icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ejuskaaa
12. júl 2012

Ahojte dnes som sa vazila a nic!!!ako je mozne nepohlo sa to,ved ani nehresim..ze by za to ze bola menzes ale ajtak v podtatwe za 12 dni ani gram dole ani hore ☹ mliecny den uspesny aspon zatial nic ine len mlieko uz ho mam po krk dost nizkotucne je ako voda len...baby prosiiiiiiiiim zajtra mam BZD mozeeee sa paradajkova klasicka polievka?mamina robila riadne stiplavua odliala mi a teraz aneviem ci sa moze? 😝

vancouver
12. júl 2012

@penelope111
Samo je nova skratka? No ja som vcera zasa zhresila.Zlakali ma cucoriedky.Zjedla,alebo lepsie povedane zhltla som viac ako pol kg.Ale boli dobre.Nastastie ine ovocie ma nelaka.Ale ked si schudla aj po tom meloniku,tak je to fajn.Asi ho Tvoje telo potrebovalo.A tie 4 kg schudnes.Ved je to uz len 4 kg.No a mas este 1 mesiac.Zdravim Ta. 🙂

penelope111
12. júl 2012

@vancouver No len ja som chcela do konca augusta dať na 65 kg ale budem rada ked bude 70 kg 🙂

janka1janka
12. júl 2012

Ahojte, da sa to aj vydrzat? Dodrziavat tuto dietu? Ja som si ju citala, co sa moze a pod. Neni to skodne lebo v podstate su v nje len same bielkoviny? Uz ste schudli? Ak pomaha aj ja chcem 🙂

penelope111
12. júl 2012

@janka1janka Ahoj. Pomáha 🙂 Ked neporušuješ tak pekne idú kg dole ak porušuješ ako ja som dala dole za 3 mesiace 10 kg ( so mňa si príklad neber 😀 ) Prvá fáza su iba bielkoviny ktorá trvá 2 - 7 dní podľa toho koľko chceš schudnúť a už v druhej fáze máš zeleninu čiže vitamíny 🙂 ja ešte odporúčam brať nejaké vitamíny 🙂

ninimini
12. júl 2012

@penelope111 aj ja som zlý príklad🙂)

ninimini
12. júl 2012

@alen24 to patrilo asi zuzu 🙂)) my sme mali včera🙂)

janka1janka
12. júl 2012

@penelope111 Ahoj, len ja chcem schudnit az 20 kg :(

penelope111
12. júl 2012

@janka1janka Keď nebudeš porušovať tak sa to dá za nejakých 5 mesiacov zvládnuť, ale záleží to aj od organizmu keďže sme každá iná 🙂

macekova
12. júl 2012

@janka1janka Ahojky ...všetko sa dá keď sa chce 😀 😀 ...ja mám od 21.5. dole 14,9 kila 😀 😀 ....strašne sa teším ...nehovoriac o tom ako dobre sa cítim ...ešte 5 a idem do tretej kde chcem ešte ďalších 5 dať dole 🙂

domusinka2010
12. júl 2012

@vancouver Diky, ja nevazim az tak vela, mam 62kg 😀 takze preto to asi nebude

siusinocka
12. júl 2012

ahojte už niekoľko krát som sa odhodlávala a mojich 82 kg ma teraz pritlačilo niečo so sebou robiť.. potrebovala by som však nejakú spolupasovateľku s kilami či by mi neposlala nejaké linky ako sa to vlastne s touto dietou chudne. najlepšie keby boli aj s receptami.. lebo nejako rozmyšlať že čo variť nestíham... dakujem. siusinocka@gmail.com

anicta
12. júl 2012

@alen24 no tak ty si dobrá, keď si už vydržala 5 mesiacov-klobúk dole 🙂 Koľko ešte kilečiek chceš schudnúť?? Doteraz som si neuvedomila, že mi tie kilá idú pekne dole, až teraz keď čítam niektoré príspevky ako niektorým váha stojí 😒 Ja som už bola asi taká rozožratá, že keď som začala s diétou, tak to bol asi nesmierny šok pre moje telo, z ktorého sa doteraz spamätáva-tak možno preto 😀 😀 😀 Keď budem vedieť výsledky z odberov, dám vedieť.... Ty si si nerobila žiadne?? Ja som si povedala na začiatku, že dlhšie ako 3. mesiace nechcem ostávať v 1a2. fáze-ja sa veľmi bojím, aby som si nepoškodila obličky, alebo niečo iné.... ☹

zuzu188
12. júl 2012

dnešok som zvládla bez väčších prehreškov..dala som si 2 sójové tyčinky,ktoré som si už dávnejšie pridala medzi svoje tolerované potraviny 😀 😀..veď raz za čas neuškodí 😉...a na večeru som vypila pol litra mliečného nápoja

zuzu188
12. júl 2012

@siusinocka všetko nájdeš na www.dukanovadieta.com 🙂

patrulinka
12. júl 2012

Ahoj babinky, tak som kooonečně tu!!už sa teším, som si vás prečítala.Včera sme prišli z hor...zdravím všetky nové maminy dukanky...blahoželám Filípkovi- veľa, veľa úsmevou a radost z neho rodičom!!
A jak som dopadla ja?Min. stredu 75,3 kg, dnes váha ukázala 75,3 -takže stojím.Ale mám nejakú zacpu- asi som pomenej pila-nemala som čas ani rozmýšlať.Prehrešky (malé)boli- a dnes som to dorazila bor.knedlíkom(alespoň som nahradila 1/2 cukru sladidlom)-dobre- chlapi nepoznali, tak je to fajn. a tiež sa mi zdá, že už na mna útočí PMS.
Bola som si ale nakúpiť-zásoba cola light(v pažravej chvíly...)
Babinky,čítam o chlebu- robíte si a chutnajú vám cibulovníky?Já som ich zkusila, a viem, že zostanem na nich, aj keď už nebude diétka.

