Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte pri dukanovej diete nesmiete žiadne ovocie ,ďakujem 🙂
@penelope111 ahoooj Penelopka, vcera som zaspala s dcerkou vecer, bola som unavena, neviem co mi bolo...dobre som sa vyspala konecne 🙂 po nedukanovskom vikende mam teraz druhy den BD, ziadny prehresok ....pijem veela mlieka 😀 zajtra uz normalka BZ ...pocasie sa zlepsilo ako moja nalada 😀 ty sa ako mas ????? citala som, ze si pochudla 🙂
@nicky182 Ale konečne sa to trošičku pohlo už druhý deň si dávam len B a uvidíme chcem až do piatku vydržať 🙂 Ja zatiaľ všetko v pohodičke akurát zajtra musím ísť tej zubárke a neviem či ma zoberie no uvidíme. To je dobre že sa ti zlepšila nálada hneď sa bude lepšie chudnúť 🙂
Juuuj baby nasla som susene mlieko,tak si idem urobit netelu 😝 chcem sa opytat,ci sa smie ten ovocny drink jogurt od activie.
@penelope111
@zuzu188
@nicky182 baby dnes som videla v tescu také ryžové cestoviny sú bez tuku aj cukru majú len nepatrné množstvo sodíka nemala som čas ich študovat ale tie sa nemožu sú to také vietnamnské vlásočky ale vyzerajú docela chutne🙂
Dukanov viacvrstvový sendvič
Prísady na 1 porciu:
2 polievkové lyžice ovsených otrúb
2 vajcia (jedno uvarené na tvrdo)
2 polievkové lyžice nízkotučného čerstvého syra
1 čajová lyžička droždia
6 plátkov vareného (pečeného) kurčaťa
2 hlávky šalátu
1 na plátky pokrájaná paparadajka
1 čajová lyžička horčice
Pripravte si chlieb: zmiešajte otruby, 1 vajce, 1 lyžicu čerstvého syra a droždie. Cesto vložte do formy (vhodnej do mikrovlnnej rúry) a dajte na 4 minúty uvariť do mikrovlnky. Vyberte chlieb z formy a rozkrojte ho na plátky. Každý plátok trochu opečte v hriankovači.
Šalát nasekajte nadrobno, pridajte k nemu horčicu a lyžicu čerstvého syra. Zmes natrite na chlieb a vrstvite plátky paradajky, kurčaťa a natvrdo uvareného vajca medzi plátky chleba.
Dobrú chuť!
@ninimini Ryža sa nemôže tak si myslím, že ani tie cestoviny. Tuším aj zuzu ich má. No neviem ti poradiť 😒 Ale dala by som si 😀
@erika115 Žiadne prílohy sa nemôžu. Od druhej fázy môžeš zeleninu ale bez zemiakov 🙂
holky, ta goja, tá sa v tescu predává pod názvom Kustovnica čínská...ahojík, ste šikulky, ako vám to ide!!ahojík.
tak babule,ďalší bezprehreškový deň za mnou 🙂
raňajky- acidko
desiata- mlieko
obed- mäso s cibuľou po čínsky a seitan
olovrant- mlieko
večera- žemlička so syrokrémom
teším sa na zajtra 🙂..na obed bude ostrý hovädzí guláš a na večeru šalát s kuracím mäskom 🙂
@ zuzu188 dnes rano pri vazenisom bola na vahe pri akej som skoncila 2. fazu, ale na bokoch je este centimeter navyse, no cakam MS takze to velmi neriesim aj ked bojujem s chutami strasnymi teraz ☹
@penelope111 aha, citala som, ze sa ti odlomilo zo zuba, neprijemne, vsak ? boze, ja zubara neznasam, vrrrrrrrr 😝
@nicky182 Jaj nie si sama čo zubára neznáša 🙂 Len čo mám robiť nechcem prísť o predný zub 😠
@zuzu188 my sa s manželom snažíme stále niekam chodiť,samozrejme aj musíme hľadieť na financie myslím ako každá rodinka na slovensku 😒 žijeme len raz a ja chcem aby deti mali len a len krásne spomienky na detstvo aj keď som sa musela rozviesť ale znášajú to perfektne 🙂
Máš aj na žemličky recept a aj ako dlho ich pečieš ďakujem

@cleo02 Ja som mala na ne chuť už tri mesiace ale dnes sa mi prvý krát podarili 😀