Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@tamichloe neviem o delenej strave veľa, ale toto je asi o niečom inom. 1F som držala 5 dní, kedže potrebujem zhodiť aspon 20 kg (bola by som šťastná ako blcha). skús si viac prečítať na http://www.dukanovadieta.com/.
Ahojte treba mi choditdo Lidla..mali tam v akcii udene stehna,som kupila na posedenie zozrala,to je asi zakazane ze?
uz to prehanam,zajtr amam mleikovo kefirovy den za trest:.))dneska este dorazim cesnacku..vy co papate dnes?
@ejuskaaa Ja si tiež kupujem tie udene stehná a jedno zjem na posedenie 🙂 Myslím si že to nevadí lebo kožu dávaš s toho dole teda aspoň ja 🙂
@zuzu188 Ako to že máš dnes VD? Ved až v nedeľu je spln 🙂
ahojte, možem sa pridať? dneska som zacala s dietkou, chcela by som schudnuť tak 8 kg, možno viac možno menej, uvidim ako to pojde...ha ha ak to vobec pojde lebo ja a diety niesme kamarati 😠
@tamichloe Základom tejto diéty sú bielkoviny a potom otruby takže prvá fáza bielkoviny + 1,5 lyžice ovsených otrúb každý deň, druhá fáza striedanie BD (bielkovinový deň) a BZD (bielkovinovozeleninový deň) + 2 lyžice ovsených otrúb každý deň.
@penelope111 a ako zjem tie otruby,ked v jedalničku pišu kolačiky z otrubov...ved kolač nie je bielkovina!!!vieš ja ovladam oddelenu..no z tohto som jeleň
možem sa opýtat kolko mozem teda tých žĺtkov zjest, niekde je dva denne, niekde 4 týzdenne, ako to je?
@penelope111 v nedeľu asi pôjdeme na návštevu a dnes mi to aj celkom vyhovuje 🙂
@zuzu188 Jaj tak 😀

ahojte. tak konečne sa to prelomilo a dnešné váženie ukázalo celkový úbytok -5,3 kg 😀 😀 😀 😀 takú radosť mám, že som sa hned musela s Vami podeliť 😉