icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
20. júl 2012

@leninka75 musim ta sklamat, melon patri az do tretej fazy - je chapany ako ovocie 😒 aj to len jeden "mesiacik"

zuzu188
20. júl 2012

@nicky182 parádne 🙂..už mám 7 na začiatku 🙂

nicky182
20. júl 2012

@penelope111 vies co moja draha Penelopka, ani mi nevrav o zanedbavani ...dcerka neche spat, ranod dlho spi, poobede dlho spi, vecer nechmilkce spat, nervozna som ako pes, neviem co mi je zase ...tak som zjedla polku milky 😖 fajnaa, a trochu sa mi ulavilo ...nasrata som na muza kvoli dovolenke, lebo jemu sa neche ist, chapes to ??? joooj, inak cely den som sa len motala, nic som nerobila ...dcerka poobede nespala, tak sme pozerali rozpravky ...na obed sme si dali spenatovu polievku 😀 zajtra ideme na detsku party, kamoskin syncek ma 2 rocky, a dam si tortu 😀 a zacnem si asi pisat dennik, aby som sa mala kde vyrozpravat ... 😠 boze to bol debilny den !!! dufam, ze aspon ty si mala lepsi ...

nicky182
20. júl 2012

@zuzu188 ved citam, ty ides ako pilka zuzik, juuuj super super super !!!! len tak dalej 😀 a tie buchticky parene si ty takto ohrdla ???

penelope111
20. júl 2012

@nicky182 Jaj moja to stými mužmi bude asi vo vzduchu 😀 Môjmu šibalo minulý víkend 😀 No stou dovolenkou veru nechápem. My keby sme mohli ideme hneď aj muž a to nechcel ísť k moru že jeho to tam nebaví a keď sme boli spolu prvá krát pred dvoma rokmi tak už sa zas nevie dočkať kedy pôjdeme 😀 Nervózna som aj ja stále, ale ja to pripisujem ms aj manželovi hneď vynadám kvôli blbosti 😀

vancouver
20. júl 2012

@alen24
Mam fotografiu pred,ale nemam po.A aj ked si ju zaobstaram,neviem,ci sa mi to podari odoslat.Nuz ale tie kg by mohli tiez ist dolu.Dnes sa snazim drzat BD,ale neviem s akym uspechom,lebo do vecera mam este daleko./cca 8 hod./No a moja vaha sa zblaznila,lebo dnes bolo o skoro pol kg naviac.Tak neviem,ide to pomaly.Hovorim si, vydrz,nehadz flintu do zita. 😒 ☹

zuzu188
20. júl 2012

@nicky182 veď už bolo na čase...keby som nerobila od začiatku prehrešky,tak teraz zhadzujem posledné kilá 😠...už sa musím držať,lebo bude zle...čo už so mnou 😀...vôbec som nemala na ne chuť a to je dobré 🙂..aspoň ma neprovokovali 🙂

vancouver
20. júl 2012

@alen24
Podla pana Dukana by som ja keby som zhodila 14 kg mala byt na konci 3 fazy.Gratulujem. 😵 😵

nicky182
20. júl 2012

@penelope111 asi hej, citim, ze je nieco vo vzduchu 😀 ked spolu isli na prvu dovolenku, tiez ssomral, ze naco atd a potom ani domov nechel ist, tak neviem co mu hrabe zase....presne ako vy 🙂 a teraz mlady pan isiel na pivko v klude ..chapes ...jaaj ..nejdem sa rozculovat ...no a dietka ma dako obchadza, akoze drzim sa planu, ale obcas mi ujde 😀 zajtra chce robit marhulovy lekvar, skusim ho spravit v pekarnicke ...a poobede pojdeme na tu paaarty, dcerka sa aspon vyblazni, len aby neprsalo ....co ides robit cez vikend ???

nicky182
20. júl 2012

@zuzu188 tesim sa s tebou, z tvojich sprav je zrejme, ze si dobre namotivovana, to je najdolezitejsie ..inak nechala som sa tebou inspirovat a zaradila som si do svojho zoznamu povolenych potravin soooojovu tycinku, dnes som ju zjdela hadam po sto rokoch , to bola chuttt 😀 😀 😀

zuzu188
20. júl 2012

@nicky182 no tú som už dobrý týždeň nejedla 😀

penelope111
20. júl 2012

@nicky182 Nechcem ťa sklamať, ale zajtra má pršať, ale dúfam, že nebude a pekne si to s dcérkou užite 🙂 Všakže je to vo vzduchu ja si to myslím lebo aj krstná mi hovorila minulý víkend, že aj jej mužovi prepínalo 😀 Cez víkend pri mojom mužovi nudnom 😀 Asi doma upratovať variť a nudiť sa 😀 V pekárničke džem?

