Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@maznacik007 Ahoj. Môžeš čaje, vodu, minerálky, colu zero alebo light 🙂
@jenn Sladidlo môžeš aj v BD aj v BZD 🙂
akurát si varím obed..nevedela som nič vymyslieť tak dusím kur. prsia so šunkou a potom do toho kydnem kečup 😀..dúfam,že to bude jedlé😀
jediná výhoda,že manžel šiel do Kóreje je,že mi kúpi tie dukanovské cestoviny,ak bude stíhať 😀
Jaj baby toto počasie ma zabíja 😠 Už máme vyhriaty byt tak mám zas krásne točáky a ledva dýcham 😠
@nicky182 fiha, teraz si ma zaskocila, normalne som si nevedela spomenut, no uz to mam 😉ranajky jogurt a ovs.vlocky, obed sunka, prazenica z 2 vajec posypana nizkotucnym syrom, paradajky, salatova uhorka, vecera makrela, paradajky, paprika a druha vecera trocha syra a krabie tycinky...
@cleo02 pocuj, ujo Dukan v knihe pise, ze pokial dodrzujes pravidla 3.fazy, netreba sa bat pribudania hmotnosti ci cm ....samoska, je to individualne ...ty si bojovnicka, tak by sa ti to nemalo stat 😀 mna caka oslava v sobotu, skor alkoholicka ako "jedla" ... 😀 😀 😀 vraj 2 deci bieleho - 30 minut chodze 😀 😀 😀
@lucyfuk77 jaaaj, ovsene vlocky nie su povolene - iba ovsene otruby ! priapdne este psenicne ...aky syr ? ja som syry vyradila, max mozzarelu light 1 do tyzdna,nejes na desiatu a olovrant ? mala by si jest aspon 5x denne, staci mensie porcie ...posledne jedlo 2-3 hodiny pred spanim ...malo bielkovin jes ....zelenina by mala byt len popri bielkovinach ...a tvaroh ti nechuti ? bud na sladko alebo ako natierku .....
@nicky182 ja mam preklad knihy kde su vlocky povolene.. tak potom neviem. Denny prijem bielkovin je 1,5 nasobok z mojej hmotnodti. Tvaroh jedavam, sem tam si dam par lyziciek, niekedy nedesiatujem, ale ked chodim von zo synom na prechadzku kupujem si na desiatu sunku.. syr kupujem v rakusku 3% mensi som nikde nenasla
dievčence a čo bicykel pri dukanke? to by snad šlo či ani to moc netreba prehanat???? 😕
@renata32 až teraz to čítam 🙂) bože to je nádhera velmi sa tešíííím 🙂) neskutočne to bábo je rovnako silné ako jeho maminka 🙂) to bábo ta ešte prekvapí uvidíš🙂) celý čas som na teba myslela a vedela som si predstavit čo prežívaš mne hovorili že malá bude mat asi dawnov syndrom tak som dúfala a verila toto dukanovské dietatko nás tu všetkým dá vediet že ked sa chce dá sa všetko takže mu dakujem🙂)

@renata32 no vidíš moja srdečne gratulujem to malinke je velka bojovnička alebo bojovník a všetkym nam to dokazalo 🙂 teraz si už len s radostou a hlavne v klude vychutnavaj tehulkovanie ...opatruj sa a nie že na nas zabudneš pekne k nam zavitaj aspon každy den 😅 ..držkaj sa teším sa spolu s tebou 😉