Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 haaa Penelopka, ti ma vies vzdy povzbudit 😀 dakujem ...."cestoviny" si sprav, najlepsie so zleninou alebo syrom...za 1 minutu je hotova .... ja som dnes robila tu akoze vazecku ...aj to je fajne ....za hodinku vsetko hotove, mu 😀zovi som spravila zemiakove placky sebe otrubova, mam ju rada, je chutna ....uz prisla kamoska ci az vecer pride ?
Baby, dnes mi prisla kniha Dukanova dieta, tak ak by ste potrebovali nejake info, napiste, vycitam 😀 zelam Vam pekny den bez prehreskov .... 😎
Caute baby od pondelka sa chystam na tuto dietku;D neviete mi dat len take vseobecne info kolko by som mohla zhodit za 7 tyzdnou???? Diky
Baby konečne bude teplo a to budeme malo papat a vela pit..v stredu aspon kilo dole 😀 😀
Dik, no ja viem ze to je individualne ale chystame sa na dovolenku a potrebovala by som tak 6 kg schudnut keby bolo viac nenahnevam sa;D
@nicky182 Ale kdeže okolo 17 ideme najprv von aj s ostatnými "kamoškami" a táto čo bude u mňa na víkend hneď ide somňou a bude tu až do nedele. Nič nestíham nemám ešte ani navarené upratané, nič.
Už som mala vypnutý pc musela som ho ešte zapnúť tak som sa najedla tej karfiolovej ryže ledva funím 😀
ahojte...
chcem sa este spytat...majolenka light a tatarska omacka light sa moze? ako dresing a pod.... 🙂
A ja sa pridavam ked jem napriklad kuracie meso,asi si nemozem dat na tochili omacku ze?🙂ale dala by som siiiiiiiii..baby dajte sem vsetky pre info a motivaciu ze kolko ste vazili,ta ay cas schudli a kolko a aky je vas ciel hmmmmmm?No ja vaha 65,16 den Dukanovskej diety -3 kila,do ciela ostava 7 kil:.)
ja som zacinala s vahou 58kg teraz -3 za 1 mesiac...no nic moc ☹ ale aj cm su dole 🙂 ..cielova vaha 54-53kg 😀
Baby v II faze striedate cisto bielkovinovy den s bielkovinovym + zelenina? A v tej knizke,DD su aj recepty????
@zuzu to vazne sa moze ta tekuta chilli omacka? 😝 ale tam citam ze obsahuje cukor a tak ale moze sa teda?jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉 zajtra teda kuuuuuuuupim🙂)))))))tak ty si krasne schudla🙂) @natahli ty chudnes z vahy ktoru v podstate ja chcem mat,zavidim Ti v dobrom:.))) @jaja urcite to stihnes,ja urcite zajtra naberem mame oslavu ale budem sa krotit:.))))))) ja si striedam dni presne ako pises jeden den cisto BD a druhy BZ:_)
@penelope111 ahaaa, zelam ti dobru zabavu, asi tu cez vikend nebudes ....uvolni sa, zabav sa a nacerpaj nove sily 😀 😀 😀
@kkkatarinkaaa nie nemoze sa tatarska ani dresing ..urob si vlastny z jogurtu, tvarohu cottage cheesu ..prinajhorsom - este raz prinajhorsom z kyslej smotany 10% ....ja viem, ze tieto pochutinky su velmi fajne, aj ja ich mama rada ....musime pockat 😀
@ejuskaaa dietu som zacala 26.5. neviem kolko je to dni 😀 povodna vaha 67,9 teraz 62kg ...tyzden mi vaha stala, potom sa to pohlo ....posledny tyzden tiez vaha stala, no boli prehresky 😠 moj provy ciel bol 63, co som splnila uz pred 2 tyzdnami, no pokracujem na 60 a bohvie co dalej 😀 😀 😀
Vzhledem k tomu ze manzel uz ma 5kilo dole behem 3tydnu a ja bych uztaky potrebovala neco schodit dole...nasla jsem si na nete, ze dukanka se muz epro kojici matky tez, jen se zacina treti fazi..., manzel je v druhe fazi tak to budem mit apson podobne a nebudemvyvaret na vicekrat🙂no jsem zvedava ..plan je minus 13kg 😀 zacinam od pondeli snad...

@alen24 no ved prave, ze mam malo do ciela, a nejdem to dat .... ☹ citim na sebe , ze v podstate mimovolne povolujem ....vcera to ale bolo ovela lepsie, normalny dukanovsky den ...bojujem !!!