icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cleo02
1. júl 2012

@lucia2105 ja viem tak, ze na den by si mala zjest max 2 PL suseneho mlieka, take podla toho aj tej nutely - zial vela toho asi nebude :(

patrulinka
1. júl 2012

@ejuskaaa
tak teda áno, čo už, budeme bez cici, ale niečo trošičku dúfam natrénujeme.(alebo začneme šetriť na plastiku ☹(( ja som si nakúpila sladidiel- asi tri-tekuté z DM(nebolo ani drahé), to používám do tvarohu, jogurtu-ak chcem a ták...stevia do kávy/čaju... a ak pečiem, tak trebárs do Tvaroh.torty také práškové- asi z Billy.Vždy ochutnám a keď treba, dodám..../na začiatku som nevedela,čo vše budem potrebovať, tak som nakúpila....a minia sa to veeelmi pomáličky- ale skúšam to pridať chlapom/mám samých chlapov doma/ a zatiaľ nezistily- xixixi. 🙂)musím priznať, že palacinky som robila svoje a jejich- Tvaroh dochucovala klasicky a 2.DD- a moj im chutnal viac.Ono aj tá vanilk. esencia robí svoje....ešte skúsim palacinky dle penelopky(díky za tip)....

patrulinka
1. júl 2012

@penelope111
aj ja.Je to velká úlava- už aj tie 4 kg dole, lebo je super nebyť v NARVANOM tričku....tie faldiská prekypujúce....budeme kočenky, len sa ešte trochu zatnúť a potom nepovoliť.Ale ja som taký typ maminy- vždy po děťoch aspoň 10-15 kg pribudlo.Teraz u tretieho až!!!po porode zo 73 som šla až na 83-nešlo nijak ani zhodiť, asi zajedám ten zhon-neni taká pohodička, aby si človek rozmyslel,čo do pusy...

patrulinka
1. júl 2012

@lucia2105
Lucka, vidíš, aká si šikulka?nech sa len tak dobre darí!!!
S tým sladkým, to je docela sranda.Asi aj ja musím skúsiť tu D. nutelu- hahahaha.Eště som ju nerobila.
Cvičenie?Kto má bazén, tak šup ho tam, kto nie- na huby.... 🙂))
Vieš, teraz cez prázdniny jevšetko inak.Já som chodila téměř pravidelne cvičiť-bolo to super- ale doma sa nedonútim ☹(.Potrebujem k tomu spoločnosť...ČO nejaká motivácia???Ja sa bojím chlapcom povedať o cvičení, lebo tí by ma potom odniesli aj s postelou- keby som nedodržala plán.... 🙂)

penelope111
1. júl 2012

@patrulinka No len stým rozdielom, že ja som pribrala s 54 na 86 kg a ani deti nemám 😀 Ani neviem ako to išlo postupne hore 🙂 No nevadí len nech to ide teraz pekne dole 😀

penelope111
1. júl 2012

@zuzu188 Ja som už celkom dorazila tento víkend 🙂 Už som sa aj s mamu dohodla aby mi nevarila v utorok a idem si dať pekne vodičku 🙂

patrulinka
1. júl 2012

@penelope111
ou,záleží za jaký čas sa to takto podarilo.Děti/neděti- možno je to niekedy len ,,schovka?,,ktovie...ako by to bolo...
určitě je to iný životný štýl...všadeprítomný zhon...nátlak z roznych strán....vola....už nebudeme dumať nad tým čo bolo, potrebujeme sily na to, čo je.
Já dávam dnes čistúDD.musím si sice brať potom ten espumisan, ale čo už.Štve ma tá váha- dnes 75,3kg a nie a nie níž.Pozerám tie receptíky(príprava na chatu)Dúfam niečo nezabudnem doma.Ideme tam makať, váha tam neni- ou- neviem ako bude.No aspoň sa chcem pripraviť.tak vykukujem- mám i nutelku-ste ju tam už dávali,aj knedlík som našla-len či pojde v tej mikrovl. urobiť, a ešte hladám pikantný rezeň...aj cesnačku chcem skúsiť od teba z predch. stránok, a ešte skúsim ten pribináček.Dúfam ma tam chlapi nezavalia tolkou péči o ně, že budem rada, že som(neviem úplně, čo ma čaká).A budú tam borievky-tým sladidlom to dúfam nebude až taký prehrešok...a moj najmenší....sa vyspím?babinky píšete o spaní, aj ja to tak mám.nevyspatá=naviac so mnou neni ani riadna reč.

patrulinka
1. júl 2012

@penelope111
čože?jeden vodový deň?To bych nechcela!!!asi bych odpadla- aj tak som nejaká poslabšia-uvažujem, či si kúpiť vitamíny, alebo je to tým teplom....

patrulinka
1. júl 2012

@penelope111
páči sa mi Tvoja mama, takto Ti pekně pomáha....úžastné....ja ju mám véééľmi ďaleko(ako celú svoju rodinu), iste by mi pomohla tiež...

