Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ďakujem 😀...chceme tam okolo 1 prísť
Ja to dodržiavam len mi váha stojí a nie a nie dole, dala som dole 3.5 kg a na stehnách a zadku po 3cm,ale teraz to stojí a od zajtra idem na švihadlo,možno to pomôže 😉
@penelope111 🙂 ale no zije ....nastrahy ciiihaju v spajzi, a stale ma to tam taa ...heheh ....pri MS je to asi potichu povolene, co mas robit, hm ? 🙂 ked by to bolo len raz za mesiac, je to v pohode 😀 vytdrz a aj sosovicka bude ..kedy presne ides na dovolenku, za 2 tyzdne ?
dnes bol na obed losos so zeleninovým šalátom...to bola mňamka
@penelope111
@zuzu188 dakujem velmi pekne 😀 😀 😀
@nicky182 Juj ja na dovolenku až posledný augustový týždeň 🙂 To je ešte ďaleko 😀 Ale to si užijem už sa teším na chorvátsku zmrzku 😀 A potom radšej budem pokračovať v diete 😀 Ja mám ms až o týždeň a pol kedže sa mi posunula ale už teraz chodím čo by som si dala sladké 🙂 Aj som si dala nanuk 😀
@penelope111 no ja uz 5 mesiacov... 🙂
@alen24 Takže chudneš ako ja pomaličky ale isto 🙂
@penelope111 presne pomalićky ale isto 😀
@alen24 Aspoň hneď nepriberieme naspäť a môžeme tu dlhšie byť všetky spolu 😀
Ahojteeeeeeeee,aj mne ta vaha stoji,vsak minuly mesiac 5 kil dole a teraz este nic...v piatok sa odvazim snad nieco..baby ked si davate vodovy alebo mliecny den to reco?za trest ked sa prehresite?aj ja si chcem dat zajtra,mliecny,na vodovom nevydrzim,a to sa pije len cisto nizkotucne klasicke mlieko?kolko s ama vypit za den?a potom nasledujuci den pokracujem normalne?dakujeeeeeeem🙂
Že ako mi bolo dobre bez baterky vo váhe 😀
@penelope111
Tak Penelopka,po vcerajsku,teda po 4 dcl vina a 3 hriankach a po dnesnych vydatnych ranajkach/ 3 kuracie parky a dukan chlebika a po 2 kavach s plnotucnym mliekom/ mam - 0,40 kg. 😵 😵 😵 😵 Tesim sa.Cakala som hromsky prirastok.Zdravim Vas dukanecky. 🙂 🙂
@vancouver No vidíš šikovná si ja radšej nebudem ani písať ten môj prírastok 😀
@penelope111
No nedajboze mas uz tu skaredu bateriu? 🙂
@vancouver Ej veru mám 🙂 Manžel mi doniesol hneď dve do zásoby 😀
dnes bez prehrešku 🙂
@zuzu188 Super 🙂
@penelope111 jaaaj, no to rychlo ubehne ...my zatial nikam nejdeme, manzel je workoholik 😠 aj ked stale sledujem last minute greeeecko 🙂 ja mam dosta mS zajtra a nic ..ziadne priznaky, asi bude meskat ...dnes som zjedla na vecere biely chlieb s vajickovou natierkou, dcerka nechcela, taks om dojedla , chlebik bol fajny po 2 mesiach 😀 no tu zmrzku by som si dala aj jaaa ..hmmm a kamoska je este u teba ???
@ninimini zlato pre teba, recept pre pekarnicku 🙂 robila som podla tohto receptu http://www.dukanovadieta.com/products/perfektny... ...ale dala som 2 lyzice psenicnych, 4 lyzice ovsenych otrub, asi 100g tvarohu, viac skrobu, cely sacok drozdia, cca 7 lyzic mlieka ...urobila som si davku na 2 dni ...mohla som spravit este trosku redsie cesto ...zapla som to na hdinovy program ultra fast (6) a 700g ...davala som pozor, aby to malicko cesta dobre premiesala, posprtkala som tam vareskou, potom aj ked to islo kysnut, som to uhladila ...zajtra asi spravim vacsiu davku ..bol vyborny, fajny, chrumkavy .... 😀
@nicky182 Ano kamoška je ešte u mňa do zajtra. Akurát si varíme kukuricu 😀 No len či dostaneš ms 😀
@penelope111 MS by som mala dostat, nie som tehu, urcite 😀 nafuknuta som si co, brucho mam ako svet ....kukuricka mnaaaam ....same fajnotinky papas 🙂
Ahojte baby, kde by som našla návod, ako na túto diétu? Potrebovala by som zhodiiiiiiiť 😵 . Ďakujem 😉
@ejuskaaa ahoj, vodovy a ani mliecny den nie je podla pravidiel dukanovej diety 🙂 vodovy den maju baby ked je mesiac v splne - lepsie sa vtedy chudne (blizsie ti povie Zuzik zuzu188) ...celkovo to drzi veeela zien, aj kvoli krase atd ...a mliecny den si tu tiez vymysleli baby, myslim, ze to mozem nazvat "za trest" ...kocky tu maju s tymito dnami velmi dobre skusenosti 🙂 treba sa skor drzat dukanovych pravidiel a vaha pojde dole aj tak 😎 samoska, je to na tebe 🙂
@zuzanaca Ahoj, ja som všetky potrebné informácie získala na stránke http://www.dukanovadieta.com/, je tam všetko pekne vysvetlené, rôzne diskusie a HLAVNE je tam veľa receptíkov-čo bolo pre mňa najdôležitejšie 🙂 Ja držím diétu od konca apríla a podarilo sa mi zhodiť 14 kg, ešte zvyšných 4 kg a idem na 3. fázu-jupííí-veľmi som vďačná za to, že som našla túto diétku, lebo by som sa už nikdy k takejto váhe asi nedopracovala. Len dúfam, že sa mi to potom podarí aj udržať. Želám aj tebe a všetkým ostatným "dukankám" veľa úspechov 🙂

@erika115 Jeden deň bielkoviny čiže mäso, mliečne a iné ... Druhý deň bielkoviny + zelenina. Prílohy pečivo a iné vôbec 🙂