Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Mne sa ten nakyp asi nepodaril?on sa mal dat asi krajat ze?mne ostal daky vidnaty cely taky riedy ci co..ale chut dobra:.)dajte este nejake typy nemate dobry typ na polievku?vsak ta musi byt najmenej skodna nie?je to len voda🙂!ja si okrem cesnacky a paradajkovej nijaku nerobim lebo neviem aka sa este moze..)
@ejuskaaa Zeleninovú, kuraciu, mliečnu zo zelenou fazuľkou, karfiolovú, brokolicovú, držkovú 🙂
@ejuskaaa asi si dala veľa mlieka, treba dať zrejme len toľko aby to bolo kašovité a keď sa tam primieša ten sneh, tak to je naozaj také nakyprené, mne chutil a mala som to tiež na dva dni. Ja keď mám BZ deň si robím aj zeleninovú polievku a mám ju veľmi rýchlo -kúpim zeleninovú zmes, jeden bujón bez glutamanu a konz.látok, trochu soli, solčanky, korenia ale nepreháňam to radšej.
Jeeeeeej aj drzkovu a fazulkovu mliecnuuuuuuu to ma nnenapaldo dakujeeeeeeem🙂)) a ked zeleninova moze sa aj mrkva?citala som ze velmi nie ale vsak trosku ano:.)
@ejuskaaa Dávam normálne mrkvu 🙂
babulke zajtra si bere moj mm pc takže som mimo držte sa 🙂)
dnešná váha 78,3 kg za týždeň šlo dole 1,2 kg,od začiatku DD mám dole 14,2 kg..brucho šlo dole o 1 cm (-11,4 cm) a stehno o 0,7 cm (-10,7 cm)
@zuzu188 Tebe to ide krásne dole gratulujem 🙂
Takže dnes ZOO chcela som si dať langoš na koniec som si dala na obed kuracie prsia na prírodno zo zeleninou 🙂 Ale dala som si jednu zmrzku :_D
@penelope111 ďakujem moja 🙂...tak ty si bola v zoo a ja si celý deň lámem hlavu nad tým,kde asi si..inak,dnešok bez prehrešku..mama aj buchty napiekla a so mnou ani nehlo 😀
@zuzu188 Však vidím, že keď som tu nebola ani príspevky tu niesu 😀 Ja som spokojná ako som dnešok zvládla som si myslela, že keď zacítim tie vône že budem jesť jedno cez druhé, ale úplne v pohodičke a tom som ráno na cestu narobila čerstvé žemle voňavučké takže mi všetci jedli v aute a ja nič 😀 Takže aj ty máš zatiaľ dobrý víkend 🙂 Žeby po dlhej dobe úspešný víkend? 🙂
@penelope111 zatiaľ hej,uvidíme ako zajtra...asi si ugrilujem kuracie prsia na obed..dnes sa mi vôbec nechcelo jesť..jedla som iba paradajkovú polievku a párky udusené s cibuľou a potom som iba vodu pila,ale idem si asi ešte teraz trochu polievky zohriať
@zuzu188 My ideme zajtra k mame na obed 🙂 Tak som zvedavá ako to dopadne 😀 Ja som si vytiahla kefír s chladničky tak si dám ten 🙂
Po vcerajsom narodeninovom obede a po 4 dcl cerveneho vina ,je vaha taka ista.Dnesny obed bravcove pecene rebierko,kysla kapusta a knedlik.No a nemala som na to vobec chut.Dala som si len tu kapustu. Urobila som ju dietne.Po dukanovsky.No a mala som zeleninovu polievku,len zelenina,vegeta,cierne korenie,zahustena jogurtom s kukuricnym skrobom.Takto sa okrem nejakych prehreskov stravujem a vaha nic. 😠 Tvrdohlavo stoji na mieste.Aj ten vcerajsi obed bo vlastne dietny.Hovadzi steak a salat.Tak neviem,kde robim chybu. ☹
@penelope111 dala som si aj 3 buchty 😀..no nevadí,zajtra to vybehám,ideme na hríby
@zuzu188 Tak predsa 😀 My asi zajtra tiež pôjdeme pozrieť hríby 😀
@vancouver No ja mám ten istý problém 🙂
@penelope111
Ale si na tom aj tak lepsie ako ja.Ticho zavidim. 🙂 Pozerala som si Tvoju dovolenkovu destinaciu.Boze tam je krasne. 😵 😵 Chcem ist aj jaaaaa.. 😎 😎 😎
tak ja sa hlásim po druhej vode ako som predpokladala nešlo dole nič takžč stále 76,1 no včera som len sladkosti papala katastrofa a dnes váha 76,7
@zuzu188 ide ti to naozaj krásne si šikúlka🙂)
@penelope111 ty si odolala ty si ale pravá dukanka
no hamba nehamba ja v pondelok začínam znova, toto je forum je perfektné na motiváciu, tak pondelku zdar 😉
Ahojte baby tak a som doma z dovolenky.... 🙂 ,za ten tyzden boli nejake tie prehresky ale ved to bola dovolenka 😀 ...dnes vaha po tyzdni +0,6 kg...som stastna ze nie viac ale cm ostali len v pase mam +1cm...dnes len BD tak uvidime...pozerala som ako vam to pekne ide hlavne zuzu188 🙂
@ninimini Ďakujem, ale aj tak mi váha stúpla asi som včera malo pila 🙂
@alen24 Gratulujem to si super zvládla dovolenku 🙂
@ninimini boli sme v madarsku hajduczoboslo ci ako sa to pise 😀 ...a rano som jedla ranajky podla 3 f.,cely den len pila alebo ked som bola hladna zel.salat,vecer normalka vecera...a prehresky boli zmrzka,viac ovocia ako je pov. v3 f....zopar hranolcekov a tortila.. 😀 ...som rada ze slo len +0,6 kg hore a to som nebola ani na wc asi 3 dni 😒
@penelope111 ďakujem a ty ako uz po dovolenke?
@alen24 Ja ešte nie mňa to ešte len čaká na konci augusta 🙂 Ale už teraz viem že to nezvládnem ako ty 🙂

@ninimini fúú..no ja by som to dva dni po sebe asi nezvládla