icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
21. jún 2012

@renata32 no normalne Reni, arzenom v kave 😀 😀 😀 ale nieeee ... 😎

nicky182
21. jún 2012

@renata32 ty s zo Zvolena ???? ja byvam 10 km od Zvolena, v Badine 😀 😀 😀 ale ku mne ju neposielaj, aj ja tu mam jednu, nastastie ta moja je fajn ...

cleo02
21. jún 2012
nicky182
21. jún 2012

@lucyfuk77 ok, ak kamoska schudla, tak v tom nevidim problem ...maju vela vlakniny, to je dobre ....ako sa vola kniha,ktoru mas, pozriem si ju ,aspon zistim ci sa zhoduje s mojou knihou od Dukana ....

nicky182
21. jún 2012

@penelope111 skoda toho testu, hmm...a nemas zvysenu teplotu ? este ta boli vajecnik ?

nicky182
21. jún 2012

@cleo02 😀 😀 😀 najlepsia je 5ka ....hlavne ked mi to povie starka, "a prestan uz chudnut, lebo niekde odpadnes " 😎 ako keby som bola anorekticka ... 😀 😀 😀 😀

penelope111
21. jún 2012

@nicky182 Nemám ani teplomer 😀 Dnes ma zatiaľ menej bolí uvidíme čo s toho bude 🙂 No nebudem sa nad tým rozčuľovať a tak mi to krásne vychádzalo, že mi pred dovolenkou skončia a teraz mi to tak krásne vychádza že bude mať ms akurát na dovolenke 😀 Nech teraz radšej mešká aspoň dva týždne 😀

nicky182
21. jún 2012

@penelope111 to tedaa nie je bohvieco ....a kde budes dovolenkovat ?

penelope111
21. jún 2012

@nicky182 Máme to naplánované na koniec augusta. Ja len do Chorvatska 🙂 Keďže neviem cudzie jazyky ma neláka ísť niekde inde. Nemám rada chodiť tam kde nikomu nerozumiem 😀 To ja mám vždy keď si niečo pekne naplánujem nikdy mi to nevyjde tak ako chcem 🙂 Nevadí. Nerozčuľujem sa 🙂

natahli
21. jún 2012

@penelope111 pytaj si od dr. tabletky na zastavenie ms...kamoska tak berie kazde leto a ma pokoj 🙂

penelope111
21. jún 2012

@natahli Zrovna mi to dnes aj segra hovorila 🙂 Len keď ma Dr. zbadá po tých rokoch čo som tam nebola bude nadšená 😀

natahli
21. jún 2012

@penelope111 zvladnes to ..nech si pohundre...hlavne ze ti da recept 😀 😀

penelope111
21. jún 2012

@natahli Ale uvidíme, ved ma hádam nezaškrtí 😀 a dúfam, že mi ten recept dá 🙂

lucyfuk77
21. jún 2012

@nicky182 ja knihu nemam. Ona - kamoska ma original - francuzky, zije tam. Mne len vypisala povolene potraviny a aj tie zakazane. Nemam ani recepty, tir kukam na nete. Skus kuk moj prispevok ohladom porovnania, myslim, ze je nakoniec jedno, co, hlavne to netreba prehanat

ejuskaaa
21. jún 2012

Ahojteeeeeeeeeeee @nicky182dakujem pekne moja za rady povzdbudila si ma,teda to enmam este stratene,takze mi to snad vyjde tak ze mesiac 5 kil,este jedno a potom dalsich 5 a snad uvidim zmenu,akoze ludia mi hovoria ale mne ubudli len cici tvar a zadok stehna ostava 😒 juj mam tak malo casu sem prist,maly je neunavny vzdy len von..ked si vecer najdem cas docitam si vas zatial sa majte.🙂

natahli
21. jún 2012

@penelope111 ale urcite ti ho da 🙂

natahli
21. jún 2012

baby ja som si dnes sla kupit kratke gate a ze velkost 36 😀 😀 skoro som odpadla od radosti 😀 😀 za odmenu bol nanuk...ale teraz idem dalej este 2 kg

penelope111
21. jún 2012

@natahli Tak to je super 🙂 Ja mám do 36 ešte veľmi ďaleko 😀

nicky182
21. jún 2012

@penelope111 presne, nerozculuj sa ...do augusta daleko 😀 aj Chrvatsko je super, akoze LEN 😀 pockaj aka budes stihla dovtedy, len tak sa budes vznasat na plazi 😎

nicky182
21. jún 2012

@ejuskaaa nemas za co, som rada, ak som ta povzbudila - aj mne to pomaha, lebo uz je to so mnou kadejake 🙂

nicky182
21. jún 2012

@lucyfuk77 ano suhlasim, vsetko s mierou 🙂

penelope111
21. jún 2012

@nicky182 No dnes sa držím ale posledné tri dni som bola taká deprimujúca, že som žrala všetko čo som videla a aj to čo som nevidela 😀 Ale dnes som si povedala, že sa nebudem nad tým rozčuľovať a venovať sa naplno diete 🙂

zuzu188
21. jún 2012

@nicky182 vôbec netuším..ja mám BZ deň a nemám ešte nič uvarené 😒

zuzu188
21. jún 2012

od zajtra sa môžem opäť naplno venovať diéte 🙂..dnes som úspešne dokončila prax 🙂

natahli
21. jún 2012

@penelope111 aj to bude 🙂 ...ale velka vdaka aj vam lebo keby som sem nesla tak urcite uz by dieta davno skoncila...mne staci precitat vase prispevky a hned mam chut pokracovat. 🙂 🙂 .keby som drzala dietu sama tak pri prvom prehresku by bol koniec 😒 ..lebo kazdy den by toho bolo viac a viac ☹ ale tu sa clovek namotivuje a ide dalej... 😀 😀

penelope111
21. jún 2012

@natahli Ja by som to tiež nezvládla bez toho fóra 🙂 Nikdy som nevydržala dlho držať dietu 🙂 Aj keď niesom poctivá a robím prehrešky potom si dám pár dni iba BD a pokračujem ďalej, ale už teraz som spokojná stým koľko som dala dole 🙂

ejuskaaa
21. jún 2012

Baby asi sa nemoze do cistej vody vyzmykat citron a pit to co?to by mi slo lepsie nez cista voda..)

zuzu188
21. jún 2012

@ejuskaaa trochu môže,lebo ho použiješ na dochutenie 🙂

cleo02
21. jún 2012

Caute baby, chcela som tento tyzden ist trosku prisnejsie, ale cisto BD dni mi nejak nevysli, stale som jedla len zeleninu. Chcela by som ale vikend a dalsich 5 dni ist uz naozaj na 100%. Pomohlo by mi ale keby som mala nejaku partacku 🙂 nechcete sa niektora poriadne zatat a pridat sa ku mne? Mozno to tak pojde lepsie. Aspon pondelok - piatok, hmm? Ja by som chcela tak ako som to planovala teraz 2xBD a potom na striedacku BD a BZ a ozaj bez akychkolvek dobrot

penelope111
21. jún 2012

@cleo02 Myslíš Od pondelka do piatku? To by som ja do toho išla 🙂 Len čo budeme variť 😒 A jeden deň len mliečny, hm?