icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

mimusss
1. sep 2012

Baby tých vajíčok sa fakt nemusíte báť...ak ich nezjete cez 10 za týždeň, tak vám to určite neuškodí...ide len o viac cholesterolu, ktorý je v žĺtku, tak tie ktoré nemáte problémy so zvýšeným cholesterolom nemajte obavy...určite je lepšie dať si o 2 žĺtky viac ako tabličku čokolády 😀 😀

mimusss
1. sep 2012

@elka74 zemiakového škrobu len 1PL...a sušeného 2? ja som myslela že 3..tak dobre vedieť 🙂)

elka74
1. sep 2012

@mimusss a možno 3, neviem teraz...ale sušené odstredené je v knihe napísané ako povolené. ale množstvo som nenašla

22janulienka22
1. sep 2012

@matchgame nápodobne, práve ich do seba tlačím, ale idú ťažko dole krkom...ja užívam vlákninu v tabletkách...to by som už asi nezvládla

ejuskaaa
1. sep 2012

ahojte mne tiez vaha uzpekny tyzden stoji ale mozem byt rada ze pri tolkych prehreskoch nejde aspo hore..ja som zo zazciatku dodrziavala ze len tie 4vajicka a bielka kolko chcem ale teraz uz jem vajce doslova soro kazdy den,lebo ked nic enni navarene,vajce vzdy je tak aspon to.🙂)mozno preto aj stojim ktovie..ale dnes vyborny obed,chrumkava zemlicka a cukinove leco a svajcom ako omeleta to bolo mnaaaaaaaaaaaam🙂)a to uz mam 3zeleninove dni za sebou,ach uz musim ist na bielkovinovy..

matchgame
1. sep 2012

@22janulienka22 😀 asi sa tiež poobzerám po nejakej vábnejšej forme 😀

matchgame
1. sep 2012

priznávam totálne zlyhanie ☹ 6 dní bez prehreškov ale dnes večer sa moja pevná vôľa úplne zosypala! za obeť padla Mila, Horalka a balíček slaných orieškov 😠 som na seba taká nas*ana! 😠 tiež máte niekedy chuť zjesť všetko vo svojom zornom uhle? ☹

alen24
1. sep 2012

@elka74 ja si tiez robim ten langos ale robim ho teraz na tefl.panvici na papieri...

zuzu188
1. sep 2012

baby vajíčok môžete zjesť za týždeň koľko chcete..4 sú iba pre tých,ktorí majú problém s cholesterolom

ejuskaaa
1. sep 2012

@matchgame vitaj v klube:.)))))))))ja som tak jeden vecer celu MIlku a snickers zjedla vycitky strasne a na vahe nic navyse na druhy den,neboj telo si ziada daj si padne na uzitok:.)))))

elka74
1. sep 2012

@alen24 to by ma nenapadlo 🙂 , vyskúšam

matchgame
1. sep 2012

@ejuskaaa och, tak to si ma potešila 🙂 myslela som si, že som jediná kobylka na sladké 😀 ale aspoň dva dni na váhu nepôjdem, aby som nebola sklamaná a demotivovaná ☹

ejuskaaa
1. sep 2012

@matchgame ale kdezeasi vsetky sme tu take kobylky 😀 a ano nevazs a kazdy den,tam je viac faktorov,ci si bola na wcku,kolko si pila,ci nema spred menzes a potom to cloveka sklame ze dodrziavaa ma hore alebo ked si nieco da tak vycitky a tak..ja sa vazim raz maximalne 2kratzatyzden to staci..

matchgame
1. sep 2012

@ejuskaaa ja som taký blázon že na váhu skáčem ráno aj večer 😠 čakám výsledky a potom sa jedujem sama na sebe 😀

22janulienka22
1. sep 2012

@matchgame tiež som mala dnešný 6. deň krízu....zjedla by som asi všetko 🙂 ale radšej som sa zobrala preč a prechádzala sa niekoľko hodín, až kým som to nedostala z hlavy 🙂 bola by som na seba strašne nahnevaná, keby som sa neovládla

ejuskaaa
2. sep 2012

Baby vy co jedavate zemlicky,aj vam sa stane ze zjete aj dve za den?to sa nema ze?ale ked su take dobreeeeeeeee,mnam dnes na obed cesnakova chilli polievka..))))))))))))