nicky182
20. júl 2012

@penelope111 no dufam, kvoli kamoske, ze pocasie vydrzi, bude tama si 30 ludi, no neviem akoby sme sa pomestili k nim dnu ...no ano ...na pekarnicke mam funkciu jam ....miesa a prehrieva, ovocie sa pekne rozvari, neprihara odspodu, zasypem zelirovacim drahym cukrom - des ...a hotovo,a ani sa to nemusi sterilizovat ...este obra marhule, hmm ...a nejde mikuchynska vaha, porazi ma uz nacisto ...skusim povazit na normalnej .... 😠

nicky182
20. júl 2012

@zuzu188 a ani som si nekukla zlozenie ...dcerka silou mocou chcela, dala som je odhryznut a nechutila jej ....je este mala, nevie co je dobre 😀 co si ides fajne varit ?

penelope111
20. júl 2012

@nicky182 No tak to je super vec tá pekárnička. Moja mama robí džem hlavne marhuľoví, že ho varí po troche v hrnčeku malom a to aj hodiny aby zhustol 😀 Nepoužíva želirovací cukor 😀 Mňa by to nebavilo 🙂 Ale jesť by som ho jedla 😀

nicky182
20. júl 2012

@penelope111 mame vela marhul, uz padaju, tak je to skoda, uvidim, aky bude z tej pekarnicky, spravim jednu davku z 1kg aj normalne ...ak budem stihat ....a na obed fazulku na kyslo, manzel kupil uuuudene koleno, no tak co snim ...boze a chudni potom, ja si dam zajtra len kus polievky, dojem tu spenatovu z dneska ....

penelope111
20. júl 2012

@nicky182 Ja robím zajtra kurací vývar s ktorého si spravíme aj cesnačku 🙂 A druhé špagety s mäskom len škoda, že nemôžem normálne 😀

kvetinka211
20. júl 2012

dievcata, nieco na uvolnenie atmosfery 🙂

zuzu188
20. júl 2012

@nicky182 ak mám pravdu povedať ani ja 😀...môjmu malému chutí 🙂...zajtra si chcem ugrilovať cuketku

alen24
21. júl 2012

@vancouver zvladnes to ,daj si do chladnicky len povolene potraviny a ked si hladna ziec nieco z toho 😉

slavenka83
21. júl 2012

baby,dnes mam 5 den DK,ale vaha mi nejako stoji ☹ preco?pctivo dodrziavam povolene potraviny,aj ked vcera by som dala aj zivot za cokoladu...ale vydrzala som!nechapem,preco vaha nejde dole.jem toho vela???na dukanovskej stranke sa pise,ze povolene potraviny mozno jest v neobmedzenom mnozstve a ja ani nejem tak,ze by som sa ojedla....ba priam si myslim,ze jem toho malo,ale hladna nie som.tak v com je problem? ☹

ninimini
21. júl 2012

@vancouver veru nevzdávaj sa ešte vydrž ja som to už chcela seknút tiež ale vždy si poviem že ešte to skúsim váha sa može zastavit dokonca aj vzrást na dva týždne potom sa to má ale pohnút dole treba mysliet pozitívne a pojde to uvidíš🙂)
@nicky182 nevieš kde sa dá kupit rebarbora

ninimini
21. júl 2012

ozaj baby viete že medzi 9 a 11hod sa može jest všetko a človek s toho nič nepriberie ja som mal minulý týžden v chladničke pizzu normálnu tak som ju zjedla a ešte som sa napchala chlebom nie dukanovským a od 11 som išla podla dukana a čuduj sa svetu na druhý den o pol kg dole🙂)

ninimini
21. júl 2012

@slavenka83 a nemáš dosta MS lebo vtedy to robí divy aj ja čakám na budúci týžden tak už teraz viem že váha možno nepojde vobec dole ale možno hore

penelope111
21. júl 2012

@ninimini Rebarboru som videla v tescu 🙂 A neviem či to nebudú mať aj na trhu 🙂

penelope111
21. júl 2012

@slavenka83 V prvej fáze ide s tela preč iba voda a až v druhej postupne tuk. Tak asi nemáš veľa vody v tele 🙂

penelope111
21. júl 2012

Tak mrcha dorazila presne našťastie len keby nebolela mrcha jedna 😠

zuzu188
21. júl 2012

tak baby po týždni -2,1 kg,celkovo 13,2 kg,dnešná váha 79,3 kg...brucho šlo dole o 1 cm (-10,1 cm) a stehno o 0,5 cm (-9 cm)....a boli sme na nákupoch a jedla som všetko zakázané

slavenka83
21. júl 2012

@ninimini nie,praveze uz mi skoncila

slavenka83
21. júl 2012

@penelope111 no tak potom som tukova bomba...parada.. 😒