Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 tak prvá fáza je za mnou, aj 2,8 kg dolu, tak zatiaľ som spokojná, na to koľko som sa odhodlávala, tak konečne dobrý pocit, že niečo so sebou robím. Cvičila som len prvé dva dni, potom som dostala angínu, tak som necvičila, zo začiatku som bola stále hladná, chýbalo mi pečivo, chlieb, teraz je už lepšie, pečiem si aspoň ten majoránkovo-rascový celkom mi chutí, ale zjedla by som aj viac, škoda že len 2 lyž.otrúb za deň... a chcem vyskúšať aj tie žemličky.Chýbajú mi hlavne prílohy, ale skúsila som napríklad aj tú knedlu z tofu a lepšie ako nič! Najbližšie si urobím asi sviečkovú, hrozne by mi chutila a tá sa myslím dá na dukanovsky bez problémov urobiť v rámci BZD a k tomu knedlík z tofu a bude 😀 . Takže len si zvyknúť na stravu a dúfať, že ručička bude klesať, čo iné mi zostáva... Dnes je to týždeň čo diétku držím, aby som to upresnila 🙂
@nicky182
Hm, v Podhajskej a dukanovsky? 😉 Ked tam v tej babickynej kuchyni tak dobre varia. 😝 Som zvedava ako odolas.A ake krasne zmrzlinove pohare tam robia v cukrarni ti Taliani. /Ale dala som si len jeden/Hlad som liecila cervenym vinom. 😉 Tak sa snaz odolat! 😎 Peknu dovolenku Ti prajem. 😎 😎 😎
@penelope111
@penelope111
@vancouver tak včera som dostala ms a dnes 77,4 ale čo je najlepšie zliezol tuk na 26,9 konečne vidím krajšie čísla a dobré ránko vám želám
ahojte ..kupila som si patizon a chcem si ho spravit ze ho nakrajam a obalim vo vajicku a v otrubach a dam do rury lebo vyprazat nemozem ☹ ..ake tu bude dobre ci 😝 😝
dobre ranko,ja dnes Bd neviem co budem mat na obed 😒 ..dnes vaha dole -0,2 🙂
tak ja dnes -1,2 kg,ešte stále +0,8 kg..na obed bude morčacie soté s čili papričkami 🙂
@ninimini Pekne ti to ide dole na to že máš ms. Gratulujem 🙂
@penelope111 no obed nic moc bolo to velmi suche ako karton 😀 😀
@natahli Nedala si to do alobalu?
obedík hotový už len uspať malého a môžem sa najesť 🙂
@penelope111 nie len na papier...no uz budem vediet 😀
@natahli Ja som to ešte nerobila to ma len tak napadlo, že do alobalu 😀 Ja som minule robila tekvicu na grilovacej panvici a to bolo hnusné 😀
nejako je tu mŕtvo 😒
@zuzu188 Však poslednej dobe je tu stále mŕtvo 😀 Len mi dve sme tu furt 😀 Na koniec som nevarila nič. Mala som polievku od včera tak tu som zjedla 🙂
@penelope111 dakujem
@penelope111 😀..ale dnes je tu extra mŕtvo 😀..ja mám výhodu v tom,že môj synátor si nevyžaduje veľa mojej pozornosti,vie sa hrať sám,teraz kuká zvieratká v telke a keď sa buchne,tak sa príde pritúliť a ide sa zas hrať 🙂...zlaté to dieťa 🙂...ja som sa narvala mojím soté 😀 a na večeru som si uvarila puding 😀
@zuzu188 A ja mám tú výhodu, že deti nemám 😀 Ale zas nevýhoda je že sa nudím 😀 Tak ty máš poslušné dieťa také chcem aj ja 🙂 Idem si spraviť palacinku jednu veľkú hrubú a na to celý tvaroh mňam 😀 A na večeru ešte netuším čo bude 🙂 Zajtra čo varíš?
@penelope111 😀 😀 😀..aj taksa dá 😀...no zajtra netuším..doobeda budem behať po doktoroch,ale rozmýšľala som nad špenátom s vajíčkom
@zuzu188 O to si mi veľmi neporadila 🙂 Mne stačí špenát raz za rok a ja osobne som ho ešte ani nerobila 🙂 Zajtra chcem dať ešte BD aby som si cez víkend dala 2BZD 🙂 Zajtra mám presne 4 mesiace DD, ale žiadna sláva 🙂
Ahojte Dámy,
som tak zo seba nešťastná... Dnes som zhrešila, tak som "schnápala" kokosku a kremeš, že ani omrvinka nezostala :( :( :( :( :( :( :( ...
Vôbec som sa neovládla, strašne mi chýba koláčik...
Ten chleba mi už ide hore krkom, už vôbec neviem čo jesť... Som nešťastná... Každý deň chodím cvičiť (keď nepracujem), spálila som za tri dni 1200 Cal... No na čo? Aby som sa napachala zákuskom/kami...
Som v total depke, všetko zle, doma na nič, pažravá som... Ide ma poraziť... ☹
@penelope111 ale veď špenátik je mňamka 🙂...alebo si urobím cuketové placky..ja mám zajtra BZD..a nezabudni ráno miery napísať 🙂
nemate nejaky dobry recept na chlieb..ja si robievam len pizzove placky ...ale teraz som kupila super papier na pecenie 😝 😝 ..odporucam...a az zajtra idem do DM tak ich teraz nemozem spravit...parky uvarene a chlieb ziaden 😀 😀 😀

@penelope111 dakujem ti Penelopka, budem sa snazit jest normlane dukanovsky, este by som chcela kilo schudnut ..idem uz spat, rano skoro vstavam ...ozvem sa v sbotu ak stihnem 😀 maj sa Penelopka, paa