze princ:.)))))) @jenn to som este nikdy neskusala ale odskusam,lebo so mnou to je bieda..mala by som si asi aj nejaky gutalax alebo co.. @natahli wau myslis ze ten nanuk by sme mohli?to by bolo:.)

nicky182
14. jún 2012

@natahli ale ano, vies , ja nechcem nikoho nahovarat na porusovanie, no telo potrebuje aj sladke ...a Miiiiiisu zboznujem ...kukni zlozenie ...ja som toho nazoru ze vsetko s mierou ...a ta cukrovka ti po porode presla ?

cleo02
14. jún 2012

@nicky182 mna to nejak ani nelaka, len som bola zvedava 🙂

natahli
14. jún 2012

@nicky182 ano prešla 🙂 velku čokoladu som si už brala do porodnice 😀 😀 ...ale tu mišu som jedla normalne a ked som si odmerala cukor tak bol v pohode..neobsahuje ani vela sacharidov..to mi v poradila dok. ked som tam bola že si ho možem davať...inač som sa držala statočne ..mala som velku motivaciu zdrave dieta...a po porode som šla na vahu a 54kg...a to je moj ciel 54kg 🙂

zuzu188
14. jún 2012

máme doma melón a tak na mňa aj s keksami kričal,nech si dám,že som neodolala 😅

natahli
14. jún 2012

ako si robievate puding tak ako je na dukanovej stranke alebo normalka len date niz.mileko a sladidlo..mam taku chut ☹

jenn
14. jún 2012

@natahli tak ako pises klasika len nizk.mlieko a sladidlo a mnaaaam 🙂

natahli
14. jún 2012

@jenn jee tak to si ma potesila 😀 😀 uz si ho aj idem varita a rozdelim na 3 dni 😀

jenn
14. jún 2012

@natahli myslis ze ti vydrzi na tri dni? 😅

alen24
14. jún 2012

@ejuskaaa veru 🙂...ale citime sa lepsie ked sme chudsie no nie? 😀

natahli
14. jún 2012

@jenn no to dufam...aspon sa budem snazit...ale je mnaam 😀 😀 hned mam dobru naladu ked mam sladke v žaludku 😀 😀

jenn
14. jún 2012

@natahli ozaj a zabudla som spomenut ako tu uz boko spominane kupujem puding v lidli 0,0 % tuku 😉

jenn
14. jún 2012

@jenn provokujes? 😀 ja sa tiez chystam spravit si 😀

zuzu188
14. jún 2012

zajtra bude na obed tofu a karfiolová ryža 🙂

natahli
14. jún 2012

@jenn ja som ani nepozrela na tuky 😀 taka som bola pazrava 😀 ale pojdem si kupit ..dakujem za rada 😉 pojdem hladat do kosa kolko to mal tuku..dufam ze ma nepicne 😀 😀

natahli
14. jún 2012

@jenn ja som si varila puding podravka dolcela a vobec tam neni pisane ze tuky len kukuricny skrob,aroma, sol,farbivo kosenila a extrakt papriky 😀 a uz len navod na pripravu...aj tak uz je jedna cas fuc 😀 😀

lenka1108
14. jún 2012

baby kukali ste toto? vyplnte a ukaze vam kedy schudnete a kolko max dukankou schudnete... mne vyslo ze na 67.2 sa dostanem 17.9. 🙂

ninimini
14. jún 2012

baby budem mimo od soboty a v pondelok sa vrátim tak mi držte palce aby som moc nepokazila 😀 😀 zatial sa držte

ejuskaaa
14. jún 2012

@alen24 noooooo ja sa chuda este necitim,3 kila neni videt troska hej na veciach ale inak este7 musim 😀 @lenka11o8 ja si to neviem vyplnit setko anglicy neviem co kde🙂

mimomu
14. jún 2012

ahojte.....prosim vas,vie mi niekto poradit?chcela by som aj aj vyskusat tutu dietu....ma podla vas vplyv na kramy 😕 ?myslim,ci mi neprehadze cyklus?

zuzu188
14. jún 2012

@mimomu ja mám MS stále rovnako 🙂

zuzu188
14. jún 2012

@mimomu ja mám MS stále rovnako 🙂

mimomu
14. jún 2012

lebo ideme na dovolenky a mam to dako vypocitane 😀 tak by som chcela zacat ale neviem sa vobec odhodlat.
obdivujem vas 😉