icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
29. jún 2012

@nicky182 Ešte som zabudla, ja sa vážim ráno a len tak aj večer a večer mám o 1,5 až 2 kg viac ako ráno 😀

zuzu188
29. jún 2012

@nicky182 nie si sama 😀...ja kávu nepijem,ale určite môžeš 🙂

zuzu188
29. jún 2012

@penelope111 to by sa asi každému chudnucému páčilo 😀

nicky182
29. jún 2012

@penelope111 bude horuco, tak sa bude dcerka kupat v bazeniku - naposledy tam vydrazala AZ 10 minut..chcela som sa poopalovat trosku a v nedelu k nasim do velkeho bazena sa schladit ....dnes som bola na nakupe otravin, vacsinou chodievam v sobotu doobeda ....inak nic take sa nechystam robit - varit, riadit, prat .... 😀 aj aj chcem ist na oslavuuu ...

nicky182
29. jún 2012

@penelope111 skusim to aj ja zajtra sa takto povazit ...napisem vecer ...

penelope111
29. jún 2012

@nicky182 Nie že sa potom zhrozíš, že koľko máš večer váhu 😀 Ja už som si na to zvykla ale zo začiatku som bola zhrozená ale vypijem za deň aj 3 l vody 🙂 a ráno pekne všetko vycikám 😀 No ja mám v pondelok utorok návštevu takže v pondelok robím sviečkovú, ale ja si nedám 🙂 a v utorok si nebudem môcť dať vodu ani mlieko lebo ideme k mame na obed a ide mi robiť grilované prsia a zeleninu 🙂

ninimini
30. jún 2012

@penelope111
@nicky182
@zuzu188 dobré ránko ja ho mám veru najskor mi to počas ms kleslo na 79,9 to bolo aj včera a dnes šup 79 teším sa tešíííím krásny den vám želám idem k rodičom dúfam že to nespackám tak v pondelok🙂)

zuzu188
30. jún 2012

tak po týždni mám -1,3 kg dole,celkovo mám -10,2 kg (do cieľa ostáva 9,3 kg)..brucho šlo dole o -0,4 cm,celkovo -7,4 cm a stehno sa nepohlo ani o milimeter

zuzu188
30. jún 2012

@ninimini šikuľka si 🙂..pekne ti to ide 🙂..a hlavne odolaj dobrotkám 😉

penelope111
30. jún 2012

@ninimini Však som ti to hovorila, že ma dobiehaš 🙂 Gratulujem 🙂

penelope111
30. jún 2012

@zuzu188 Zuzi Zuzi ty sa veru nejako rozbehla 🙂 Gratulujem za chvíľu nie že ma dobehneš ale predbehneš 🙂 Ja mám k dnešnému dňu - 10,2 kg tiež 😀

ejuskaaa
30. jún 2012

Ahojte jej gratulujem vam dievcata k tolkym kilam zhodenym:.)snad to aj ja raz budem moct napisat ze 1O🙂))Akot u jedna z vas pisala aj ja som sa vcera vazila rano som mala o kilo menej nez vecer..ale co ma dnes zarazilo skusam si plavky a rit ostala a cecky nikde!vsak mne skoro zmizli..to sa uz nevrati naspet?to ao budem vyzerat? 😒 Oddnes musim uz aj cvict mam take ovisnute vsetko..na steperi,to sa nemoze ze?este som v 2faze,dnes hody,az mam z toho nervy clovek sa cely tyzden snazi a tu budem musiet,lebo nechcem aby ostatni vedeli ze ma dietu..ale budem sa snazit len meso a zeleninu..

penelope111
30. jún 2012

@ejuskaaa Mne išli tiež kozy dole a priadne som už dvakrát bola na nákup podprseniek 🙂 Išla som z 85 na 75 a riť mám skoro takú istú ako som aj mala 🙂 A nepoteším ťa už ti kozy nenarastú jedine že by si pribrala alebo otehotnela 🙂 Ja chcem začať brušáky robiť lebo mám tiež brucho ovisnuté 🙂

zuzu188
30. jún 2012

@penelope111 tak už sme na tom rovnako 😀

lucyfuk77
30. jún 2012

Rozmyslala som, co motivacne si kupim ked schudnem. Moja cesta za vysnivanou postavou bude dlha a tazka, zatial som schudla 3kg, no pred sebou mam este 13 kg, predpokladam, ze tak o 6-9 mesiacov budem ako prutik. A odmena? No po dvoch detoch, si kupim "malu" plastiku 😉 ...asi

