Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby, precitajte si http://www.dukanovadieta.com/products/dovolenka/ ...
@nicky182 Jaj Nikuška schudla som po vodnom dni ale len to čo som cez víkend pribrala 🙂 asi si dám v pondelok zase vodový deň 🙂 Dám si teraz kafíčko a konečne sa idem opaľovať a okúpkať na jazero lebo som biela ako stena 😀 Ináč nuda však tu to nejako tiež umrelo 😀 Si nám tu chýbala 🙂
@nicky182 Ináč presne mi to zobrali s úst stou dovolenkou 🙂 Som nad tým rozmýšľala, že pôjdem do 3 fázy cez dovolenku a potom sa vrátim do 2 ak budem chcieť ešte chudnúť 🙂
@penelope111 tak to máme skoro rovnaké 😀 😀
odcvičené,idem do sprchy 🙂...dnes som menej unavená ako včera,asi už mám nejakú kondičku 😀 😀 😀
@zuzu188 Pekne pekne za chvíľu budeš mať 20 kg aj s topánkami 😀
@penelope111 ja sa uskromním aj s tými 73 kg 😀...a za odmenu bude nečakaná grilovačka 🙂
@zuzu188 no kráásne tiidú dole nielen cm aleaj kg super držím palce v dalšom zhadzovaní 😀 😀
@nicky182 vitaj 🙂
@penelope111 aj ja sa meriem cez najvačie miesta
@ninimini Tak konečne máš pokoj 😀
@zuzu188 Ej veru ja už sa uskromním aj zo 70 kg 😀
Na večeru si robím lečo 🙂
@penelope111 to mám ale ešte to zaklincovala tým že mám horzné deti škoda že som tam nebolo viac by už neprišla neznášam ju 😠 obe deti sú naviazané na rodičov čo sa zbijem ked ju nechcú ved kto by ju aj chcel
@ninimini Je to krava 🙂 Nevšímaj si ju. Hlavne že ona je dobrá 😀 Kto by s takou ježibabou chcel byť 😀
@penelope111 čo ti poviem na nu len muchy sadajú 🙂))
@penelope111 tak to ti už veľa nechýba 🙂
@penelope111
Penelopka,mohla by si mi sem hodit recept na tu grilovanu tekvicu? A este ,ako mozes vydrzat cely den len na vode? Ja som nekrestansky hladna.Je v tom nejaky trik?
@penelope111 mnam...

@penelope111 Penelopka, ako si sa mala ? precitala som par stranok ....pisala si, ze si schudla nieco po vodnom dni ...co ides robit dneska ?