Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 áno ideme 🙂..musíme to zmáknuť 🙂
@betina1984 je to bielkovinová diéta,jesť môžeš koľko chceš a kedy chceš,samozrejme povolené potraviny,ktorých je vyše 100 🙂...všetko potrebné nájdeš tu www.dukanovadieta.com 🙂
@zuzu188 a koľko ste zhodili za mesiac. Ja mám trošku vyššiu váhu, preto by som ocenila, keby mi odpovedala taká objemnejšia mamička. Mám 166 cm a 92 kg. Už sa mi po prvej dcérke podarilo zhodiť z 88 kg na 61 kg, zdravou stravou, ale teraz nemám toľko času si vyvárať a rátať kJ a vážiť jedlo...
@zuzu188 takže mi to tak vychádza, že mäso, vajcia, tvaroh, syry, jogurty... A žiadna zelenina, ani ovocie?
@betina1984 no vždy okolo 3 kg..tiež som šla z podobnej váhy 92,5 kg a teraz mám 80,4 🙂..v pondelok to budú 4 mesiace čo som na diéte 🙂
@betina1984 zelenina sa pridá v 2.fáze a ovocie až v 3-tej
@zuzu188 no, musím si to vytlačiť , lebo si to nezapamätám...
@betina1984 načo tlačiť,veď na tej stránke nájdeš vždy všetko 😉
@zuzu188 hej, ale nemám celý deň PC zapnutý a takto to budem mať pekne po ruke... Ja som stará škola... 🙂
ahojky, zase na chvíločku- Patruli- na prsia ma to nikdy ani nenapadlo- lebo obsahujú kofeín.látku/aspoň garnier/ a to je na UBRATIE objemu.Myslím, že nivea je len na spevnenie, a to by som sa potom nebála- jednoduchšie:
ak je to na celé telo- aplikuj všade. Ak na vybrané partie- prosím, dodržovať 🙂
@betina1984
ano, aj ja som si vytiskla, ale časom človek tam už ani nekukne.len na začiatku sa to zdá, že je to vela info.naráz.vela zdaru!
@zuzu188
Zuzu, to vypadá tak dobre.teda- Ty si kuchárka/pekárka!!! 🙂
@patrulinka ďakujem 🙂
@gabrielapatrik Ahoj Gabika, ja som si kupila umele sladidlo tekute v tescu, stalo vyse eura ...baby tu pouzivaju aj tabletkove sladidlo a rozdrvia si ho potom do kolaca ...uz mas aj otruby ?
@patrulinka ahoj, aky kremik konkretne pouzivas ? aj ja sa mastim o dusuuz od puberty kadecim moznym 😀
@gabrielapatrik co sa sunky tyka, ide o to, aby v nej bolo vela masa a malo soli ...ja si kupujem morcaciu prazsku v kauflande, tak je taka naj pre mna ...mozes akukolvek hydinovu sunku, len nie udenu ...
Baby kde zozeniem tie ovsene otruby a kolko to stoji??
@lilian365 BIO obchod 0,75 eur
@penelope111
Penelopka,pytala si sa na ten krem na prsia.Ja Ti skutocne mozem odporucat krem od Yves Rocher bust lift.Rocherove predajne su v Bratislave.Jedna je na Obchodnej ulici a druha v Polluse.Mozno je nejaka aj v Piestanoch.Je dost drahy,ale je to len ne prsia a dekolt a vydrzi skutocne dlho.A hlavne je ucinny.Prajem Ti zdar v chudnuti.Uz musis byt pekna stihla. 🙂 🙂 🙂 🙂
@slavenka83
Tak po vcerajsej cokoladke,hrozne mnozstvo ceresni atd....no a po dnesnych ranajkach a vydatnom obede je dole - 0,50 kg.A ja som si myslela,ze bude + 1 kg.Tak len do toho ide to.Drzim Ti prsty. 😵 😵 😵
@vancouver Nepýtala som sa priamo na krém na prsia ale či sa môže používať ten čo používam na spevnenie pokožky 🙂 Ale aj tak ďakujem za odpoveď 🙂
@betina1984
Tak musim povedat,ze tu nie su len objemnejsie mamicky,ale aj nemamicky a stare mamicky.Pri Tvojich dvojciatkach a trosku dukanovej dietky budes mat skoro 55 kg.Tak Ti tu drzim palceky. 😉
Ahojte, kde sa dá kúpiť nízkotučná horčica a ementál Pierko" ??? Som si šla oči vyočiť v obchode a nič 😀
@renata32 Renuška ako dopadla kontrola?

Ahojky. Baby, mohla by som Vás poprosiť v skratke, v čom spočíva Dukanova diéta? Čo sa papá, v akom množstve, čo nie. Nemám akosi toľko času to tu celé prečítať. Vďaka...