Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Od dnes začínam, som zvedavá koľko vydržím 😀 Len neviem čo budem jesť to je môj najväčší problém ☹ Mám sa držať len podľa tej stránky ???? dukanovadieta.com??? Lebo ja s tých povolených potravímn jem málo ostatné vôbec ale vôbec nemusím, neporadí mi niekto čo si navariť alebo čo vlastne jesť?? Ďakujem
Ahoj dievcence, tak aj ja zacinam od zajtra, potrebujem dat dole 8 kil 🙂 Len uz sa mi v tretom meste zhanaju ovsenne otruby a nikde ich nemaju ☹
Ja som taka truba... Spravila som si na obed zeleninovu polievku s kuracimi haluskami ze aky super obed. A ked som dojedala poslednu lyzicku, pozeram, ze ci mozem hrach.. a jasne ze nemozem... a ja kopu hrachu v polievke 😒 no nevadi, hadam to nespravi nejaky velky rozdiel 😢 nastvana som sama na seba 😠
@penelope111 my sme mali dnes ešte aj nečakanú gril párty 😒
😀 baby už ticho o jedle ja som dnes akosi stale hladna a ked tu pišete o tých dobrotách no ved to je niečo hrozne 😀 mala by som ist radšej už spat len na sprostosti takto myslim 😀
ahojte, aj ja uvazujem o tejto diete, ale vela som o nej citala, ze je nebezpecna. Drzite ju uz dlhsie? Mate nejake zdravotne problemy?
dnes rano -2kg.zda sa mi to malo ale aj tak som happy lebo vcera som tomu trosku pomohla asi 10-timi hranolkami 😀 😀 😀
ahojte tak dnes idem skusat karelabove placky som zvedava ci sa budu dat jest 😀 😀 a ta dukanova zmrzlina je dobra?
jooj,jak som sa napratala hovädzinky s uhorkovým šalátom 😀
Tak baby po tomto víkende + 1,5 kg mám čo robiť aby som to zhodila a začala konečne chudnúť a nie len chudnúť to čo priberiem 😒
@penelope111 ja mám o pol kg viac,ale vážiľa som sa oblečená a trochu najedená..dnes to je hrúza..do obeda to šlo super a potom mama nachystala koláče,tak som zbagrovala 3 kúsky a za tým som si dala melón..od zajtra idem skúsiť bez prehreškov alebo s max.jedným,keďže budem na praxi a budem rada,že čosi zjem
@zuzu188 Aj ja by som chcela bez prehreškov ale v utorok ms tak neviem ako to zvládnem, ale aspoň jesť len povolené aj keď si dám nejakú čokoládku 🙂 Lenže včera nugetky s hranolkami 😀
@penelope111 ja sa aj tak začnem diéte naplno venovať až od soboty...dovtedy si tie prehrešky odpustím..potom už nie
@zuzu188 Prečo od soboty? To sa manžel vráti?
@penelope111 neni si sama ja som zjedla jeden riadok čokolady ☹ ale bola nejaka dia bez cukru co som nasla v bille ☹ hlupana som aspon nanuk som si mohla dat ked uz je tak horuco a nie čokoladu ☹
@penelope111 lebo už budem mať prázdniny 🙂...no manžel keď príde to bude ťažké..mi písal,že mi nakúpil kórejské cukríky 😀
@zuzu188 Aha no to budeš mať ťažké 😀 Však musíš okoštovať 😀
@natahli No len ja som mala také prehrešky že som všetko nepovolené jedla 😀 Aj nanuk bol 😀
@penelope111 on mi ich sem tam nosieval z roboty..sú ženšenové..nie sú nejako extra sladké a sú "zdravé" 😀
@penelope111 ja idem v piatok k mamine.. to tiez bude masaker..ona len stale do kazdeho pcha a pcha ...to mozes mat aj 100kg a ona ti stale povie ze aka si chuda 😀 😀 hlavne ze ona je ako prutik 😀 😀

@zuzu188 no prosim, si pisala, ze sa ides krotit cez vikend, ci to nie cez tento ??? 😀