Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@renata32 Ahoj moja. Ako ide dietka a ako sa cítiš?
No ja od dnes tiez zase idem na to riadne, uz sa mi pecie chlebik. Akurat som do neho miesto 0 % tvarohu musela dat 3,5 % 😖 Lebo iny dnes v obchode nemali.
Jaaaj nech nam to mizne vsetkym prec!!!!!!!!
Ahojte,ja dnes 3 parky a zemlu,to sa moze ako casto parky? @penelope111 a kedy je spln?a vy vdrzite vodu?ja musim aspon mlieko..dnes mam strasnu chut na vajicka na mekko dam si zo 3 😝 a dnes potom finito..🙂)))))
@ejuskaaa Ešte som nepozerala kedy je spln. Potom dám vedieť. Ved si môžeš dať aj mlieko nemusíš byť na vode 🙂 Neviem koľko párkov sa môže ja si ich dávam hocikedy ked mám chuť 🙂
Dnes kazdy pecie...🙂,ja uz mam tiez upeceny chlebik ...skusala som novy recept 🙂
4Pl otrub,4vajcia,pr.do peciva,sol,pazitka,biel.jogurt, na 180C a 20-25 min.
zabudla som napisat ze tam ide este 6Pl sus.odt.mlieka 🙂
@penelope111 Ahoj moja,citim sa dost zle,ale to nie z diety.Tiez zacinam az dnes,minuly tyzden som musela zacat brat antibiotika,tak zacinam az dnes. 🙂 🙂 🙂
Zeny, ktory ten chlieb si peciete??? Pripadne poprosim konkretny recept. Ja som skusala dva "Perfektny dukanov chlebik" tak ten mi vobec nevybehol taky vysok, mal hrubku asi ako toastovy 😖 Inak chutovo bol OK. A dnes som robila "Dukanov chleba" a ten mi je zase daky vlhky!!!!!!!!!! To tak ma byt????
@alen24 a dobry je???
@penelope111
@ninimini čaute babuše 🙂..idem si vás skontrolovať,či sa neflákate 😀..ja som celý týždeň na pn..penelopka,nič si z toho nerob..určite žiarli,že si schudla a na ňom sa to drží 😀
@renata32 Tak ako si zvládla dnešný deň? Ja zatiaľ dobre 🙂 Pekne sa vylieč aby sme sa tu mohli spolu podporovať 🙂
@zuzu188 Ahoj Zuzi. Len sa pekne lieč šup pod perinu 🙂 Ja som vlastne zatiaľ len dnes poctivo začala 🙂 Vieš čo aspoň ma ten svokor naštartoval aby som pekne pokračovala ďalej takže na niečo to bolo dobré 🙂
@penelope111 však sa vyvaľujem celý deň 😀...už som stiahla vyše 2l čaju..budeš kočica 🙂..mne len cm ubúdajú kg skáču hore dole
@zuzu188 Ale však na kg nezáleží hlavne že idú dole tie cm. Ja som zvedavá ako mi to pôjde teraz dole 🙂 Takže teraz máš aj pauzu od cvičenia ked si chorá?
@penelope111 tebe to vždy išlo dobre,aj keď si nešla na 100%...nie nie...dnes som začala s ďalším cvičením
@zuzu188 Ty si blázen pekne sa najprv vylieč a potom cvič 🙂
@penelope111 aale..pohyb mi neuškodí 🙂
@penelope111 babule a ake parky jete? niekto tu pisal ze z Lidl ale v kazdych je nejaka hnusoba ktora sa mi nehodi do diety...pls hodte sem foto ak mozete ...dakujeeeemmm
@ejuskaaa
tak babule ja teraz idem dat 5 dni BD! Boli sme v tatrach a teda zhresila som dost...!ale ku podivu zatial sa to na vahe neprejavilo !...????
@zz134 Párky jedávam hydinové 70% mäsa viac sa zohnať nedá teda aspoň ja som nenašla 🙂
@zz134 ja uz neviem odfotit su fuc..))ale v Lidli maju tie hydinove ,v takom kilovom baleni,stoja 1,99,ja sa ich neviem dojest jem vecsinou surove..)) Ked sa neprejavilo naco si das 5 BD vsak chod normalne ci? 😉 Jaj dievcence cely den sa akota drzim a teraz tu pri Pc maly nechal sisku no zosrotovala som ju:.)
Zienky co varite???
@alen24 vdaka za tip 🙂
My dojedame zapekane gulky Toscana http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4837
No čo baby ako vám to ide? čo dnes varíte?

@ninimini Ale ja ho mám v r.... 🙂 On vlastne urážal aj môjho manžela, že je tučný furt nejaké narážky a nejec toľko a tak a ja zas manželovi daj si keď ti chutí 🙂 To je len blbá závisť lebo sme si dali všetko s chuťou a nevážime toľko čo on čiže nejakých 100 kg 🙂 Ešte si to uži a potom šup šup k nám 🙂 ja som si to včera tiež užila a oddnes na tvrdo 🙂 Na spln dáme vodičku? A ďakujem za držanie prstov 🙂