Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@eala no super, aj ja potrebujem dať dole 5 kil- teraz už i viac,ale to by bolo supeeer.Tak zajtra ideme na to.tEŠÍM SA! 😀 Teraz sa presuniem do postele, nejaká som zmordovaná,robily mi dnes zuby ☹ a malý nejako zle spal,hneď vliezol k nám a furt sa budil- čo bola za noc?Ani takto nezvykne...no, vobec som sa nevyspala, a potom má byť so mnou reč?Išla som si VÁS prečítať od 290 str., dávali ste tam super receptíky- tak zajtra sa tam snáď vrátím...?
babenky, neviem, ako robíte s tými otrubami?mne totiž moooc chutnajú(už sa na ne teším).rOBIEVAM SI CIBULOVNÍKY Z 8pl.OVESNÝCH OTRUB a zbytok pšeničné....Mám ich na 5 dní- v chladničke, ráno zohrejem v mikrovl. a je to. 😀
a ešte niečo, zistila som, že:závistivý človek vám nepovie, že ste schudla.Smutné, že? ☹
Som rada, že sem píšete, je to výborné pre výdrž a povzbudenie...
@patrulinka no tak daj recept na tie CIBULOVNíKY, určite by som ich vyskúšala 😀
CIBULOVNÍKY:
12 Pl otrub /ja dávám 8Pl.ovsených,4Pl.pšeničných/,
2 vajcia
1/2bal. tvarohu
1čl.pr. do pečiva
sol, rasca
rozpučené 2 cesnaky
velká cibula na mini kocečky
Zarobiť cesto, rozdelit na 5 žemličiek- tvar dle vás/robím si rohlíčky/ a dať na papier piecť- 30 min. na 200stupňov.
Vychytávka: syr dať navrch do X...
Dúfam sa podaria a budú všetkým chutnať- mna nesklamali, aj sa vždy podarily.
baby čo ste už v 2hej fáze, koľko cca schudnete za týžden?
@elka74 Ja som držala 5 mesiacov túto dietu a schudla som 13 kg a teraz vyše mesiaca som ju nedržala nejako ma to omrzelo, ale oddnes som začala zas a chcem dať dole ešte nejakých 10 kg tak som zvedavá ako mi to teraz pôjde 🙂 Držím ti palce aby ti to pekne išlo dole 🙂
@miacrystal joj aj ja som uz chytala paniku ked este ani nechodil ale teraz..toto som necakala..a uz vravi ze zajtra nepojde..plakal velmi ze..dnes som od nervou jedla ziadny dukanov den..a to stiredanie tak ano urcite by to slo lepsie lebo zelenina spomaluje chudnutie ale to dlho nevydrzis..)ja to budem striedat den a den kym su este ako tak paradajky paprika a potom ked nebudu budem aj ja tak ze 2BD a 1 BZD..ach idem ja,som unavena,urevana boli ma hlava..ahojte🙂 @tosijo ja niekedy aj nic a niekedy pol kila viac nie..
@penelope111 díky za povzbudenie, to je fajn počuť ako sa niekomu darí. je to pre mňa motivácia, ked vidím, že sa to dá. 🙂 . ked si dokázala zhodiť 13kg, tak 10 bude pre teba hračka 😉 .
@patrulinka dneska si ich upečiem 🙂 🙂 , už sa na ne teším. recept znie chutne 🙂 🙂
baby, pridávam receptík:
Vlašský šalát
30 dkg šunky, 1 väčšia cibuľa, 4 kyslé uhorky, 2 varené vajíčka, 2-3 lyžice jogurtu, horčica, kečup, worčester, korenie, soľ. Všetko nakrájať, zmiešať a nechať stáť do druhého dňa.
