icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

cencula
17. aug 2012

no mna bolí v podbrušku asi som poprechladala, ale cítim celý spodok ked si sadám alebo staviam, asi budem musieť ísť na gyndu, ale uvidím, a dnes som odolala pizze ajs ananásom aj so šunkou 🙂 🙂 tak som bola šťastná, ale neodolala som dyni 😢 😢 😢 ☹ ☹

zuzu188
17. aug 2012

@ninimini čože?...a čo ti je?

ivankalaco
17. aug 2012

@ninimini Ďakujem 😉

ejuskaaa
17. aug 2012

AHojteno ja som si dnes hadam po dvoch mesiacoch vyskusala uplne nedukanovsky den,lebo sme boli na oslave takze mala som vsetko obed sladke alkohol,nechcela som robit cirkusy ze mam dietu nechcem a taka poviem vam citim sa zle,okrem vycitiek teda mam aj tazky zaludok boli ma hlava od pitia,grga sa mi jedlo 😀 no fakt ked mam dukana jem tiez vsetko ale necitim sa taka plna,takze naozaj od zajrta s anatvrdo venujem Dukanovi:.)))

nicky182
17. aug 2012

Dobry vecer dievcata moje zlate, chude, krasne ...ako sa mi tu drzite ? ja dost biedne, co sa odrazilo na postavicke mojej, pribrala som len kilo ale cm dako pribudli, ci co ...citim sa zase nejak plna...poviem Vam, ze by zjedla aj kona, neviem sa nejak unormalnit , no buduci tyzden musim prisne, idem na svadbu, tak sa do tych 36 tiek siat musim narvat !!!! 😀 inak, piekla som si konecne muffiny z dukanovskej stranky a boli vyyborne, odporucam so skoricou, mnamka ....zelam Vam krasny vikend bez prehreskov 😀 😀

penelope111
17. aug 2012

@zuzu188 Nemohla som vám odpísať lebo som nemala net 😒 Za týždeň už idem na dovolenku len počasie som pozerala v Chorvatsku a nieje to bohvie čo 😠
@ninimini Aká operácia? Veď neblázni. Držím palce aby bolo všetko ok.

ivankalaco
17. aug 2012

@nicky182 Ahojček..nejaký jednoduchý recept na niečo dobré a sladké by si mi prosím nenapísala? 🙂 Želám krásny víkend plný pohody a slniečka 😉 😉 😉

penelope111
17. aug 2012

@nicky182 Ja mám tiež kilečko na vyše 🙂 Ale cm by som povedala, že viac. Od pondelka idem dať pár BD 🙂

ejuskaaa
17. aug 2012

Pridavam sa aj ja kila stejne len cm viac aj ja od zajtra len BD...

ninimini
17. aug 2012

@penelope111
@zuzu188 jááj baby moje tažko sa to píše ešte tahšie sa to prímalo do mojej hlavy ale už som vyrovnaná a dúfam že operáci všetko vyrieši mám začiatočnú rakovinu krčka maternice takže si idem dat odstránit čast z krčka a dúfat že sa to nebude dalej rozrastat 😒 poslali ma na okologiu ale odmietala som kedy som tam išla úplne by som sa zložila nechcem si pripustit že by som tam mala patrit tak verím že mi odstráni moj doktor všetko a viac o tom nebudem počut 😀

ninimini
17. aug 2012

@ivankalaco ak chceš toto je velmi chutné
Tvarohový koláč
500g tvarohu
3vajcia
pol pohára mlieka
4 PL škrobu
5 čl sladidla
a aroma iba dobrovolne
vajcia vyšlaháme so sladidlom /iba žltka/ pridáme ostatné ingrediencie a zmiešame.pridáme vyšlahané bielka. masu dáme do formy vyloženú papierom na pečenie a pečieme 60min na 170 C

nicky182
17. aug 2012

@ivankalaco ahoj, nooo rychle, sladke a jednoduche je tvaroh s jogurtom s vanilkovou aromou a sladidlom 😀 alebo si upec sladky kolacik z otrub - 2 lyzice otrub, za lyzicku tvarohu alebo jogurtu, 1 vajce, poprasit prasskom do peciva ( pol lyzicky), skorica a sladilo ...daj si na papier na pecenie a sup do rury, za 10-15 minut hottove a mas ladke ranajky alebo pooobede ku kave ...recepty najdes aj na www.dukanovadieta.com ....drziiim palce 🙂

nicky182
17. aug 2012

@ninimini mnaaam,a toto co za fajnovy receptik ? vidim prvy krat ...ako cica ?