cencula
2. sep 2012

ejuskaaa ja si robievam cibulové žemličky a tam ide 6pl otrúb, takže denne zjem 2ks.

elka74
2. sep 2012

@ejuskaaa môžeš mi napísať recept na tie žemličky? 🙂

ejuskaaa
2. sep 2012

@elka74 tu je:.)Potrebné suroviny:
12 PL nemletých ovsených otrúb
2 vajcia
pol balenia nízkotučného tvarohu (125 g)
1 lyžička kypriaceho prášku
sušený cesnak
soľ

Všetky suroviny spolu ručne, alebo mixérom vymiešame.

Z pripraveného cesta pomocou lyžice ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie okrúhle placky. Mali by byť dostatočne vysoké, keďže sa vplyvom vysokej teploty roztečú. Z tohto množstva surovín urobíme 5 – 6 žemlí.

Žemličky pečieme okolo 30 minút pri teplote 200°C. Po upečení ich ukladáme na papierovú utierku, ktorá z nich pohltí vlhkosť.

Žemličky je najvhodnejšie skladovať v uzavretej dóze v chladničke.

Vhodné od prvej fázy diéty @cencula sem ide 12 lyzic otrub ale ajtak zjem 2 😝

elka74
2. sep 2012

@ejuskaaa díky. ja som si dneska piekla tento chlebík :
4 PL ovsených otrúb(mletých),
2 PL sušeného nízkot. mlieka
3 žltky, 3 bielky
1/2 prášku do pečiva, soľ, rasca
Žĺtky vymiešame mixerom s ostatnými surovinami, pridáme sneh z bielkov a pečieme vo forme na srnčí chrbát na papieri na pečenie.

penelope111
2. sep 2012

Čaute babušky moje 🙂 Ako ste sa tu mali? No ja takto: Dovolenka super a váha na prd 😀 Už mám za mesiac nedržania DD mám 3,5 kg hore 🙂 Takže od zajtra idem znova dietovať 🙂

zuzu188
2. sep 2012

@penelope111 ahoj penelopka 🙂..tak dovolenka dopadla skvelo,hej? 🙂..z kilečiek naviac si nič nerob,ty to dáš dole 🙂..ja už 15 dní cvičím Jillian a váha je raz hore a raz dole a teraz mám ešte aj pred MS 😒

penelope111
2. sep 2012

@zuzu188 Ahoj Zuzka 🙂 Dovolenka super, ale málo 😀 No idem sa naštartovať na dietu a potom chcem skúsiť aj ja Jillian 🙂 A čo cm? Nemerala si sa či to ide dole?

zuzu188
2. sep 2012

@penelope111 prvý týždeň šli cm dole,ale teraz sa pár vrátilo,keďže začínam zadržiavať vodu..ale už mám parádnu kondičku 😀...cítim sa omnoho lepšie 🙂

penelope111
2. sep 2012

@zuzu188 Tak to je super len tak ďalej 🙂 Ja som zvedavá ako to všetko zvládnem 🙂

zuzu188
2. sep 2012

@penelope111 určite ti to pôjde ako na začiatku 🙂

penelope111
2. sep 2012

@zuzu188 Bodaj by 🙂

ssisska
2. sep 2012

Ahojte,ja som uz dve mesiace na dietach a 10 kilov mam uz dolu,s velkosti 42 som sa dostala na velkost 38.pvy masiac som drzala Briggitte diet,teraz druhy mesiac som si zakupila 3 tyzdnovy program Dieko,uz sa mi nechcelo varit a vazit jedlo tak som si zakupila krabickovu dietu. od ranajok az po veceru.

alen24
2. sep 2012

no baby ..ako citam kazda nejake prehresky 🙂 a to pocas diety ...co bude potom po diete ..kg pojdu hore len tak zdudni 😀

alen24
2. sep 2012

@penelope111 vitaj doma... 🙂 tak drzim prsty ...mozno ti to teraz pojde jedna radost ... 😉