zuzu188
30. jún 2012

@ejuskaaa mne sa kozy vôbec nezmenšujú 😀..iba sadlo na chrbte 😀...dokonca som si musela kúpiť väčšiu podprdu...ale to bude tým,že mi ich ten môj závislák malý vyťahal 😀 😀 😀

penelope111
30. jún 2012

Takže hríbiky málinko nechala som ich mame 🙂 A už sme vybavili aj oslavu 🙂 Dala som si kúsok pečeného prasiatka a kopu zeleniny a dva zákusky 😀

nicky182
30. jún 2012

@penelope111 aj ja idem robit svieckovu zajtra ...nejdem sa dockat...prave som dojedla peceneho pstruha ...mal skoro pol kila 😀 😀 ale nezjedla som vsetko ... 🙂 dnes som rano vazila - rovnych 61kg ...o pol kila menej ako vcera !!!! skoro som odpadla .... 🙂 🙂 Penelopka uzi si pekny vikend a oslavu ..vecer sa tu vidime 😀

nicky182
30. jún 2012

@penelope111 mnaaaaam, prasiatkoooo 😀 ja som zjedla kus dyne 😀 je horuce ...hmm

strihalka
30. jún 2012

hovezi gulasek a k tomu dukanove knedliky😀

penelope111
30. jún 2012

@nicky182 My už sme odbavili aj oslavu 🙂 To bola tak oficiálna tak sme išli na chvíľu 🙂 A teraz ma čaká upratovanie 🙂 Ja idem robiť sviečkovú v pondelok takú normálnu aj zo slaninku takže ja nebudem 🙂 Ja budem len slintať 😀 Som ti hovorila, že tá váha dnes ti klesne 🙂

penelope111
30. jún 2012

@strihalka Ja som mala hovädzí guláš včera ale nechcelo sa mi robiť knedľu tak som si dala jeden kúsok normálnej 😀

penelope111
30. jún 2012

@nicky182 Ináč prasiatko bolo fajnovúčke 🙂

strihalka
30. jún 2012

@penelope111 😲 😲 😲 😲 😀 , no ja to nedrzim😀teda jen tak lehce, ale muz ano,, ja mela testoviny amuz tu knedlua byloto hotove raz dva...navic v mikrovlnce😀

penelope111
30. jún 2012

@strihalka Aha 🙂 Ja si robím knedľu na pare v mafinových formičkách 🙂 Takže ty pre manžela iba varíš 🙂

strihalka
30. jún 2012

@penelope111 ano to bude ten isty recept asi🙂 aj my v mufinkach, jen jsem asi vyhodila parnicek😀, tak ale mame parni mikrovlnku, teda s tim porgramem, tak jsem to soupla na 8minut a super
Ja by jsem taky chtela zacit,ale nemuzu kvuli kojeni, tak jedine co jim tak je dukanuv chlebicek, ten mi chuti, ale jinak zeru vse😀

penelope111
30. jún 2012

@strihalka Aspoň to máte šikovne spravené 🙂 Mne sa práve nechcelo pariť tak som na to vykašlala 😀

zuzu188
30. jún 2012

došlo aj na mňa...zhrešila som 😒

patrulinka
30. jún 2012

Ahojte babulky, jak som rada, že si vás tu možem prečítať.Aj mne stačilo urobiť pár malých prehreškov a váha stojí a stojí- potvora jedna, asi mi ju niekto hipnotizuje, keď sa vážím ☹(.som zvedavá zajtra,Penelopka a Zuzu, myslím, že ste pred nedávnom vážily 75kg? a takto ste krásně išly dolu?No super, mám čo dobiehať, lebo mám aj ja toľko, a nevie sa mi tá 5-ťka na konci prehupnúť.Budúci týždeň ideme do hor, nemáme tam internet, tak mi bude bez podpory smutno.možno to dáko vymyslím.ale ešte dovtedy-držte saaaaa a váha doleeeee! a eště prosím, má niekto recept na tú knedlu- ale nemáme takú parnú mikrovlnku....vie niekto poradiť?či ste si o tom už písali?ďakujééém.

penelope111
30. jún 2012

@zuzu188 A čože moja čo si mala dobre? 🙂