Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@natahli To poznám 😀 Moja mama tiež je polovica somňa a dnes mi zas stále rezne núkala, ale nedala som si 😀
No kocky za mesiac a pol musim schudnut minimalne 5 kg...ak bude viac budem stastna ako blcha - za prve budem kocka a za druhe nebudem si musiet kupovat nove saty 😉
bože baby ja mam pred tými sprostymi kramami a citim sa nafuknuta ako balon ... a pažrava ako vždy pred nimi ach jaj neznašam tieto chvile 😝 takto tu klesajucu vahu zajtra veru neuvidim 😅
@penelope111 len aby 😀
@jenn Ja mám to isté a radšej ani nenapíšem čo som všetko požrala fuj 😠
Tato tema se nejako zvrhla.....koukam ze vetsina jen hresi ale drzeni diety nikde....
no veru ide to tu dole vodou...kazdy pise co pozral a nemal :(...radsej si pisme a podporujme sa ako nam to ide bez prehreskov,lebo ked dojdete do 3 fazy uz ked sa teraz nemozte udrzat 2 faze,v 3 faze priberiete spat tie tazko stratene kg...
dnes krasny den a horuci ...pit pit pit a ziadne prehresky .🙂)
Ahojík,dievčence,možem sa k vám pridať?dd som držala týždeň bez prehreškov! a schudla som na 1 deň 1kg(lebo 2. deň bolo spať?nerozumiem tomu, -ale snáď-čakám ms, možno preto?Niečo som naštudovala-hlavně zo stránok....vše určitě neviem....Nevážím sa pravidelně, lebo ma to skor demotivuje.Zajtra sa dúfam nezabudnem zvážiť ihneď keď vstanem...Je tu niekto v 2.fázi?
Kde ste sa všetky stratili? Tak ja po včerajšku - 1 kg a to mám mať zajtra ms 🙂
@penelope111 no pekne 🙂 🙂 a to si mala co... vodovy den vcera ze tak super ti sla vaha dole 😀 😀 ale tesim sa 😀 😀 len tak dalej
@natahli Práveže nie ešte som robila aj prehrešky 😀 Ale včera som bola aj nevyspatá a dnes som sa krásne vyspala čo u mňa robí veľa a na večeru som si dala plný tanier zeleninky z mozzarelou a čili dresingom 😀 A ešte sme mali včera aj predvčerom dlhú prechádzku 😀
jéjda, v druhej fázi na začiatku-myslím.
vonku inak horúco..som myslela,že skapem kým dôjdem domov 😖..a ešte ma čaká varenie..ach..inak dnes bolo hrozne na praxi ☹
@zuzu188 Veru je hrozne vonku ja ani na balkón radšej nejdem a pekne všetky žalúzie zastreté takže v tom byte sa to našťastie dá 🙂
@penelope111 u mňa to nezaberá 😒
@zuzu188 A nemáte náhodou záhradu? Treba bazén a pekne sa čvachtať 🙂
@penelope111 máme,ale nemáme bazén..ale aj tak by som najradšej ľahla a spala
@zuzu188 Ja som mala u našich ten gumový bazén cca 3 m a na výšku nejakých 0,80 m tak mi tam bolo dobre ani mi nevadilo, že bola čerstvo napustená voda 😀 A teraz v byte 😒
@penelope111 😀..aj ja chcem 😀
@zuzu188 😀 Veru to je jediné čo mi chýba s domu 😀
asi si budem musieť nejaký kúpiť 😀
@penelope111 penelopka,to malo byť pre teba 😀
@zuzu188 Veru mala by si to je dobrá vec a potom ti budem závidieť 😀
@penelope111 neska sa ešte "počvachtám" malému vo vaničke 😀
@zuzu188 Aj vanička je dobrá 😀
@penelope111 ej ej ...no ved co uz Penelopka ...aky bol vikend baby @zuzu188 ? my sme grilovali samoska, krkovicka bolaaa, inak nic, velmi mi pomohla ta tvarohova zmrzka ...dala som si cez vikend radsej BZ ...pondelok utorok BD ....drzim sa 😀 dnes som uz vypila skoro liter mlieka ....a nasla som konecne to bolero - ma ho moja mama v obchode ??? chapete to ? a ja ho hladam po celom meste 😀 😀 😀
@penelope111 zatiaľ je 😀

@zuzu188 No vidíš tak keď su zdravé tak ti neublížia 😀