penelope111
17. aug 2012

@ninimini Ježiš to je hrozne. Silno ti držím palce aby ti všetko dobre dopadlo. Začni piť kozlie mlieko podporuje imunitu a žiadna dieta ser na dietu len aby si bola zdravá. Mne pred 5 mesiacmi odcvakli niečo z hrdla a čakala som na výsledky či to nieje rakovina ale našťastie nie, ale som bola rozhodnutá keby bola žiadna chemoterapia 🙂 Stále sa s toho neviem spamätať čo si napísala ☹

zuzu188
17. aug 2012

@penelope111 dokým pôjdete bude tam pekne 🙂...a mohli by ste aj malú penelopku v brušku doniesť 😉

zuzu188
17. aug 2012

@ninimini presne pre toto som bola 3 týždne v strese...dúfam,že tá operácia pomôže...drž sa moja

penelope111
17. aug 2012

@zuzu188 Práveže budúci týždeň má byť 35 stupňov a keď ideme my tak búrky a 29 🙂 Tak som zvedavá ako nám to dopadne 🙂 Ináč dnes mi dve osoby jedna ráno a jedna večer nezávisle od seba povedali, že som opeknela a keď som povedala, že dnes som dostala ms tak boli prekvapené 😀 Jaj malej Penelopke sa nejako nechce 🙂

zuzu188
17. aug 2012

@penelope111 jáááj...veď čo že máš ms,si parádne schudla,tak si aj opeknela,nie?..mne to chlap hovorí 😀...a malého dr. mi zas povedal,že som nejako omladla 😀..raz sa jej bude chcieť a budeme tu mať ďalšie dukan bábo 🙂

penelope111
17. aug 2012

@zuzu188 Však ale to je na tom najsmiešnejšie, že mi to povedali osoby ktoré ma vidia stále 🙂 Takže niesu prekvapené so mňa, že som schudla a tak 🙂 Žeby nám ta diéta pomáhala aj na krásu a aj omladneme aj keď ja sa stále cítim mlado 😀

ivankalaco
18. aug 2012

@nicky182 Ďakujem veľmi pekne 🙂 Tak toto dnes môžem vyskúšať, všetky ingrediencie mám doma. 😲

ivankalaco
18. aug 2012

@ninimini Ďakujem za receptík 🙂 No tak tento koláčik vyskúšam veru, len sa obávam, že sa po ňom iba zapráši..môžem zjesť aj viac ako len jeden kúsok? Škrob nemám a nikdy som žiadny nepoužívala, môžem poprosiť o radu, aký si mám kúpiť? Už teraz sa mi slinky zbiehajú 😀

ninimini
18. aug 2012

@penelope111
@zuzu188 mne sa to stále zhoršovalo ale ked mi odstrihli kusok z krčka maternice nikdy sa nič nepotvrdilo a teraz to už bolo také vysoké že sa to už vyvrátit nedalo ale po septembri bude dobre potom sa dám zaočkovat a hádam bude pokoj 🙂
@nicky182 je to velmi dobrý receptík ten koláč chutí ako žemlovka ešte do toho ovocie a je to mnamka inak u nás to jedli všetci 🙂a dieta neviem sa dostat pod 76 stále sa mi to točí okolo ale to je u mna normálne vždy ked schudnem 3kg zase som v tom kruhu 🙂) stúpa,klesá a takto dookola

ivankalaco
18. aug 2012

@ninimini Držím Ti palce, aby všetko dobre dopadlo 😉

ninimini
18. aug 2012

@ivankalaco ja používam Gustin od Oetkera a je naozaj výborný ten koláč denne tuším možeš spapat 2 lyžičky škrobu takže to máš na 2 dni 🙂 tento recept bol písaní na 1kg tvarohu a ostné ingrediencie boli tiež vyššie ale je toho dost aj s polovičnej dávky 🙂) velký koláč a hlavne výborný a ked je horúci tak je neskutočný tiež a vychladený je taká dobrá mnamka velmi chutný teda aspon podla mna dúfam že bude chutit🙂

ninimini
18. aug 2012

@ivankalaco dakujem 🙂) velmi pekne 🙂)

ivankalaco
18. aug 2012

@ninimini No a teraz aby som rýchlo utekala do obchodu pre škrob a zámok..lebo inak neprežijem víkend..škrob do koláča a zámok, aby som ho zamkla a nespapkala ho na posedenie hahaha 😀 😀

zuzu188
18. aug 2012

@penelope111 všetko je možné 😀

alen24
18. aug 2012

@ninimini drzim ti prsty ...hlavne nech vsetko dobre dopadne... 😉

zuzu188
18. aug 2012

@ninimini silno držím prsty 🙂

ninimini
18. aug 2012

@zuzu188