Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Ja sa držím biedne 😀 Uvidím čo povie váha po ms, ale zatiaľ mi to vychádza že som za tento mesiac dala dole iba 1,5 kg 😀 Riadna bieda 😀 Však nezáleží že tam budú dôchodci hlavne že si to budete vy užívať 😀 Ja som tam bola pred dvoma rokmi s kamoškami 🙂
@vancouver @penelope111 @nicky182 Diky baby, takže vajíčok sa až tak báť nemusím, len tiež to nebudem radšej preháňať...ale tiež mi to tak prišlo, že by som si asi nič nenavarila keby sa držím toho že štyri týždenne 😀
@slavenka83 skús tie cestoviny shirataki či ako sa volajú, ja som si ich objednala, dúfam že budú jedlé
@penelope111 mozno ta vaha po mS prekvapi, vies ako to je ....ides si dat dake BD dni teraz ? co si fajne dnes jedla ? citala som, ze zajzr arobis leco 😀 a pacilo sa ti v podhajskej teda ?dufam, ze pocasie vydrzi, lebo ma ... porazi 😎
@nicky182 Hrozne veľa ľudí tam bolo, ale my sme mali ubytovanie s bazénom tak sme na kupko nakoniec ani moc nechodili boli sme tam tušmi 2 krát 😀 V Mederi sa mi viac páčilo 😀 Zajtra si idem dať BZD a potom od stredy do piatku BD 🙂 Dnes som jedla len také blbosti párky, kefír, jogurty a jednu veľkú hrubú palacinku s celím tvarohom 😀
@nicky182 že akú blbosť som napísala 😀 Myslela som s celým tvarohom 😀 To je tak keď čumím do telky 😀 že aká hanba 😀
@nicky182
Ja som bola tiez v Podhajskej v juni 1 tyzden.No da sa kupat aj ked je chladnejsie,ale s dietatkom je to vtedy horsie.My sme tam boli cela partia,hravali aj tenis,ja nie.Velmi sa nam tam pacilo.Vodicka je rozna je tam viac bazenov a boli tam aj s malymi detickami.Niekto tu povedal,ze ochorel.Kamoska mala predtym problem tiez,ale teraz sa po kupani vzdy prezliekla do suchych plavok a bola OK.Prijemnu dovolenku. 🙂 🙂 🙂
@silvia123 ked to sa len cez net objednava...u nas v zdravom obchode ich nemaju,aj ked by chceli. ☹
dobre ranko babulky...,tak vcera som zhresila a zozrala som 2 soj.tycinky 😒 ...dnes trest nic sladke a BD...
@penelope111 ale no prosim ta Penelopka, jedna hrubica nie je koniec sveta 😀 😀 😀 mne dako tvaroh uz nejde dole krkom ...
Baby, dnes is idem robit na obed pizzu z normalnej muky, nechcem provokovat, ale namotivovat, aby ste pekne jedli co mate, nech ste uz aj vy v 3.faze 😀 ako citam, vsetkym Vam to ide vyborne !!! zelam pekny den
neni az tak brutal po nej som mala take vyborne krvne testy jes 3-krat denne na ranajky cierna kava cerelny rozok,obed 2 vajcia,2paradajky a rozok,alebo tuniak,vajcia a rozok a moze aj dusena ryba alebo kuraci rezen a vecera biely jogurt,ananas a jeden den mas na veceru co chces,hlavne je nesolit,necukrit a minimum oleja pit 3l vody denne a kazdy vecer pit salku zihlavoveho caju.Dietu mi dala znama ktora ma 60r a scudla za 5 tyz.10kg dietu drzis 2tyz. potom je tyz. pauza a zase 2tyz.zmeni sa spalovanie a 3 roky nepriberies ja som nepribrala ale laka ma to schudnut viac 🙂
@slavenka83 Však ja som objednala cez net, hneď 5 balení, poštovné 2,6 bolo, tak nie je to možno najlacnejšie, ale zase stále jesť všetko bez príloh, aspoň raz-dva krát do týždňa si dám tie cestoviny, veď človek na väčšie blbosti minie peniaze, tak raz nech je to aj na štíhlu líniu 🙂. Ešte som rozmýšľala či sa nedajú aj z cukety urobiť nejaké placky, ja som kedysi piekla aj koláč z cukety, musím pohladať recept či sa nedá upraviť, chutil ako perník, ale tam šiel prášok do perníka sa mi zdá a to sa asi nesmie...
lala kolko bab v tejto novej teme.. 🙂... prisla som tu nakuknut ... mala by som sa aj zaktivizovat pred letom ale nechce sa mi ,... celkom sa drzim z minuleho roka.. len to som chcela baby co ste po porode a kojite tak pozor na tuto dietu lebo je dobra ale moze sa vam stat ze stratite mlieko takze pri kojeni by som ju neskusala... 🙂.. inak drzim palce ...
@silvia123 prasok do peciva je iba korenie a kypriaci prasok takze to sa moze
@nikaa123 skus kuknut tu http://diety.naschudnutie.sk/dukanovadieta/duka...
@penelope111 aj to 1,5kg stačí ked si predstavíš že by si nedal nič mrzelo by ta to viac takže to máš super
ahoj potrebujem radu a surne robila som si leco a mala som stiplavu papriku a teraz ma neskutocne palia ruky neviete nejaku dobru radu lebo ma uz picne 😠 😠 ani to leco mi teraz neberie 😝
@zuzu188
Na nete som to nasla ako kavova dieta.No jedalnicek je tam pestry ,presne rozpisane co sa ma jest.Mozno zdravsia ako DD,ale tiez ju treba do bodky dodrziavat/myslim si/.Jedna kocka tam pisala,ze po 3 dnoch je kriza,ale potom je to fajn.Kazdy den vraj 1 kg dole ,ked sa dodrziava.Hmm... 😅 😅
@penelope111
Penelopka,mam k Tebe otazku?Prispievala si na nete aj k teme moja svadba.Tato tema pred 2 dnami jednoducho zmizla bez upozornenia a neviem ju najst.Dievcata tam davali dobre recepty a tak som si niektore odpisala,ale koniec.Neviem to najst . 😖 Skusala som vselico mozne,ale nic. 😢 Nevies nahodou,kde by som to nasla? 🤐
@ninimini Však to je pravda, že je to lepšie ako nič ale mohlo to byť aj viac 😀
@nicky182
Pocasie hlasia od piatku v nitrianskom kraji pekne az do nedele.Cca 30 st.C.Tak to by Vam malo vyjst.Dobre si to uzi. 🙂 Ja sa mam primerane pocasiu,teda skor nanic.Teda aspon pocasie je tu k nicomu.Snazim sa vydrzat tu DD,tak si davam druhy den BD.Uvidim,co povie vaha. 😒 Neviem,ci sa uz mam odvazit dnes a bud sa potesit,alebo napalit,alebo az zajtra. 😒 Prajem Ti peknu dovolenku. 😎 😎 😎
@penelope111
Ty si sikulka.Je to ono.Dakujem. 🙂 🙂 🙂

ja som drzala jednu redukcnu dietu pred 4 mes.a schudla som 6kg za 3tyzdne a nepribrala som teraz ju drzim zas este chcem aspon 4kila zhodit a tu dukan ste si z kade stiahli?