patrulinka
12. júl 2012

@macekova
ttedaaaa, klobúk dole.To by som neverila, že sa to aj dá, aj keď- ja som schudla síce len 4 kg za 5 týždnov DD- ale už skoro všetko oblečiem- a hlavne nohavice cez boky- takže som veeeľmi spokojná 🙂)

slimstar
12. júl 2012

aj moja sestra drzala tuto dietu. ona je taka stihla ako nikdy v zivote. 😉

macekova
12. júl 2012

@patrulinka jasné že sa dá 🙂 ...trocha sebazaprenia a ide to 😎 😎 ..a hlavne chladnička plná povolených potravín ... a to varím aj rodinke ...a statočne odolávam 😀 😀 ..ja idem ale z vyššej váhy ako ty ...ja som začínala s 89,5 kg ...fuj fuj fuj ...nikdy viac 😝 😝

patrulinka
12. júl 2012

@janka1janka
Jani, prajem veeela uspechov.Myslím, e je to o tom, čo najmenej hrešiť.Ak sa DD dodržiava, ide to krásne dolu.A ja som nadšená, že si možem obliecť veci, čo som nosila pred tehotenstvom.(malý má 2/5 roka).Nešlo mi to nijako dolu, aj nedostatok pevnej vole.)Z vel.42-44 na 38)
Čo sa týká receptov-treba vždy niečo vyskúšať,každý máme iné chutě- mne niektoré velmi chutia- teším sa na ne.
Čo sa týká zdravia- myslím, že to nepreháňám- občas sa i odmením... 🙂 , beriem vitamíny...a občas melon, alebo teraz tie borievky- veď v zime nebudú- tak radšej si dám potom menšiu večeru(napr. len acidko a po 18 h. nič 🙂 vodu)!Ale asi sa budú na mna správné Dukanky hnevať- ja by som úplne bez ovocia nevydržala, a ani by ma to nebavilo....
Ale som v druhej fázi, prvú chce určite dobre dodržovať, nech sa to pohne...

ninimini
12. júl 2012
ninimini
12. júl 2012

@macekova ty ale nehrešíš že🙂)) ty sem chodíš raz za čas tak ani nevidíš naše prehrešky a to máš najlepšie🙂)) krásne sa drž dalej z akej váhy ideš a akú máš

siusinocka
12. júl 2012

baby a býva po tejto diete aj jojoefekt? lebo jedna baba mi povedala že mala.. tak ab ysom vedela čo očakávať

ninimini
12. júl 2012

teraz som to zabila biele pečivo a šunka ale bola som strašne hladná a nič nemám doma čo už zajtra mám den blbec vela musím stihnút tak to vyhenám a v sobotu oslava

patrulinka
12. júl 2012

@macekova
No, ja som mala 83-pozvolna som zhodila na 79 a odtial to nešlo a nešlo.Prešla som na DD- super,A teraz uvidím.Ak sa to z tej 75 nepohne do konca týždna, dám si ten mliečny deň, ako píšu baby.Vodový by som nevydržala- starať sa o 4 chlapov- mám dosť, nemala by som energiu...no, vsak uvidím.ak to nepojde,zatnem sa....🙂

ninimini
12. júl 2012

@siusinocka ked nedodržiavala 3 fázu tak určite hej

ninimini
12. júl 2012

@macekova teraz to vidíš tak tlieskam velmi velmi a tíško závidím tvoje sebazaprenie.) daj mi kúsok

laurinka98
12. júl 2012

ahojte, trosku sa tu zamiesam do debaty. nepoznam tuto dietu,ale dieta co urcite zabera je v knihe najedzte sa do stihlosti. moj manzel schudol za 4 tyzdne 6,5kg a svokra tiez. manzelov bratranec tiez schudol nejakych 6 kg a drzia si to stale. su tam fakt chutne jedla , co som chutnala a povedala som si , ze ked dokojim, tak sa aj ja na nu dam 🙂

macekova
12. júl 2012

@ninimini ... ale hreším 😎 ... ja nedokážem vynechať zeleninu každý druhý deň ....tak v deň keď mám len BD tak si dám k obedu troška zeleninky .... zodpovedám za 2 deti ...tak ma nemôže niekde vystrieť .... ja som taký tichý pozorovateľ ....a čítať o prehreškoch ma moc nebaví ...lebo je to strašne demotivujúce 😀 😀 ..idem z 89,5, mám 74,9 a cieľ je 70 a potom to v 3.f chcem dostať ešte na 65 😉

patrulinka
12. júl 2012

@siusinocka
myslím si, že neexistuje dieta, kde by nečihal jojo efekt.Doležité je pozvolna nabehnuť na norm. stravu,jest pomenej a večer po 18 už nič.vela pit- takto som si udržovala váhu po predošlých dvoch deťoch 🙂))
Teraz bojujem, ale bude to dobré- verím...