icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 musíš skúšať 🙂...bravčové so zeleninou..názov bol na e,ale nezapamätala som si ho,tak som si ho zjednodušila 😀

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Ja si asi upečiem stehná a čili kuraciu polievku 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 hmm..tú polievku by som si dala 🙂...stehná som mala dnes

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Normálne by som si teraz dala tu polievku asi si spravím ešte vifonku 🙂

zuzu188
21. aug 2012

@penelope111 ty mi vieš na ňu vždy také chute narobiť 😀..my vifonku doma nemáme 😒

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Ja ju mám už pol roka doma 🙂 Ale ešte odolávam 🙂

vancouver
21. aug 2012

@penelope111
Penelopka,co je to vifonka? Dakujem. 🙂

penelope111
21. aug 2012

@zuzu188 Na koniec som neodolala 🙂

penelope111
21. aug 2012

@vancouver Instantná rezancová polievka 🙂

ivankalaco
21. aug 2012

@matchgame Dá sa to vydržať neboj 😉

helenkasabinka
22. aug 2012

@ninimini dakujem a aky skrob sa moze? nechce sa mi listovat knihu 😝 😀

helenkasabinka
22. aug 2012

@zuzu188 hej aj klasicke? ja sa snazim zatial len teda odtucnene 🙂 pokial zvladam 😀 dnes som sa vazila a mam dole zatial -2,7 kila ale schudnut musim este veeeela ☹

helenkasabinka
22. aug 2012

@vancouver moja mamina si kupuje kustovnicu a ja som ju mala minuly rok aj nasadenu,nam velmi chuti

ninimini
22. aug 2012

@helenkasabinka zemiakový sa nemože ja mám doma Gustin od Oetkera 😀

tosijo
22. aug 2012

@ninimini ahoj, no mohlo by to byť aj lepšie 😉 . dnes sú 2týždne čo držím DD a mám -2.6kg. cieľ mám zatiaľ 10 kg

helenkasabinka
22. aug 2012

@ninimini mam doma solamyl a aj gustin ,tak gustin to vyhral teda 😀

lubboz
22. aug 2012

Ahojte, ja uz koncim 3F a dala som dole asi 18kg 🙂 Je super. Islo mi to pomaly, ale vysledky su uzasne 🙂 teraz obliekam vlkost 36-38 a sla som zo 46-44 🙂 Mam nejake stranky na recepty, tak ak chcete napiste 🙂 A este nieco , dam Vam sem najlepsi chlieb z ovsennych otrub, ktory si robim stale 🙂
Recept: 6 lyzic ovsenych otrub, 3 lyzic psenicnych otrub,5 lyzice suseneho mlieka,1/2 lyzicky prasku do peciva,2 cl a suseneho drozdia,lyzicka jogurtu, 2 vajcia, sol,2 lyzice teplej vody, 2 lyzice nizkotucneho taveneho syra ( kvoli obave zo zlcovych kamenov pouzivam viacej tukov, tak som dala Karicku- rodinka, 7% tuku, ale nizkotucny cottage to hadam nepokazi)

Syr, jogurt, vodu, vajcia a drozdie vymiesame a nechame asi 20 min. odpocivat, pokial hmota neziska hustu konzistenciu. Osobitne zmiesame otruby, susene mlieko, sol a prasok do peciva. Zmiesame s tekutou hmotou.

180 a pecieme asi 30 min.Chlieb ma vynikajucu chut

vancouver
22. aug 2012

@lubboz
Ahoj.Jedna mala otazka.Ako dlho Ti trvalo schudnut tych 18 kg?A ako prisne si dodrziavala DD ?Moja vaha stoji na mieste/hlavne,ze nepriberam/.Ale to je asi tym,ze nijaky chlieb z DD mi nechuti.Tak si kupujem keksiky speltove be tuku a bez cukru,vyrobok z CR.No a jem ceresne a cucoriedky.Takze dakujem za receptik na chlebik,co si tu napisala. 🙂 🙂 Snad to bude teraz lepsie,ked si ho budem piect./Teda ta moja vaha sa snad pohne smerom nadol./ 😠 /To patri tej vahe/. 🙂 🙂

lubboz
22. aug 2012

Neboj pohne sa to. Ja som schudla od januara do maja 15kg. Dodrziavala som prisne dietu, ale mne celkovo sla vaha pomalsie dole oproti inym 🙂Drzim palec.

vancouver
22. aug 2012

@ninimini
Nakolko Ta caka dovolenka,tak zacni prisnu dietu od 1.10. 😉 Ved na dovolenke by si ju aj tak porusovala. 🙂 Zdravim Ta. 😵 😵

zuzu188
22. aug 2012

@helenkasabinka hej...jeden taký jogurt raz za deň

vancouver
22. aug 2012

@helenkasabinka
No a co sa stalo s tou kustovnicou? Podla toho,co som sa docitala na google je to trvaca rastlina,vlastne ker ,odolna do zony 6/kde je aj Slovensko/.Musim si este prestudovat,ako sa to pestuje. 🙂

matchgame
22. aug 2012

@lubboz mi teda padla sánka! 😲
baby aký je vlastne princíp tejto diéty?

lubboz
22. aug 2012

Ma svoju stranku dukanovadieta.com. Tam je vsetko kraaaasne vysvetlene 🙂))

matchgame
22. aug 2012

@lubboz už tam letíííím 🙂

lubboz
22. aug 2012

Ja cely zivot chudnem a priberam, no po porode to bolo moc. A strasne sa mi paci, ze to co mozem, tak mozem vela 🙂 Chce to len fantaziu 🙂

zuzu188
22. aug 2012

@helenkasabinka myslíš,že mi vyrastie zo semienok z kupovaných plodov?...na obale je napísané,že ju sušia na slnku a kupovať aj 3-4 sáčky týždenne ide celkom do peňazí 😒

penelope111
22. aug 2012

@zuzu188 Kúpila som si cez víkend tú kustovnicu sušenú a dnes som to okoštovala a chutí mi to ako seno a ešte aj horké tak a teraz neviem či to také má byť, ale vôbec mi to nechutí 🙂

zuzu188
22. aug 2012

@penelope111 podľa toho,kde si ju kúpila..tescová je najlepšia,nie je až tak zosušená...mne to prvýkrát tiež nechutilo,teda chutilo podobne ako tebe

vancouver
22. aug 2012

@zuzu188
Pozrela som si na google ako sa pestuje ta kustovnica.Vraj sa da vypestovat aj zo semienka,ale potom rodi az vo 4 roku.Vraj je ju najlepsie kupit uz hotovu rastlinku zo zahradnictva,ti to pestuju z odrezkov a potom rodi hned.Je to velmi uzitocna rastlina,su tam aj bocne ucinky,ale je ich malo.Nesmu ju jest deti do 3 rokov.
Zuzika,dakujem Ti za to,ze si to tu vobec spomenula.Normalne ,ked to nevies co to je,tak by nenapadlo nikoho to kupit. 🙂 🙂 Darmo je vsetci ludia, vsetko vedia. 🙂 To je stare prislovie. 😵