penelope111
1. júl 2012

@patrulinka Hej moja mama mi pomáha hlavne ked mi nabalí buchty a zákusky 😀 No tu knedľu čo som dávala recept by som normálne v mikrovlnke nerobila teda mne to neišlo a hrozne to smrdelo po celom byte 😀 Knedľu som robila nad parou 🙂 Ked nebudeš mať váhu pri sebe to možno bude aj lepšie aspoň sa prekvapíš ked prídeš domov. Ja si dávam občas tiež ovocie ved by som bez neho umrela 🙂 A vitamíny jem lebo ked si nedám tak som unavená a aj zuby ma boleli. Ked zabudnem tak ma začne bolieť celé telo a v tedy viem, že si mám dať vitamín 🙂 Takže vitamíny len odporúčam 🙂 Ja som mala už dvakrát vodový deň a dobre som to zvládala 🙂

strihalka
1. júl 2012

Tak jsem se precpala dukanovych livancu🙂 naaaaaaam 🙂))))))

penelope111
1. júl 2012

Tak dnes som bola na nákupoch a nič okrem dvoch tričiek som si nekúpila. Jedno tričko L predtým XL a aj to L mi je neskutočne veľké 😀 Druhé 38 predtým 42 🙂 A Aj to mi je trochu široké 🙂 No len tá riť, stehná a pneumatika nejako nie a nie dole 😠

zuzu188
1. júl 2012

@penelope111 ja idem od zajtra zasa bez prehreškov..dnes ma drahý napchal koláčikom

penelope111
1. júl 2012

@zuzu188 Ja od zajtra idem robiť brušáky 🙂

patrulinka
1. júl 2012

ahojky zase, babenky-tak som vydržalaaaaa, ak sa tá váha zajtra nepohne, niečo nakopem-.-))haha, ešte som to nerobila, ale tá predstava.... 🙂)ma ukludnila!Penelop.- supeeer, to je paráda, s tými brušákami sa pridám, hneď jak nabehnem na nějaký rytmus na chatě...a dnes som cvičila v bazénu a vytiahla som chlapov! na bycikel.tak som úplně šŤASTNÁ. A eště si spomínám na cvičenie s tyčou na vnútorný a vonkajší sval na stehně, ale-chce to trošku ťažšiu tyč než násadu od metly, a mi máme doma potom už len to hromové kladivo.škoda, lebo cvičitelka nám hovorila, že velmi pekne to spevnuje....a hold, bruško je bruško...to je drina- ale babenky- kuknite, jakákolvek cvičitelka má tiež brucho!!!a aj vychrtlé baby mávajú brucho.hold- 20 nám neni???a s niečim bude treba sa trošku zmieriť 😢 😢 čo už.

patrulinka
1. júl 2012

@penelope111
hm, díky za rady,urobím tak...

patrulinka
1. júl 2012

@strihalka
strihalka, ty píšeš česky- z ktorého si kraja?nie sme poblíž seba?

zuzu188
1. júl 2012

@penelope111 mne by sa to v týchto teplách nechcelo

nicky182
1. júl 2012

@penelope111 no fajne ...aky bol den Penelopka ?

penelope111
1. júl 2012

@nicky182 Ale nič moc 🙂 Jedla som všetko nepovolené 🙂 Nič čo som si chcela kúpiť som si nekúpila takže tak nejak 😒 Ty sa pochvál čo si dnes porábala?

penelope111
1. júl 2012

@zuzu188 No len ked to brucho nie a nie dať dole tak mi nič iné neostáva 🙂

nicky182
1. júl 2012

@penelope111 noo, ja som na tom bola podobne s jedenim , nejaky ten keks, kus zmrzliny...nic katastrofalne 😀 😀 😀 a co si si chela kupit ? nieco obliect ? my sme dnes doma nic nerobili, uvarila som svieckovu, dcerka sa s muzom nudili dnu, bolo nenormalne teplo, vysli sme na dvor o 17tej ...mala sa poclapkala v bazene a tak ...ani som sa neopalovala dnes ..nechcelo sa mi v upeku ....a kedze sme boli cely den, len som zhanala jest 😀 😀 😀 zajtra BD, idem k nasim ako kazdy pondelok, ked ma mama volno, kupat sa vo velkom bazene, tesim sa 😀 a ty ako ???co ides robit cez tyzden ?

nicky182
1. júl 2012

@zuzu188 v tomto teple sa ani mne nic nechce, ledva navarim a upracem ...ale hlad mam stale 😀 😀 😀

penelope111
1. júl 2012

@nicky182 Ano na oblečenie chcela som nejaké nohavice do lesa a trekovú obuv ale nič sa mi nepáčilo 🙂 Mne príde zajtra krstná na dva dni tak zajtra idem robiť sviečkovú ale klasickú takže ja jesť nebudem a čo si ja navarím netuším 🙂 Veru dnes bolo nehorázne teplo ale v obchodnom dome bolo dobre všade sama klíma 🙂

strihalka
1. júl 2012

@patrulinka pisem cesky, aj slovensky😀 ziju v BA, ale jsem z Prahy🙂

zuzu188
1. júl 2012

@penelope111 to joo 🙂..ja sa pridám neskôr 😀

nicky182
1. júl 2012

@penelope111 to poznam ...zamerne, ked si chcem nieco kupit, nic nemaju ....nohavice aj ja potrebujem, dake ...rifle urgentne 😀 ja by som najradsej nic nejedla ... 🙂 v stredu idem s dcerkou ku starkej do brezna, pojdeme sa okupat na kupko, uz teraz spekulujem, co si tam vezmem jest ...

zuzu188
1. júl 2012

@nicky182 my niečo vrav 😀...som dnes iba zobkala 😀..ja som sa dnes aj opáliť trošku stihla,kým sa malý čľapkal 😀

nicky182
1. júl 2012

@zuzu188 toto zobkanie by bolo v pohode keby sme zobkali bielkoviny a nie cukry 😀 😀 😀 ale vycitky svedomia mam ....tesim sa na mliecnak v utorok 🙂

zuzu188
1. júl 2012

baby,dnes som nebola na veľkej 😒..prvýkrát od začiatku DD...a nezabralo vôbec nič..ale aspoň váha ma potešila..aj keď som sa vážila oblečená,po dobrom obede a nebola som na wc,tak som mala iba o 1,3 kg viac