icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
12. júl 2012

@patrulinka Ja si dávam tiež ovocie raz začas ved by som umrela bez 😀

ninimini
12. júl 2012

@macekova ozaj čo papáš najčastejšie teda čo ti chutí možno mi povieš niečo nové čo by som obmenila za tvaroh tem mi robí najvačší problém už

macekova
12. júl 2012

@laurinka98 ...nie je to až taká výhra tá Mačingová ...sestra s ňou nedala dole nič ..a keď začala dukanovu tak sa to pohlo a aj si novú váhu drží ... 100 ľudí 100 chutí 😀 😀

ninimini
12. júl 2012

@macekova ty tuším na naštartuješ a prehrešky ani pozerat nebudem.))

macekova
12. júl 2012

@patrulinka ... ja neuznávam vodové ani mliečne dni 😎 😎 ...nenahnevajte sa na mňa prosím 😀 😀 ... Ujo dukan o takom ničom nikde nehovoril ...aspoň o tom neviem ...a načo sa tak trýzniť ??? ... radšej sa normálne napapať a vyvinúť viac fyzickej aktvivity 😎 😎

laurinka98
12. júl 2012

@macekova ved prasne tak,ale treba vyskusat, ja tuto isto vyskusam,lebo vidim, ze naozaj funguje a nehladuje sa pri nej 🙂

macekova
12. júl 2012

@ninimini .. no čo papám ? .... tak tvaroh by si do mňa nedostala len taký samotný ....sladké nejedávam ...ale nakoľko má mať moja mladšia dcérka v nedeľu 1.rok tak si asi urobím kinder rez čo teraz všade letí 😀 😀 ... veď by som si len podlahu slinami zašpinila pri pohľade na tortu 😀 😀 😀 ...tak dúfam že to nezje havino potom 😀 ...ja by som mohla pečené kura každý deň jesť 😉 ... samozrejme len prsia ...ja som nenáročná, pečem si chlebík ....a inak šunky, vajcia, cottage ...nič výnimočné 😉 😉

penelope111
12. júl 2012

@macekova A koľko toho asi zješ za deň? Ja najviac jedávam večer neviem sa donútiť jesť cez deň 🙂

penelope111
12. júl 2012

@ninimini Ja som v poslednej dobe začala jesť alebo piť kefír s bolerom mňam 🙂

penelope111
12. júl 2012

Baby čo pijete ( jete) Kefír neviete koľko sa za deň môže?

macekova
12. júl 2012

@penelope111 ja jem priebežne celý deň ...ale večer sa po tej siedmej snažím nejesť 😎 😎 ...a keď už by som niečo jedla večer tak radšej si idem rýchlo lahnúť a spať 😀 😀

alen24
12. júl 2012

@anicta ja chcem schudnut este 5 kg...no tak ja som nebola zatial u lekara nic mi neni a citim sa dobre 🙂

penelope111
12. júl 2012

@macekova Ked ja chodím spať okolo 1 a o 22 aj 23 ešte jedávam aspoň kefír 🙂

didi83
12. júl 2012

ahojte a mozu tuto dietu aj tie co koja?

macekova
12. júl 2012

@penelope111 ...tak to ja už mám cca 4 hodinky spánku za sebou ...ja som z bosoriek po celom dni mŕtva tak padám ako hruška do postele ...len dnes čakám ešte mužíka tak ešte nespím 😀

macekova
12. júl 2012

@didi83 ...tvoja je ešte strašne malinká ...ešte vydrž ...dukan diétu prispôsobil aj pre kojace ...treba kúpiť knižôčku 😉 ...je to oveľa miernejšie ako to s čím bojujeme my 😉

didi83
12. júl 2012

a ako sa ta kniha vola? normalne ducanova dieta? 🙂

alen24
12. júl 2012

@didi83 ahoj ja kojim a drzim dukanku...

penelope111
12. júl 2012

@macekova Tak to ti verím, že pri deťoch chodíš spať skôr 🙂 Tie dajú dobre zabrať 🙂

zuzu188
12. júl 2012

@didi83 tiež kojím a držím ju,len mne malý oKrem mliečka papá už všetko

vancouver
12. júl 2012

@penelope111
Pri Tvojej vyske je aj to co mas zazrak.Aj ked to nebude 65 ,aj tak si na tom dobre.A nehadz flintu do zita.Mozno bude aj ta 6 na zaciatku.Drzim Ti prsty. 😵

zuzu188
12. júl 2012

@didi83 akurát pozerám,že malá ma pol roka...ja som začala diétovať,keď mal malý pol roka a keď mal 8 mes. som sa dala na dukanku 🙂

vancouver
12. júl 2012

@domusinka2010
Tak si mozno dostala prievan,alebo si nespravne chytila babatko.Ale Ty si pekne stihla/neviem aku mas vysku/.Ja by so pri 62 kg vyzerala podvyzivene.Takze tych 5 kg by si mala pomaly zvladnut.Drzim Ti prsty. 🙂

domusinka2010
12. júl 2012

@vancouver ja mam az rovnych 160cm 😀

vancouver
12. júl 2012

@anicta
Ja som v druhej faze,ale za nic na svete nemozem dodrzat cisto bielkovinove dni.Vzdy sa mi tam nejaka zeleninka vpasuje./ma byt makcen nad s/.Tak ja som mala maly problem po striktnom dodrziavani len bielkovin po 1 mesiaci.Zistili mi krv vmoci.A tak kedze som bola na lieceni a nemohla do pismena dodrziavat DD urobila som to tak,zeom jedla maso,zeleninu,zemiaky a ryzu som nechala bokom,sem tam som si dala luhacovicku kavu so slahackou a vaj.kremom,chlieb lencierny a malo.No a po troch tyzdnoch to bolo v poriadku.Teraz po dvojmesacnej prestavke som zacala znova,ale nemam pevnu volu na BD.Ale schudla som aj s tou spolu 2 mesacnou pauzou 5,7 kg.Takze to funguje.Len trochu vytrvalosti a discipliny z mojej strany.No a este je leto a ovocie laka. 😝 Ale prajem Ti vsetko dobre a uspech.Prepac preklepy. 🙂

vancouver
12. júl 2012

@domusinka2010
Vies,ze dobreho moc nebyva? To by chcelo tak aspon 2-5 kg dole.Prajem Ti uspech,ale najprv sa vyliec. 🙂

domusinka2010
12. júl 2012

@vancouver no 5-7 by som chcela dat dole 55kg bola moja dlhodobo stala vaha, tak by som sa k nej rada vratila...dala som si flector naplast a pomohla mi tak sa tesim

mandragora22
12. júl 2012

@domusinka2010 ahoj, co je to flector naplast? ako ti pomohla? dakujem!! 😉

domusinka2010
12. júl 2012

@mandragora22 ahoj, to je taka lieciva a hrejiva naplast, predavaju to v lekarni, nalepila som si to na bolave miesto a do hodiny mi to povolilo 🙂