Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Moje duo 🙂

    Od septembra prvaci 😉

    (3 fotky)

    Ked dvojicky kreslia to iste 🙂

    Musim zdielat s FB... Skoro som sa pocurala...

    Niet nad detskú úprimnost. Ak máte dcéru pravdepodobne riešite podobnú dilemu keď povie “Tati ja musím ísť kakať.” Na pánsky alebo na dámsky ?

    Samozrejme že ju odtiahnem na pánsky, lenže ona protestuje: “Toto je pre chlapčekov! A ja som dievča.”- “No to máš smolu ja na dámsky nejdem, prečo sa ti tu tak nepáči?” Na čo Viki odpovie nesmrteľnú vetu: “Pretože tu je to plné bimbasov!”

    Na to Nieje čo povedať. Má pravdu. Do značnej miery. Jeden pán pri pisoári musel na chvíľku prestať , pretože sa začal veľmi smiať. “A chlapci sú čuňatá. Jožko v škôlke hovoril, že raz počúral aj svetlá na strope .” “No to má výkon” ocenil som a tlačil som Viki do kabínky. “A učiteľka sa vraj pýtala čo to robí a on sa otočil a očúral aj ju.” Viac pánov pri pisoároch muselo prestať , ale Viki si ich vôbec nevšímala . “A pani učiteľka kričala takže dobehla aj pani upratovačka” na chvíľu nastalo ticho v napätom očakávaní. Viki si rozopla nohavice a vysadil som ju na misu. “A tiež ju očúral”

    Pánske záchody sa zmenili v Comedy Show. “Radšej tlač” povedal som zničene. “Mne to nejde, Pomôžeš mi?” Vedel som že každý načúva, ale čo som mal robiť...”Heeee...” začal som neochotne. A Viki sa chytila “Heeee...” A od vedľa z kabínky sa ozvalo “Heeee...” A od pisoarov sa ozvalo niekoľkohlasné “Heeee...” Boli sme tlačiaci zbor. Viki to nadchlo. takže to skúsila ešte niekoľkokrát.

    Hlavne že to zabralo a padalo to tam a komentovala to slovami “Jeeej mne sa úplne vysypalo bruško..” A potom to zaklincovala “Urobím celú rodinku čokoládových anakond, dobre?” Radovala sa . Len som odovzdane prikývol. “ Ja som si myslela, že si len prdnem a teraz sa mi narodila celá rodinka” kopala spokojne nôžkami do misy. “Ja sa snáď dnes ani nevyštím” zaznelo od pisoáru keď ustal smiech... Hotovo

    Hľadal som vlhčené obrúsky, Viki chvíľu čakala, potom sa jej to čakanie zdalo dlhé, tak hovorí “ Ty si zabudol hajzel papier! A teraz tu budem musieť stáť a čakať až kým neuschnem!” Našiel som ich. Utreli sme, obliekli sa , Viki chcela sama spláchnuť. Tak som ju nechal spláchnuť a ona “Pá Pá hovienka! Majte sa, pekne plávajte a nezlosťte tam.”

    Pri pisoároch by sme z fleku mohli vyberať vstupné. Ťahal som dcéru von. Zatiaľ čo si vyhrnula rukávy prišla z otázkou dňa: “Oci a čo robia hovienka, ktoré nemajú ani mamičku ani ocka?” Prehltol som vetu, že to asi budú zasrané siroty, rýchlo som jej umyl ruky. Zmohol som sa iba na “Neviem Viki, poď ponáhľame sa.”

    Pisoáre sa konečne uvoľnili a jeden z chlapov pri vychádzaní hovorí kamarátovi “Tu je to super, sem musíme chodiť častejšie” No. My nie. Už nikdy!!!

    Takyto budeme na karnevale. Viete mi poradit kde zozeniem celenku indiansku?

    Mojim zlatym dvojcatkam zelame vsetko len to najlepsie k ich dnesnym 6. narodeninam, hlavne vela zdravicka, stasticka a lasky. Lubime Vas 🙂

    (4 fotky)

    Maminy, funguje Diazepam na také oblbnutie? Idem k zubárovi s malým, on sa strašne bojí a neotvorí ani pusu. Tak sme sa dohodli, aj s pediatrom, že skúsime ešte 2,5 tbl. 2 mg. Diazepamu hodinu pred ošetrením. Máte s tým skúsenosti? Bude trošku omámený? Resp. ospalý?

    Zreby vyberaju uz len deti 🙂

    Zajtra 10.vyrocie svadby a dnes 10 ruzi - za kazdy rok jedna 😘

    (2 fotky)

    Dnes objavene 🙂, uz sa blizi JAR 😀

    Sneh nesneh, ked musis tak musis 🙂

    Dnes ma moje dvojite stastie 5 rockov... 🙂. Vsetko naj naj naj zelame 🙂

    Inak sme uplne normalna rodina, ale co clovek nespravi pre svoje deti... Hoci aj opekat spekacky v novembri.... 🙂

    Dnesny den "D"... 🙂

    Som sa pobavila....

    První den si sbalila všechny osobní věci do krabic a kufru. Příští den si zavolala stěhováky, aby jí věci odvezli. Třetí den si naposledy sedla ke stolu v krásné jídelně, zapálila svíčku, pustila si uklidňující hudbu ( Má vlast, od B. Smetany)a pochutnala si na kupě krevetek, kaviáru a lahvince vína.
    Po večeři naposledy navštívila každý pokoj v domě a do každé tyče na záclonu vložila napůl snědenou krevetu namočenou v kaviáru. Pak uklidila kuchyň a odešla.
    Krátce na to přišel manžel se svou novou přítelkyní a byli velmi šťastní.
    Po několika dnech začal dům pomalu, ale nepříjemně páchnout. Vyvětrali, vyčistili koberce, prohlédli otvory jestli tam není mrtvá myš. Nakonec vyměnili koberce, vymalovali a všude rozložili vonné věcičky. Ale nepomohlo to. Přátelé je přestali navštěvovat,služebná utekla a opraváři odmítli přijít do domu. Nezbývalo, než dům prodat.
    Po měsíci o dům stále nikdo neměl zájem a odmítli s nimi spolupracovat i realitní kanceláře.
    Nakonec si museli vzít vysokou půjčku a koupit nový dům.
    Bývalá manželka zatelefonovala a ptala se, jak se daří. Soucitně vyslechla ságu smradlavého domu. Taky podotkla, že se jí po tom domě velmi stýská a byla by ochotná snížit částku, na kterou má podle rozvodového řízení nárok výměnou za ten dům.
    Manžel si uvědomil, že jeho bývalá manželka neví, jak moc ten dům smrdí, vycítil příležitost a svolil jí ho prodat za desetinu toho jakou měl dům hodnotu, za podmínky, že podepíše veškeré papíry hned ten den.
    Žena souhlasila, během hodiny navštívil manžela právník s podepsanými papíry.
    Po týdnu bývalý manžel se svou novou přítelkyní s úsměvem na tváři sledují stěhováky, jak jim balí zařízení.
    A představte si, že nezapomněli ani na ty tyče se záclonami

    Prvy z tohtorocnej urody. Sladky ako cukriky. 6,2 kg melonik 🙂

    (2 fotky)

    Dnesne vystupenie v skolke ku Dnu matiek 🙂

    Zenyyyy, od zajtra retro tyzden v Lidli. Kus mojho detstva. A bude Koukou Roukou.... To musim maaaat 😉

    Mojej Tamarecke vsetko naj naj k 8.narodeninkam.... o par minut pride na svet 🙂