Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby tak dnes som skusala pažitkove houstičky...fajne dala som si hned ako som dopiekla ... 🙂
dievčence ja som ale vyslnenaaaaa 🙂 milujem leto zbožnujem ho 😅 pekne na bicykli som dnes išla k svokrovcom čo je pekne do kopca skoro som dušu vyplula ale zvladla som 😅 a tam som sa pekne v bazene na nafukovačke grilovala 😀 ... a krásny den za nami 🙂 deti mam u našich tak či pekny večer pred nami? či? 😀 ...ked ja nevladzem ani dychat slnko ma zmohlo, bude mať zo mna manželik radost 😕 😅
@zuzu188 su fakt dobre...POTREBUJEME :
8 polievkových lyžíc ovsených otrúb
2 čajové lyžičky kukuričného škrobu
Soľ
2 vrchovaté lyžice cottage
2 vrchovaté lyžice pažítky
2 vajcia
1 sáčik droždia
0,5 - 1 dcl mlieka
POSTUP :
Zmiešame otruby ,škrob, pažítku, cottage, droždie, soľ, žĺtky, mlieko podľa potreby a nakoniec opatrne primiešame sneh z bielkov.
Necháme vykysnúť, plníme do 4 muffinkových formičiek alebo mištičiek, necháme ešte vykysnúť a upečieme pri 200°C dozlata.
Ahojte ,tak z dovolenky doma 😉 a aj po menštruácii ale aj som zhrešila boli sme na pive,zjedla som v nedeľu polievku a dala som si aj zmrzlinu ☹ takže som nezhodila nič ale ani nepribrala,takže idem na to od znova 🙂
baby,ja som totálne zhrozená...po včerajšku mám +0,8 kg!...teraz neviem z čoho to mám,či z tých 10 piškót čo som zjedla,z kapusty,cvičenia alebo má prísť MS
@zuzu188 asi z MS,aj mne váha vtedy stúpla a pravdu povediac aj ja som si dala včera k 0%jogurtu asi 8 piškot,strašne som potrebovala sladké ale hneď. 😉 😉 Kapusta nezadržiava tuky práve vraj naopak 😉
inak dostala som na dovolenke švihadlo od kamarátky manžela a odo dnes idem skákať 😉 len neviem ako si uviažem kozy aby neskákali 😒 lebo po malej mi zostali F a to som mala kedysi B 🙂 čo už .... keby sa dali vymeniť 😉
umyla som okná,dieťa mi už skoro spí,ešte dať variť obed a pôjdem si zacvičiť a večer ešte poupratujem našu izbu,aby som nemusela zajtra 🙂
@zuzu188 Nič si s toho nerob ja dnes + 0,4 kg a ms mám mať až o dva týždne tak tím to mať nebudem, ale u teba to bude asi ms 🙂
dievcence ,dnes som prvy krat skusala babovku 😀 ...akoze ujde ale nejak mi ten kuk.skrob spadol a mam to dole ako tvrdy puding 😝 ...a urobila som ju malo sladku ...kolko davate tabliet na osladenie vy?
@alen24 Ja dávam od 25 do 30 tabl. ako sa mi podarí dať lebo vždy zabudnem počítať 🙂 Mne tiež padne tá bábovka, ale chutí mi 😀
@penelope111 no ja som dala 6 tabliet 😀 😀 ...keby bola sladsia bola by fajn ale zjem aj taku 😉
@penelope111 mala by som tento alebo začiatkom budúceho týždňa dostať,tak uvidím
už mám uvarené,odcvičené a aj malý sa mi už zobudil...moc som si toho jeho spánku neužila 😒
@zuzu188 Zuzka a ako alebo čo cvičíš?
@penelope111 chcela som niečo na vyformovanie postavy a našla som Jillian Michaels 30 day shared...na jednej českej stránke sa píše,že sa vďaka tým cvičeniam nie len vyformuje postava,ale môže sa schudnúť až 9 kg...pozerala som si aj na youtube viedá ľudí čo to cvičili a poviem ti,že teda parádne schudli
@zuzu188 Už som ju aj ja pozerala, ale sa mi to zdá trošku náročne 😀
@penelope111 dnes som to cvičila tretí krát (tretí deň) a dá sa to zvládnuť,akurát že asiv polovici už ledva dýcham pri kardio cvičení,ale potom naberiem druhý dych..dosť rýchlo to cvičenie ubehne..a až na tú svalovicu v lýtkach sa cítim omnoho lepšie...inak činky som si urobila z 0,5l fľašiek 😀
@zuzu188 Takže pekne si sa rozbehla 🙂 Ja zatiaľ robím len tých 50 brušákov do obeda a od pondelka chcem začať robiť ešte 50 aj poobede a bolo by načase sa viac hýbať. Nejako sa mi nič nechce 🙂
@penelope111 ale som na seba hrdá,že som sa na také niečo dala 🙂..brušáky som cvičila kedysi,len strašne dlho trvá,kým vidieť výsledky 😒..denne som urobila okolo 300..držím palce,aby ti to šlo lepšie a hlavne rýchlejšie 😉
JUJ,TEŠÍM SA ZO ZADKU A ZO STEHNA DOLE PO 3CM ja sa teším 😀
a z váhy aj počas MS som dala dole 3.5kg 😀
len tak ďalej 🙂 ale beda keď priberiem 😠
Ahojteeeeeeee,mne uzpekny tyzden vaha stoji...aleaj dnes prehresok pivo vonku...ale da sa inak vteple?vcera na kupku zmrzka..ach jaj prvy mesiac som to drzala lepsie nez tento..a esteaj menzes mam matdnes ze by aj preto,alebo ticha vyhovorka?gratulujem vsetkym co schudli a my co nie od zajtra to bude lepsie:_))
Baby má niekto dobrý recept na maffiny ja už môžem ale neviem ich spraviť 😉 ďakujem pekne 🙂

ahojte dukanky, ja som dnes nic poriadne nezjedla, akurat slaat zeleninovy s kuracimi nugetami, inak len zmrzlina nic ine do mna neslo, takze nic moc ☹ zajtra uz do pace takze tolko do seba pchat aspon nebudem...