Vyskúšala som ju a bola som úspešná. Schudla som 6 kg, čo som aj chcela. Prešla som však z 2. fázy do 4., resp. už držím takú vlastnú diétku, lebo mi, a to aj napriek vitamínom a minerálom, začali padať vlasy a lámať nechty. Považujem ju za dobrú ako odrazový mostík, alebo pre kočky, ktoré i napriek pevnej vôli, nezhodia. Neodporúčam držať dlhodobo, aj keď výsledky tešia... 🙂
ahojte baby chcem sa vam, pochvalit tak tyzden trzim dd a schudla som 4 kg takze som rada a bola by som radsej keby islo viac dolu drzim palce tym ktore zacali a vobec niesom hladna a unavena je to super🙂)) 😅
@tosijo ten šalátik znie super, hneď zajtra robím 🙂
@veverica123 gratulujem, to máš super, za týždeň...ja mám za 2 mesiace 5kg..., držím palce aby si vydržala až do cieľa 🙂
@misada Všetky nové dukanky sú tu vítané 🙂 Neboj sa ono sa to pohne 🙂 Na jednej stránke som čítala, že si baby spravili tiramisu s dukan stránky a sa im to pohlo 🙂
@tosijo tak na zajtra už mám inšpiráciu na obed.. 😀 😀
@veverica123 za týžden je to parádny úbytok 😉
@misada ja som na tom podobne, tiež by som chcela dať dole 30 kg. zatial mám dole 3,5kg a dúfam, že sa mi podarí aj tie ostatné zhodiť 😒
@patrulinka Cibuľovníky sú úplne že mňam.. podarili sa 😀
@misada tak sme na tom podobne..a dokedy by si mala dať tých 30kg podla Dukana??? ja s mojimi 10 by som sa mala dokonca novembra trápiť..ale budem rada ak to bude do vianoc, to je môj cieľ a potom prejsť do 3F
@elka74 fakt sú tie cibuľové také dobré? nie sú ako klasické dukanove žemličky a chlebíčky? tie mi totiž idú hore krkom :D jediné v čom zjem tie otruby je ovsená kaša, tú milujem
@patrulinka
Je toto mozne s mojou klavesnicou?napisala som Ti peknu odpoved a vyhodila som si to do eteru.
Tak dakujem za opytanie,niet sa cim chvalit.Ja si tu hopkam v 2 faze uz hodne dlho.No ale mozem za to,ze bola sezona ceresni/cely rok je/, cucoriedok /aj ta je,dovezu ich z Cile .No a teraz sezona bystrickych sliviek.No a najvacsi prehresok je,ze som mala chut na zmrzlinu a tak som si kupila nanuky,ale velke balenie.A teraz rozmyslam co s tym,aby ma to nelakalo.Lebo sa nikdy nedostanem nad tych 6 kg,co som tak krvopotne schudla.Uz som rozmyslal,komu by som tak tie nanuky darovala,alebo ich mam hodit do kosa? Asi to tak urobim.
Inac cvicim kazdy de,teraz Jill.,ale bez poskakovania,lebo moja chrbtica je na to alergicka,tak sa musim miernit.A ked nie Jillian,tak tancujem.Taka skakana polka da zabrat tiez. 😀 Preskakuju mi pismenka,prepac/ este ze nie v hlave/. 😀 😀 😀 Zdravim Ta. 🙂 🙂
@zz134
http://www.dukandiet.co.uk/
To by mal byt link na vyratanie kg a casu na schudnutie.Stlacit na pravej strane GO.Je to v AJ. 🙂 🙂
@elka74 ďakujem tak dnes sa na to odhodlám :D tú ovsenú si robím tak, že 2 PL otrúb zalejem troškou vody len aby sa namočili, to nechám zovrieť, je to len chvílka a potom tam pridám cca 130 ml mlieka a to varím pokial nezhustne, dávam tam jednu tabletu umelého sladidla a škoricu (keď nemám tak bez), je to veeeľmi chutné 🙂
@mimusss no tak dnes bude ovsená kaša na večeru 🙂 ja skúsim asi všetko, aby bola zmena, lebo už niekedy fakt neviem čo by som zjedla. a teraz mám pred menz.tak by som zožrala aj vola. včera chceli deti chleba vo vajíčku, no tak som rýchlo urobila a utekala z kuchyne 😝 no a dnes na váhe +300g, asi aj z vône sa dá pribrať 😀
dobre ranko dievcence..ja som v 3 f.a vcera som to prehnala s hroznom ..fuuuj zjedla som asi pol kg..ale nastastie vaha nesla hore a bohu zial ani dole uz tyzden...
@mimusss @elka74 Baby tu bol niekde recept na tu kašu aj ja som si ju podľa toho robila:
3 dcl mlieka
2 PL otrúb
1 PL vanilkový puding
sladidlo, škorica
Do trochy mlieka som dala, otruby, puding, sladidlo ( nepamätám si už koľko, ale neviem či to nebolo okolo 7 tabl.) Ostatne mlieko som dala do varu a potom do toho vyliala zmes a chvíľu miešala. Je to niečo také ako krupica s pudingom 🙂 Ešte do toho škoricu ja som ju dávala hneď ako som to vyliala do taniera.

@patrulinka
@eala
@penelope111 ahojte, tiež som sa pridala len nedávno. zatial mám -3,4kg. nikdy mi žiadna dieta nepasovala, vždy som dokonca pribrala. neviem čím to je, ale teraz to funguje 😀 😀 .