Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@alen24 musíme sa zaťať..mne ostáva zhodiť už len niečo cez 8 kg a do 23-tieho chcem vidieť na váhe 79-tku,čiže ešte 2 kg mi k tomu chýbajú...malý bude mať rôčik,tak si tortu dám do mrazničky a sebe urobím nejaký dukanovský koláčik...zajtra mliečny deň ako trest po prehrešenom víkende
bože baby mi sa tu stále len trestáme🙂
dnes som si veľmi nepocvičila 😒...v polovici mi sekol net a znova šiel až po hodine...a to som už konečne nebola moc zadýchaná..teším sa na zajtra,keď si znova poriadne zacvičím,drahý mi to stiahol a napálil,tak už žiadne sekanie netu nebude 🙂...inak dnes som už v polovici 1 levelu 🙂
@cleo02 aj ja poznam ten pocit, posledne 2 dni boli take free , ale nepribrala som ....snazim sa veeelmi ....bola by som rada keby to slo este trosicku dole, po par gramoch tyzdenne ...mozno to 1 kg ...chapes ... 🙂 ty si schudla okol 6 kg, tak 60 dni v tejto faze - kolko ti este zostava do konca ?
ahojte dukanky, tak za 11 dní druhej fázy 2kg dole a -2cm zo všetkých partií 🙂 🙂 🙂 ako to ide vám ? prehreškom sa snažím vyhýbať 😀 😀 😀
po víkende +0,3 kg,ale aj tak mám mliečny deň a zajtra budem mať biely deň (jogurt,tvaroh,vajíčka,mlieko,biele mäsko)
@zuzu188 A ja po víkende prví krát - 0,2 kg 😀 To sa asi ešte nestalo, že som po víkende schudla 🙂
@penelope111 asi si potrebovala telo šokovať 🙂
@zuzu188 No dúfam, že sa to konečne pohne lebo už dlho som na rovnakej váhe 🙂
@penelope111 určite sa to už pohne 🙂..ako si na tom s tými brušákmi?..ešte ich cvičíš?...ja by som ešte chcela chodiť bicyklovať,ale nemám kde nechať malého,nemáme tú sedačku na bicykel ☹
@zuzu188 Ešte stále robím brušáky 🙂 Aj ked sa nič na bruchu nemení, ale chodím každý deň na záchod 🙂 Takže aspoň na niečo je to dobré 😀 Mne sa na bicykli nedá chodiť zo zdravot. dôvodov 😒
@penelope111 pri brušákoch treba veľa trpezlivosti...možno sa s nimi pohnú cm 😉
@zuzu188 Uvidíme 🙂 Každý týžden si chcem pridávať viac a viac tak som zvedavá do kedy ma to bude baviť 😀
@penelope111 😀..hlavne čo najdlhšie 🙂
odcvičené mám,osprchovaná som,trochu si oddýchnem a hor sa umyť rozmrazenú mrazničku

@vancouver no myslis tie zemlicky? tie si musis podelit na 4 dni lebo sli 8 pl otrub...