Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 No neviem či sa tu nebudeme stretávať do konca života 😀
@zuzu188 Jaj tie detičky a tie ich hnusné zuby už od malička musia trpieť. Chudáčik maličký teda aj chudiatko Zuzi 🙂
Dobré ránko, dnes končím 1. fázu za 10 dní o 2,5kg menej, obvod pása stagnuje, ob. hrudníka o 3cm menej, ob. bokov o 3cm menej, ob. stehien o 3cm menej a ob. paže o 2cm menej 🙂 hurá do druhej fázy 🙂
@erika115 Ahoj ...ja som na tom bola podobne ☹ ... vo februári váha ukazovala 95,5 - čistá hrôza čo sa budeme klamať 😀 ... začala som sa lepšie stravovať a hlavne pravidelne ...dala som dole 8 kg ...potom som sa zase pozabudla s tou pravidelnosťou a 2 kg sa vrátili .... 21.5. som sa dala na DD ...a k dnešnému dňu mám - 12,1 kg .... váha mi ukazuje 77,4 ... toľko som mala naposledy pred 3 rokmi ...cieľ mám 70 a potom idem do 3. fázy ....ja túto diétku považujem za hotový ZÁZRAK 😀 😀 😀
Babbule dobre raaaanko 🙂 ja som happy....vaha ukazuje -4 kg 🙂 a dnes je 6 den dd 🙂 este 4 vydrzat a moze sa ist na druhu fazu 🙂
@macekova super gratulujem,strašne veľa počúvam,že si s touto dietou ublížim a nemám ju držať ale ja som sa snažila a už váha jednoducho nešla dole!
Tak som sa rozhodla,že zmením jedálny a uvidím...
Takže sa dobre počúva že vám váha ide dole 🙂 ,lenže dnes keď som skočila na váhu tak ani deko dole 😒 ale včera som dala 2 kg dole 😀
Ja som mala po prvom chlapcovi 50 kg po druhom mi ostalo 10 navyše a potom som si dala antikoncepciu a pribrala som 20 kg a okolo 80-85 som mala stále a nie a nie dole ☹ no a po pôrode dcérky som bola 105kg a to je raz toľko ako som mala fuj ani dýchať som nemohla. ☹
Teraz sa cítim celkom dobre ale nezmestím sa do vecí ktoré mám ešte schované 😉
Tak dúfam,že mi to pôjde ako vám tu!!! 😀
ja ešte stále nič ms opat mešká len keby ma celé telo nebolelo
ahojte dievcence, dnesne vazenie prekvapilo, lebo vcera bolo 63,3 a dnes 64,2kg, viem ze je to od bliziacej sa MS ale taky prirastok som este doteraz nemala ☹ nevadi pokracujeme 🙂
@penelope111 ale sranda,že pri prvých 5-ich sme ani nevedeli,že mu idú
@penelope111 ale sranda,že pri prvých 5-ich sme ani nevedeli,že mu idú a teraz je to hrôza
@penelope111 😀 😀 😀 je to dost mozne, a nebude to super ? potom sa mozme aj niekde stretnut na pol ceste 🙂
dnes je streda a tak som sa odvážila a mám od soboty dole presne 1 kg 🙂...čiže už mám dole 9,9 kg 🙂..ja neveríím 🙂
Tak dnes mám 3 mesiace DD váha za tento mesiac - 2,3 kg spolu -10,1 kg 😀 pás 2 cm spolu 10 cm boky -2 cm spolu - 7 cm a stehno -2cm spolu 7 cm. Jaj tento mesiac bol ťažký najmenej to išlo dole 😀 Otázočka ako si meriate pás? Ja cez tú najväčšiu pneumatiku a pás mám väčší ako hrudník 😀
@zuzu188 To my sme si synovcové zuby užili od prvého zubu 🙂
@nicky182 Žeby sme spravili stretávku dukaniek 😀
@zuzu188 ha ha máš skoro dole tak ako ja 😀
@penelope111 my iba posledný..to mal horúčky a potom virózu...za prvé dva dni som dohromady spala 3 hodiny
@penelope111 už ťa dobieham 😀
@zuzu188 Ej veru dobiehaš 🙂 Ale počkaj ja ti utečiem 😀
@penelope111 uvidíme 😀..necháme sa prekvapiť 😀
baby ja tie porazené ovsené otruby nemožem zohnať !!! bude vadiť ak namiesto nich budú vločky??? 😖 Chcem začať a nemám z čoho...som z dediny a v tých naších potravinkách trištvrte vecí potrebných k diéte niet!
@penelope111 aj ty si pekne dala dole...ja by som asi tolko nezvladla...ja budem velmi rada ked dam este 2 kg ☹
@maja21041989ja som si prvy krat objednala skus a pride ti to az domov
@natahli No ale za 3 mesiace to nieje bohviečo 😀 A ked ideš s veľkej váhy to ide lepšie dole 🙂
@penelope111 ako ze nie..kazde kilo je uspech 😀 😀 ved ty si dala dole 10 kil ...skus si zobrat 10 kil cukru co to je za vaha a ty si to dala dole 😀 😀 ste tu uzasne...a ja len pozeram ako vam to pekne ide dole 🙂

@penelope111 hej hej..aj som sa bola naňho pozrieť do chladničky 😀..ja som dnes úplne na nervy..malý celý deň plakal,nechcel jesť,stále na mne vysel 😒..asi mu idú zuby..ak to bude ešte pár dní pokračovať,tak skončím na psychiatrii