Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@elka74 dakujem,..a vieš mi povedať aj konkrétne veci ktoré by som mala jesť?
@majuszka87 kuracie mäso, nízkotučné jogurty, nízkotučný tvaroh, vajcia na hocijaký spôsob, kuracie párky s čo najväčším % mäsa, cottage chees, pečivo a chleba podľa receptov na Ducan stránke, hydinovú šunku, ryby. viac ma nenapadá. no a samozrejme ovsené otruby sú povinné. môžu sa pridávať do jogurtov, variť otrubovú kašu, piecť chleba alebo len zapiť vodou.
@elka74 dakujem,...a za aký čas si kolko schudla?
@alen24 super a to sa ti za aký čas toľko podarilo schudnuť,..inak prepáč že vstupujem do debaty,..ale to číslo mi nedalo nenapísať 😉
@majuszka87 od 21.8. som zhodila 6 kg, momentálne nejako stagnujem.. 😒
@elka74 tak to gratulujem,...kiež by sa aj mne niečo také podarilo ☹
@majuszka87 ale to je len zlomok z váhy, ktorej sa potrebujem zbaviť 😎
@elka74 zlomok nezlomok,..je to lepšie ako nič,....držím prsty pri dalšom zhadzovaní 😉
@majuszka87 dakujem. skúsiš to aj ty?
@elka74 ahoj, ak môžem vedieť z akej vahy na aku ideš? a kolko meriaš? ja držim od 8.8. a mam dole 8kg a teraz tiež nejako stojim. za posledny tyžden dole len 600g. ja som si dala cieľ 10kg, ale budem pokračovat na 15kg, ale myslim, že budem rada, ak dam dole 12-13 lebo pevna vôla nič moc.
@majuszka87 za 5 mes.
@elka74 áno chcem to skusiť aj ja,..len ešte musím zohnať tie otruby a chcela by som začať od soboty,..dufam že sa mi to podarí 🙂
@alen24 super 🙂 to nieje až tak dloho na takú váhu
@majuszka87 super. otruby dostať kúpiť napr. v DM-ke. ja tam kupujem
tak to si ma potešila,..dufam že ich budu mať aj v našej ,..takže hor sa do chudnutia 😉
@elka74 tak to si ma potešila,..dufam že ich budu mať aj v našej ,..takže hor sa do chudnutia 😉
@renata32 Renuška ako sa držíš?
@penelope111 Ahoj Petulik,no od pondelka pekne,poctivo dodrziavam BD,a mam -2,3kg dole,no jasne tesim sa,ale to je len zaciatok,bude to este tazke,ale spolu to zvladneme,nie? 🙂 🙂 🙂 🙂 A Ty sa ako drzis?
@renata32 Veru veru ešte nás tá drina len čaká 😀 Ja som tiež za prvý týždeň dala dole tuším 2,7 kg takže spokojná, ale tento týždeň na prd 😀 Chytilo ma PMS a neviem sa ovládať čo sa týka sladkého takže už mám + 0,3 kg 🙂 Dnes a zajtra si chcem dať BD tak dúfam, že vydržím lebo mi strašne žiada zeleninu asi mi chýbajú vitamíny a cítim sa nejako choro 😒
@majuszka87 su tu aj baby ktore schudli viac za kratsi cas...ale ja som spokojna..pomaly ale isto 😀
@alen24 tak je to vždy lepšie ako keby si neschudla nič,..musíš sa pozrieť na začiatok koľko si mala a koľko máš teraz 😉
ahojte. tak ja sa nemám čím chváliť, ten PMS vie s človekom a hlavne s váhou riadne mávať. váha mi totiž ide hore ☹ dúfam, že je to len zadržaná voda 😒
No baby PMS je svinstvo..ja sa neovladam jednoducho,keksiky,dezert puding,uplne antidukanovske spravanie mam chytili,len zapijem kefirom aspon nieco..a to uz dnes mam MS a syndrom zravosti este ostal..do 27.1O.musim dat dole aspon 3,mame krst a chcem jest torty🙂)))
@majuszka87 tak nie len na vahe je riadny rozdiel ale aj na pohlad a na veciach v mojom satniku ...

@majuszka87 ahoj. s povolených potravín sa môže jesť kedy chceš a kolko chceš. v 1F sa jedia bielkoviny, to znamená kuracie mäso, mliečne výrobky (nízkotučné), vajcia, ovsené otruby (1,5PL denne). v 2F sa je to isté + každý druhý deň sa pridáva zelenina. to len tak zhruba