Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 a uvidíš,ako nás váha v sobotu prekvapí 😀
@zuzu188 Len aby to prekvapenie nebolo opačné 🙂
@penelope111 to určite nie 🙂
drzim palce,aby ste to zvladli len vodu 🙂 ja by som urcite nevydrzala.vypijem kavu naranajkujem sa a utekam do prace 😒
ahojte baby chcem sa k vam pridat,este nikdy som dietu nedrzala ani som nemala problemi s vahou doslovne som zozrala vsetko na nepribrala som ani gram 😀 az teraz po malej len mala pol roka a budila sa moc v noci som pri nej papkala cokoladku aj neskoro v noci jem a probrala som 10 kg 😖 neviem zatial nic o tejto diete len som pocila same chvali na nu 🙂 nemam cas citat vsetky prispevky od zaciatku
@petronela353 ahoj..na www.dukanovadieta.com nájdeš úplne všetko,čo potrebuješ o diéte vedieť..je naozaj super a povolené potraviny môžeš jesť neobmedzene,čiže nehladuješ 🙂
tak dievcata po vcerajsom "V" (vodnom) dni mam o 1kg menej 😀 aj ked viem, ze zajtra rano, tam bude zasa neake to deko naviac, aj tak sa tesim, ze som to vydrzala 😎 pekny den vsetkym.
este na motivaciu: za tie dva mesiace co drzim DD som dala zo spodneho bruska dole 9cm, zo stehna 5cm, a zo zadku 6cm 😀 ja nepotrebujem chudnut vela, mne stacilo 7kg. a tie uz skoro mam dole. mne idu dole hlavne cm nie kg 😅 🙂
tak som sa dnes vážila,aby som vedela,koľko za zajtrajšok schudnem a váha ukázala len -0,3kg..pripisujem to svojím dňom a včerajšiemu prehrešku :--/
@zuzu188 Nič si s toho nerob. Mne dnes ukázala váha + 0,40 kg 🙂 čo sa týka toho vodového dňa. čaje a kávu hádam môžem, či?
@penelope111 však sa aj cítim taká nejaká moc objemná 😀..už aby bol budúci týždeň a mala som po krámoch..fúú,tak som ešte dobre obišla 😀..ale zajtra to pôjde dole...tak to vôbec neviem...kávu nepijem a čaje teraz už tiež nie..keď som mala v 90 dňovke vodový deň,tak som len čistú vodu a minerálku pila..myslím si,že keď neosladíš,tak určite môžeš 🙂
@zuzu188 Bez kávy by som umrela 🙂 Tam si dávam jeden umelý cukor. A čaje bez cukru bylinné 🙂
@zuzu188 dakujem elmi pekne za stranku 🙂 a ako sa mam stravovat podla jedalneho liska? lebo hned 1 den co je tam tak nelubim skoro nic z toho ☹ alebo si mozem varit podla receptov na co mam chut? 😕
ahojte dukanky aj vodne víly,s tou vodou dobry napad,musim vyskusat....tesim sa na velku noc,kopec mamkinych dobrot a ja budem musiet byt velmi silna aby som odolala....dnes som trosku zhresila,sme sa boli s manzelikom najest v restike a som si dala lososa so zeleninou,bol urcite riadne vypeceny v oleji ale co uz....nieco som jest musela....a dnes aj trosku oslavujem meninky tak mi to hadam bude odpustene a nenaberie sa mi to na moj obrovsky zadok....xixi...no celkom v pohodicke pokracujem....i manzel uz jedava to iste co ja.....mna caka este asi 180dni 2fazy...hadam to pojde pomalicky dole...ale nebudem namietat ked to pojde aj rychlo dole.... 😀
robila som si tiez tie kakaove keksiky,no zdaju sa mi dost horke....mozno sa nabuduce vydaria.....ahojte zatial a vela sibacov prajem k velkej noci...
@petronela353 Môžeš sa stravovať ako ty chceš ale iba s povolenými potravinami 🙂 Ja by som sa tiež nemohla podľa jedálnička stravovať 🙂
@mirkalipka Všetko najlepšie k meninkám 🙂 Mňa v sobotu čaká oslava a o týždeň ďalšia a verím tomu že zhreším len dúfam že nie veľa keď už som toľko vydržala 🙂
@penelope111 dakujem podla receptov co su na ich stranke som myslela,no dam sa ja na to som zvedava dokedy vydrzim 😀
@petronela353 Držím palce 🙂
baby,keď som dnes už jedla otrubovú žemľu,môžem si dať ešte aj otrubové keksíky,či už nie?
@zuzu188 Záleží na tom koľko otrúb máš v tej jednej žemle 🙂
@penelope111 dávku na jeden deň ☹ ...ale už som si urobila nutelu a teraz jem keks pre diabetikov a chystám sa urobiť si palacinky 🙂 ...dnes mám strašne chuť na sladké 😠
@zuzu188 No tak už by si viac nemala 🙂 Keks pre diabetikov tiež nemôžeš lebo je to s múky a to sa tiež nemôže 🙂 Palacinky si ideš robiť normálne či s otrúb? Keď mám chuť na sladké si spravím tvaroh, jogurt, umelý cukor, vanilka a kakao a to je každý deň 🙂
ahojte 🙂 date mi recept na palacinky? 😉
@penelope111 nemám doma tvaroh ☹...nie nie,z vanilkového pudingu
@lejja ahoj..idem robiť z vanilkového pudingu..recept nájdeš na www.dukanovadieta.com..nemám tvaroh na plnku,tak si ich nutelou natriem 🙂
@lejja ja robím palacinky takto : 130 ml mlieka , 2 vajcia, a 2 PL solamylu. a sú lepšie ako obyčajné z muky- také lahké. skúúúste 😀
@zuzu188 len si davaj pozor aby v tom pudingu nebol ZEMIAKOVY SKROB. ten sa NESMIE. musis mat len kukuricny. a solamyl je tiez zemiakovy tak ten NIE!!! GUSTIN sa moze, to je KUKURICNY 🙂
a aby som nezabudla, tak kukuricneho skrobu sa moze len 1PL NA DEN! v 2FAZE. nie viac!!! to je asi 15g, takze treba odvazit povolenu davku. inak vaha zacne stagnovat ☹ mam to overene na sebe- Bohuzial 😒 😅

@zuzu188 Zákon schválnosti to ja dôverne poznám u mňa je to pravidlo 🙂 Takže piatok je ten deň s veľkým V ako voda 😀