Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby pridávam nejaké recepty:
ŠÚLANCE
250 g nízkotučného tvarohu, 1 vajce, 3 PL škrobu, 2-4 tablety sladidla, soľ, škorica
Tvaroh roztlačíme vidličkou. Pridáme vajce, rozdrvené sladidlo, 2,5 lyžice škrobu a vymiešame cesto. Zvyšok škrobu vysypeme na dosku a ušúľame na ňom šúľance. Šúľance vhadzujeme do vody vriacej na malom ohni. Vyťahujeme ich ihneď, ako vyplávajú na povrch. Hotové šúľance posypeme škoricou. Môžeme ich tiež poliať jogurtom so sladidlom a potom posypať škoricou.
AZU Z MORČACÍCH, ALEBO KURACÍCH PŔS
nakrájajte na menšie kocky prsia, pridajte čierne korenie, ml.papriku, kari, kmín, solčanku (a ďalšie korenie, ktoré by ste tam chceli mať), chilli papričku, kečup, a dijon. či obyčajnú horčicu, dobre premiešajte a pridajte na kocky pokrájané údené, alebo lahôdkové tofu. Nechajte to odstáť cca 30 minút. Medzitým si uvarte (od II.fázy) brokolicu, alebo akúkoľvek zeleninu, pripravte čerstvý šalát. Potom tú zmes restujte na 1 KL oleja.
BYLINKOVÝ CHLIEB
3vajcia, 250gr nízk.tvaroh, 6PL ovsených otrúb, 4PL pšeničných otrúb, 1KL prášku na pečenie, bazalka, majoránka, sušený cesnak, soľ, mleté čierne korenie
Bielka oddelíme od žĺtok a vyšľaháme na sneh. Do žĺtok pridáme tvaroh a prášok na pečenie a šľahačom dôkladne vymiešame. Pridáme otruby, bylinky a koreniny a všetko spolu znovu dôkladne miešame. Na koniec pridáme sneh a zľahka premiešame. Masu naložíme do silikónovej formy na srnčí chrbát a pečieme 45 minút pri teplote 180°C.
no alen24 pochvál a nám daj inšpiráciu čo cvičiť 😉
@ninimini Neboj ja ti verím 🙂 kedy idete na dovolenku?
@penelope111 ideme 1.9 🙂) mali sme íst 25 ale švagriná a švagor s detmi nejdu tak sme to posunuli🙂 vy idete teraz že
@ninimini Ideme s krstnými v piatok ideme k nim a asi v sobotu pôjdeme na dovču. Už sa to konečne kráti 🙂
@penelope111 už ani nie...mám stále iba BZ dni a od včera cvičím,tak sa posnažím ísť na môj vytúžený cieľ 70 kg cvičením 🙂
@zuzu188 No držím ti palce aby ti to išlo. Ja vôbec nie som na cvičenie 😀 Som na to lenivá 🙂
@penelope111 je to len pol hodinka,tak to neni až také hrozné a večer pôjdem ešte asi s malým na prechádzku ak sa mi bude chcieť
@penelope111 jááj tak to ty už o chvílku budeš brondz chytat 🙂)
ahojte
od stvrtka drzim dukana,zatial mam dole -3 kila,co som strasne rada,dnes mam 1.fazu -5.den a od zajtra zacinam 2.fazu....prave som papala restovanu kuraciu pecienku s cibulkou 😉
na ranajky som mala placku z ovsenych otrub a potretu light syrom ,s morcacou sunkou a nizkotucnym tvrdym syrom..... 😉
@ninimini Však by bolo na čase ved som biela ako stena to už sa mi dlhé roky nestalo že som nebola opálená 🙂
@zuzu188 Ja to skúsim tiež po dovolenke 🙂
@penelope111 super 🙂...uvidíš ako sa vyformuješ 🙂
@penelope111 to sa musí tento rok si aj krásne schudla bolo by škoda neopálit sa🙂))
@helenkasabinka mnam to je dobrotka
Veľmi jednoduchý a zároveň veľmi chutný recept, ideálny pre každého, kto má rád slané pochutiny. Jedinou potrebnou surovinou je kvalitná morčacia alebo kuracia šunka.
Šunku nakrájame na menšie štvorčeky o strane 3 -4 cm, poukladáme na tanier a vložíme do mikrovlnky na 2 – 3 minúty (v záležnosti od výkonu mikrovlnky). Jednotlivé štvorčeky šunky ukladáme na tanier tak, aby sa nedotýkali, inak sa polepia.
@ninimini ten receptik poznam a chcem ho dnes skusit,mam doma knihu od dukana a asi 30 receptikov,tak sa mi to lahsie drzi ked viem,co a ako 😉
@ninimini zjedla som tu pecienku a este som nejaka hladna 😅 😅 😅 😅
no nic,po tej pecienke som bola stale nejaka hladna ,tak som "zhresila" nizkotucnym ochutenym jahodovym jogurtom a hned mi je lepsie 😅
@helenkasabinka neboj,nezhrešila si..denne môžeš zjesť 2 ovocné jogurty 🙂
baby,nejako mŕtvo tu je 😒...kde ste všetky?...čo ste dnes porábali a čo fajné zajtra varíte?
@zuzu188 V poslednej dobe tu nikto nieje 🙂 Ja som chcela dať dnes BD ale nejako mi to nevyšlo 😀
Nicky182,Ejuskaaa,Slavenka83,Natahli - dievcata ,kde vlastne ste? Ani keby sa zem za vami prepadla.Ako sa Zuzu188 a Penelope111 rozhodli nedrzat tvrdu dietu,tak je tu akosi ticho. 😢 😢 Ci uz ste take stihle,ze uz vam netreba,ci ako?
Ja nemam moc o com pisat,lebo stojim uz druhy mesiac na mieste. ☹ 😒 Ale dufam,ze vy ste na tom lepsie. 😉 😉 🙂
chcem začat ale tolko protichodných nízorov som počula,, Mam cca 169 až 170 cm a teraz presne 62.5 kg a chcem 55 ... Lebo mam ovislé škaradé pneumatiky :( PORADTE je to učinné? JA ked sa raz do dčoho pustím, viem to dodržat na 100 pro le chcem vediet či t funguje prosím 🙂
vancouver ja som tu stále, každú chvílu aj 6krát za den mrkám, čo nové, ja som včera normálne vydržala, a ešte ma čakajú 2dni bielkovinové, dnes som si kúpila acidko, spravila som si včera sviatočnú roládu - som zvedavá aká bude, a mám spravené také buchtičky - to je taký recept, kde ich vyjde asi 9 a rozdelíš si ich na dva dni, lebo tam idú len 4lyžice ovsených otrúb, tak pán boh mi pomáhaj, aby som to vydržala 🙂

@penelope111 v to dúfam lebo dnes sekám dobrotu 🙂)