icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
9. júl 2012

@zuzu188 aká si aktívna

tinika
9. júl 2012

ahojte, nestiham tu chodit, som aj na fb v skupine. mam dole 7kg ale stagnujem troska mala som naročny tyzden, som jedla somariny :((

tinika
9. júl 2012

a čo sa tyka brusakov asi to plati s tymi cm min. u mna sa moje ovysnute tehu brucho pekne zdviha hore :d

zuzu188
9. júl 2012

@ninimini aspoň sa nenudím 😀

ninimini
9. júl 2012

@penelope111
Meriame zásadne najdôležitejšie časti tela, na ktorých sa najviac odrazí fyzická aktivita a úprava jedálnička. Medzi tieto patrí obvod hrudníka, pása, bokov, stehna, lýtka, biceps, predlaktie. Riadime sa jednoduchým pravidlom – obvody vždy meriame cez najširšiu, alebo naopak najužšiu časť. Cez najširšiu meriame hrudník, boky (tu berieme do úvahy aj najširšiu časť zadku, čiže meriame boky okolo najširšej časti zadku), stehná, lýtka, biceps (približne v strede medzi ramenným a lakťovým kĺbom) a predlaktie. Končatiny sa merajú každá osobitne (čiže zaznamenávame ľavé predlaktie, pravé predlaktie a podobne).

V najužšej časti meriame pás – u mnohých ľudí je v rovine najužšej časti umiestnený pupok, nemusí to však byť pravidlom. Nespoliehame sa teda na pupok, ale na najužšiu časť. Ako merací nástroj je najlepšie použiť dobre čitateľný krajčírsky meter, alebo špeciálne metre pre športovcov. Je dôležité byť uvoľnený a nesťahovať brucho ani svaly. Tiež je nevyhnutné byť vyzlečený, ideálne pred veľkým zrkadlom, aby bolo možné skontrolovať, či meter sedí presne. Nemôže byť voľný, ani príliš stiahnutý. Musí pohodlne priliehať k povrchu tela.

nicky182
9. júl 2012

@ninimini ahoj, dakujem, ale tych novych potravin sa trosku bojim ... 😀 😀

alen24
9. júl 2012

@zuzu188 mne uz len 5 kg ale ide to ako z chlpatej deky 😀

alen24
9. júl 2012

@nicky182 ďakujem ..mne este 5 kg ale ide to strasne pomaly 😠

alen24
9. júl 2012

baby ktore su tie nove tol.potraviny?? 🙂

zuzu188
9. júl 2012

@alen24 tieto posledné kg sa nás strašne držia..zoznam nájdeš na www.dukanovadieta.com

alen24
9. júl 2012

@zuzu188 no ved 😒 ...a ´dakujem

zuzu188
9. júl 2012

objavila som v Lidli mliečny čokoládový light nápoj (1,4% tuku)

penelope111
9. júl 2012

Dnes na večeru zase lečko 😀

zuzu188
9. júl 2012

do 18-tej som sa krásne držala a potom na mňa doľahol stres z meškajúcej MS,tak som do seba pchala sladké jak divá ☹...bolesti mám a MS nikde ☹...myslíte,že to môže byť aj zo straty toľkej váhy?

penelope111
9. júl 2012

@zuzu188 Možno že to bude aj tým, ale tuším ty si mi spomínala, že si mala bolesti keď si bola tehu 😀

zuzu188
9. júl 2012

@penelope111 ale to ma boleli hlavne prsia a dávame si pozor..strašne ma to podbrušie bolí..MS mala prísť najneskôr cez víkend

penelope111
9. júl 2012

@zuzu188 Myslím si že nám táto dieta trošku rozhodila hormóny tak to bude asi tým. Ja som mala tento víkend hrozne bolestivú ovuláciu som si myslela, že pôjdem na pohotovosť lebo som sa nevedela ani pohnúť od bolesti ale na šťastie to prešlo 🙂

penelope111
9. júl 2012

Baby kúpila som si čaj že spalovač tukov 😀 Máte niektorá sním skúsenosť či nejako na vás pôsobil? Aby som nezačala ešte viac jesť 😀

zuzu188
9. júl 2012

@penelope111 čítala som na dukanovskej stránke,že niektorým babám meškala aj 3 týždňe...moja mama ho kedysi pila,ale už si napamätám či účinkoval..inak aj zelený čaj pomáha pri chudnutí

penelope111
9. júl 2012

@zuzu188 To bude to ako hovorím že sa nám pošahali hormóny 😀 To som si kúpila len tak ten čaj som ho zbadala v tescu tak som ho kúpila a dnes som vypila dve šálky 🙂 Škoda že si nepamätáš ako na mamu účinkoval. Nemôžem nič na nete najsť žiadne skúsenosti sním. Zelený čaj som pila kedysi s citrónom 🙂 Ale nejako namňa nefungoval 🙂

zuzu188
9. júl 2012

@penelope111 vrr...no hádam sa to do konca týždňa rozbehne,lebo inak ma šľahne...toho spaľovača sa majú aspoň 6 šálok denne vypiť to si pamätám,ale aj tak je to podľa mňa len oblbovák na ľudí

penelope111
9. júl 2012

@zuzu188 Na tomto čaji je napísané 3 šálky denne. Ale však to len tak pijem aj tak pijem bylinné čaje tak to aspoň trochu obmením 😀 No len aby prišla ta mrcha 🙂

zuzu188
9. júl 2012

@penelope111 asi mala nejaký slabší 😀...joj..musí

penelope111
9. júl 2012

@nicky182 @ninimini No čo baby ako vám to ide? Nejako sem málo chodíte 😀

penelope111
9. júl 2012

@renata32 Renuška ako sa máš? Všetko ok?

alen24
10. júl 2012

@zuzu188 neboj..urcite pride 😉 ...mne takto meskali aj tyzden ked som zacala s dukankou a myslim ze to boli 3 mesiace ...

ejuskaaa
10. júl 2012

Ahojteeee,vas je radost citat,vsetky mate uspechy chudnete a chudnete,u mna to stoji,mam menzes ale po sa odvazim snad som aspon nepribrala...ludia vravia ze som schudla,ale ja sa tak este voooooobec necitim...tento mesiac musim dat5 kil dole,stoj co stoj:.)) Dievcata cukina a tekvica sa nemozu?a vyvar?dakujeeeeeeeem,prave som zhltla zemlicku,skoda ze len jedna sa moze 😀

ninimini
10. júl 2012

@penelope111 ja som stále hore 78,2 🙄

alen24
10. júl 2012

@ejuskaaa ahoj,vyvar sa moze...aj tekvica a cukina sa moze ... 😉

mata2
10. júl 2012

ahojte,
je pri tejto diete povolene nejake pecivo?rozmyslam,ze by som ju skusila,ale ked som videla zoznam povolenych potravin,tak sa obavam ze ju neprezijem 😅