icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
13. júl 2012

ozaj neviete mi povedat či sa opatí kúpit si knihu o dukanovej diete

penelope111
13. júl 2012

@ninimini Ďakujem, ale do cieľa ešte ďaleko 🙂 A ako to s tebou vyzerá?

penelope111
13. júl 2012

@ninimini Ja mám knihu prečítala som s nej asi 30 strán a ostala položená na poličke 🙂

ninimini
13. júl 2012

@penelope111 no však toho sa bojím aj ja že zapadne prachom🙂 a ja teraz nič moc chystáme oslavu malého takže momentálne ani neviem čo je to dukan

nicky182
13. júl 2012

@penelope111 hej, no bolero je fajn ....mne to udene velmi nechuti, ale je to rychle 🙂 ja som mala zeleninovu polievocku s kuracinkou - dojedla som po dcerke a 2 parky ....bohovy obed ....riadim zase, utrela som prach, povysavala, umyla podlahy a ked sa maa zobudi, dozehlim zvysok pradla ...cez vikend mienim robit nic 🙂 a ty co chystas na vikend ?

penelope111
13. júl 2012

@ninimini Juj vám bude dobre tento víkend 🙂 Nevadí hlavne si to uži jaj dala by som si tortičku mňam 🙂

penelope111
13. júl 2012

@nicky182 Ja mám rada udené a kopu štipľavého chrenu k tomu 🙂 Neviem čo budem robiť cez víkend asi sa nudiť zase a čo budem variť tiež neviem 🙂

janka1janka
13. júl 2012

@patrulinka 🙂 velmi povzbudzujuce slove ...tak teda hura do toho idem to vyskusat dakujem za pomoc 🙂

janka1janka
13. júl 2012

@macekova ty brdo to az tolkoooo🙂 aj ja chce,mm a vobec ale neporusujes hejj? moje nervy aj ja idem naot od zajtra 🙂 a tesim sa spolu s tenbou

zuzu188
13. júl 2012

robila som salkový krém na tortu a samozrejme,že som zjedla cca 3-4 lyžice 😀..dnes to bolo okrem dojedenej ryby po malom moje jediné jedlo...dnes mi vôbec nechutí..ešte aj tú rybu som jedla o pol 3 a to som od nejakej 5-tej hore (zobudil ma manžel a už som nemohla zaspať)

vancouver
13. júl 2012

@ejuskaaa
Co Ta nezabije,to Ta posilni.Ked mas na nu chut,tak si ju daj. 😉 😉 😉

ejuskaaa
13. júl 2012

@vancouver veru uz je jedno uz je vo mne,dva taniere:.)))))))) @macekova dakujeeeeeem jej ja som to zle pochopila ja som myslela aj orginal ale ty si mi jednym svihom dala aj dukanovsky recept dakujeeeeeeeem🙂)inak dnes s aprezieram nejem sice zakazane az tak ale vela neviem sa zasatavit vsak mam uz po menzese!to za to pocasie prsi sme celyden doma aja len hladam co pod zub 😀

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 Ja som to dnes dobre pos... 🙂

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 a čo dobré si si dala?

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 Júj jednu linu a jednu mätu mala som chuť na keksíky 😀 Ináč salko zbožňujem 🙂 Tuším nemá veľa tuku ale hrozne veľa cukru 🙂 A čo tortička hotová?

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 Ms útočí,či? 😀...salko je úplne mňam 🙂...už hej..už som aj fotky pridala 😀

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 Ms má byť až o týždeň ale útočí statočne neviem prečo zakaždým tak skoro 😀 Torta vyzerá krásne určite bude výborná 🙂 Keď s nej budeš jesť si namňa aspoň spomeň ako by som si dala 😀

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 jááj...mne už našťastie pomaličky končí....tak potom PMS útočí 😀...ďakujem 🙂...si píš,že budem 😀

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 Mi sliny tečú 😀 Keby som tam bola tak už by si polovicu nemala 😀 Ale ináč dnes celý deň rozmýšľam nad tortou alebo zákuskom 😀

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 mne po tom,ako som zjedla ten krém vôbec...ešte stále mám sladko až za ušami...keď sa dostaneš na 70 kg,tak si sprav oslavu...ja som to tak urobila,keď som sa dostala pod 90 a aj teraz plánujem,keď sa dostanem pod 80 😀 😀...ale pssst 😀

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 Tak si to super vymyslela stou oslavou 😀 Kedy sa vážiš a meriaš? Zajtra?

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 no mala by som sa,ale mám ešte MS...ešte uvidím či sa odvážim alebo nie...ale hlavne sa chcem zmerať,lebo som dnes dokončila level 1 v tom cvičení...že? 😀...treba osláviť úspech 😀

penelope111
13. júl 2012

@zuzu188 No som na teba zvedavá ako dopadne meranie 🙂 Ale ja by som chcela už dnes osláviť 😀 Nám oslava odpadla takže torta nebude 😠

nicky182
13. júl 2012

@penelope111 ja nie som na stiplave, ale vraj to spaluje tuky 😀 😀 asi spravim brokolicovu polievku sebe a dcerke, a kupila som dnes parene buchty v jednote, to zje manzel ...poobede chcem ist na nakup ....inak niekde som citala , ze kefir patri do skupiny najzdravsich poitravin - top 50 🙂

nicky182
13. júl 2012

@ninimini ja ju mam, mna dost namotivovala, ak chces, mozem ti ju predat , samoska zo zlavou 🙂

penelope111
13. júl 2012

@nicky182 Ja zas mám rada štipľavé 🙂 Ja mám zajtra BD aj ked je pravda že teraz som každý deň jedla aj zeleninu 😀 Dala by som si aj brokoličku 😀 To je dobré s tým kefírom lebo v poslednej dobe vypijem aj liter za deň 😀

nicky182
13. júl 2012

@penelope111 jaaj BD, nie je bohvieco 😝 len som si ista, ze po tej polievke budem stale hladna 😀 ak by bolo pekne, moz 😀 no nieco nalozim a ugrilujeme si ...dufam, ze nebude prsta, ako dnes cely den ..potom fakt clovek zhana, len co byjedol ....rozmyslam, ze si spravim tie kinder rezy ..

zuzu188
13. júl 2012

@penelope111 aj ja 😀...úbytok cítim hlavne na rukách..nevadí 🙂

penelope111
13. júl 2012

@nicky182 Ja by som si dala tiež tie rezy len sa mi ich nechce robiť. Uvidím zajtra lebo dnes sa mi absolutne nič nechcelo 🙂 Vôbec neviem čo budem zajtra jesť. Možno že si spravím BZD :_D

nicky182
13. júl 2012

@penelope111 no, mne sa tez nejak nechce, ale potom zhanam somariny, takto si dam v klude kolacik 😀