Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111
ja milujem garnier
Super, ďakujem moc...
@patrulinka
@nikitkad
prepáč,pridávam sa do debaty- v DD sú i recepty na ,,sladké,,.Ja to v takom prípade riešim nutelkou- samo Dukanovskou, v podstate každa máme nejaký svoj fígel. a chce byť pripravený na takéto útoky- napr. coca cola light- a babenky určite poradia..čo ešte.ja som robila i tu tortu 1 kg tvarohu, je uplne super....kinder rez....treba skúsiť, čo chutná....určite nájdete 🙂
ahojte baby prave pečiem pre muža kolačiky podla dukana kedže drži tuto dietu už 3den a a ma 3kg dolu no nechcem tomu verit ale mi vravy že hej no uvidime
@penelope111
penelopka, ja som robila nejaký čas v salone zdravia a krásy, a poviem Ti- také veci ako RIASY, bahno z mrtveho mora....to sú výborné zábaly- babenky, ak máte možnosť- si doprajte.Jednej stálej zákazničke sa vyhladila tak pokožka, ach ako bábo.Nielen jednej, ale táto bola uplne hmatatelná, akú premenu celkovo zo sebou dokázala urobiť - celé telo./Úprava jedálnička,cvičenie, zábaly, masáže-samo-mala na to!robily sme podtlak. masáže-formovanie tela, krivky......Nie som úchylná 😀 ale, viem, čo je v tomto dobré.dá sa určite zohnať aj na domáce zábaly, ale napr, riasy- to je riadny smrad,asi by nás manželíčkovia hnali...ale účinok to má. 😀
@patrulinka kinder rez ?nutella ved tu su same cukry?
@nikitkad
nuž-sladidlá- recepty sú Dukanovské
tak za 3 dni hadam mi neklame toto som nasla taku kolacik z ovsenych otrub može sa jest aj v prvej faze treba si ich rozdelit na 3 dni papa len vsetko nizkotucne co sa tyka jogurtov masa prisne to dodržiava
@patrulinka do pohára dáš 1 čl kakaa,zaleješ trochou mlieka,pridáš 3 tablety sladidla,dáš do mikrovlnky a potom ešte doleješ mliekom a dáš trošku zohriať do mikrovlnky
@penelope111 vyberiem batérku z nabíjačky a dám to tu 😀
@gabrielapatrik ja kupujem obyčajný dr. oetker a zlatý klas
ja som robila iny z nizkotucneho tvarochu 4lyžice ovsenych otrub1 lyžica pršk.cukor1 vajicka 1lyžica kaka umele sladidlo 2lyžice maizeny a trošku nizkotučneho jogurtu taku kvapku pre chut dat piect na 10-15 min kolačiky sa maju zadelit na 2-3dni
@zuzu188 Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀
Chcela som sa ešte spýtať či môžem jesť akúkoľvek kuraciu a morčaciu šunku, alebo hľadať nejaký rozdiel v zložení??? Môže sa aj šunka pre bezlepkových? Ďakujem 😉
@gabrielapatrik najlepšia je s čo najviac % mäsa..ja kupujem v Lidli,tá ma 96%
@patrulinka Juj moja mne budú stačiť aj tie krémy 😀 Keď máš tie skúsenosti s krémami tak sa ťa opýtam 🙂 Ako tieto krémy na spevnenie a proti celulitíde pôsobia na prsia? Spevnia sa alebo zmenšia sa alebo čo? Ja si ich nenatieram radšej aby sa mi nezmenšili ešte viac 😀
@zuzu188 Aj som ju dnes pozerala, mali v akcii a chcela som kúpiť, ale nebola som si istá, no škoda, mohla som...
@gabrielapatrik nevadí 🙂
ďalší bezprehreškový deň za mnou...zajtra mliečny deň 🙂...hádam ho prežijem 😀
@zuzu188 Tak ja už nemôžem povedať to isté 😀 PMS robí svoje 😀
@penelope111 PMS a MS sú hrozné svine 😀...len nás pokúšajú 😀...lepšie by bolo bez nich 😀
@zuzu188 Veru bolo 🙂 nemohla som sa narodiť ako chlap 😀
@penelope111 😀 😀..to si aj ja niekedy vravím 😀
@zuzu188 Tak Zuzi zajtra ideme do boja? Ty mliečny deň a ja vodovo kefíroví? 😀

@patrulinka Už sa chystám do vane a potom krémovať 😀 Akurát mám už tri krémy a teraz neviem ktorý 😀 Mám niveu mlieko, niveu gel, garnier mlieko 😀 Asi ten gel dám ten sa mi zdá že je stých troch najlepší 😀