icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
8. okt 2012

@ninimini Tak to je super 🙂 Som na teba myslela 🙂 No ja mám 4 dni do ms a to je katastrofa somnou 🙂 Kedy chceš začať? Nech začnem stebou 🙂

enjakub
8. okt 2012

tak som dnes zacala....rno 76kg....som zvedava akoto pojde..vazite sa kazdy den?? ci po tyzdni , alebo ako??

matuvil
8. okt 2012

@ninimini tak ja som už mala hroznu váhu, 93kg,už som musela niečo robiť.hoci chodievam 2x do tyz.cvičiť, schudla som, lebo sa si nedavala na stravu pozor.Dnes presne 1mes. a -6,5kg, v pláne mám váhu pod 70kg, ktoru som mala dávnejšie, ked som bola bezdetna .Tak musím len vydržať.

matuvil
8. okt 2012

@enjakub ja sa vážim kazdy deň, ráno, to už je moja choroba, bez toho to nejde

enjakub
8. okt 2012

@matuvil a aj sa merias? teda myslim pas..boky..ze kolko ide dole?? vidiet tych 6kg ze si schudla? 🙂 ink, ja vbec nie som hladna..som prekvapena...a som rada 🙂)

matuvil
8. okt 2012

@enjakub ja sa sama nemeriam , ale chodím cvičiť a tam má merajú.Hladná som neni ani ja, tiež som tomu rada, a už dosť ľudí si vsimlo , že som schudla...brucho -5cm, boky -8cm.

andrejjka
9. okt 2012

Zdravim kocky, tak sa k vam pridavam aj ja. 90 dnova dieta padla, kedze ja nevydrzim bez ranajok a bez masa. Toto vyzera slubne, aj ked je to zrejme otazka tvrdej discipliny. Po druhom dietati to ide o tolko tazsie... . Hlavne, ked som nemohla kojit dlhsie, ako 4 mesiace. Dnes den druhy

ninimini
9. okt 2012

@matuvil no super tak ti velmi držím palce

renata32
9. okt 2012

@ninimini Ahooj moja,kedy zacinas?citam,ze mas nejake zdravotne problemy,dufam,ze nic vazne.....

enjakub
9. okt 2012

....druhy den...🙂) zatial ok 🙂 prva faza u man trvat 5 dni....a potom sa tesim na nejaku tu zeleninku 🙂) som sa rozhodla odvazit az po tych 5 dnoch...tak som veeelmi zvedava....

oskvarka
9. okt 2012

@cleo02 moja si tusim na tom ako ja ja som dala dolu nejakych 10 aj ked dukanom asi trochu menej ale uz mam 6 spet ani neviem ako .... teda viem... pazravost je svina a ked sa k tomu prida neuspech pri snazeni o mimi tak to je total v haji... akurat uvazujem ze sa opet pridam.... inak co som kukala google tak za tie 2 roky co som ficala na moja svadba riadne popribudalo stranok o dukanovi.... len neviem zase ci sa da tomu verit na 100 percent... inspirujete sa niektora napr http://diety.naschudnutie.sk/dukanovadieta/jeda... ??...

11xena11
9. okt 2012

@oskvarka ahoj oskvarka.teba som tu stráááášne dááávno nevidela. Poctivo čítam toto fórum, a tie dukanky čo ma hnali dopredu zrazu zmizli. To ste už všetky v 4.F?

11xena11
9. okt 2012

Dievčatá prosím vás je tu niektorá v 3.F? Potrebujem pri sebe parťáčku. Bojím sa, že to nedotiahnem do konca.

slimme
9. okt 2012

Ahojte, nechystate sa niektora tento tyzden zacat s DD? Uz som ju raz drzala ale nevydrzala som, tak chcem skusit znova a budem rada ked sa mi podari zhodit 10-15 kg. Mozno by to slo lahsie, ked budem mat takuto online podporu🙂

oskvarka
10. okt 2012

@11xena11 no nebudem asi moc dobrym prikladom.. aj ked stale si stojim za svojim ze toto je uzasna dieta tak mojich 54 kg pred svadbou je davno prec... ale chudla som vlastne vtedy len na 56 to sa mi nahodou podarilo 54 asi tym ze 3 dni pred svadbou som z toho stresu nejedla nic... takze to neratam lebo tie kila som ratala ze budu hned naspet ...(tie dve) ale tak po svadbe som sa snazila dlho velmi dlho som sa drzala na 57-58 tak som bola spokojna.... ale potom sme sa zacali s muzom snazit o mimi ... medzitym som mala skusky na peciatku.. smae stresi... no co vam poviem polavila som a je to tu mam takych 61 (ked je lepsi den tak 60) :( preto som opet rozmyslala nastupit na tvrdy rezim tulala sa po nete som normalne zirala ako za 2 roky pribudlo informacii o dietach na nete... a hlavne o dukanovej toho bolo dost malo.... pametam ked sme tu zacinali tak sme sa vseci pytali tesoro co sa moze a co nie a ona to mala z nejakej polskej stranky nastudovane :D... ale nie len o dukanovej tu http://diety.naschudnutie.sk/ som nasla tolko diet ze ani neverim ze ich tolko existuje... a vcera mi na IP jedna babenka z moja svadba napisala zase nejaku novu zaujimavu... inak podobna ako dukan... 🙂 .... len si nepametam nazov... uf... ale zacinam sa tesim len sa musim este rozhodnut ci dukan alebo nejaka ina ... lebo si najviac pametam ten pocit ze som mala taky lahsi zaludok ked som bola na dukanovy (ja mam totizto slaby zaludok velmi a som strasne pazrava a to je zla kombinacia :-P .. a potom som casto prezrata :D)
inak ja som vyrastla na moja svadba tu som bola uz v 4 faze ale na tu som sa vyflakla tak budem musiet zacat odznova

oskvarka
10. okt 2012

@slimme ja sa chystam ale az ked mi dojde mrcha som dnes 31 DC a mrcha nikde a test biely ako sneh tak som zvedava co z toho bude lebo odkedy skusame sa mi este nikdy nestalo ze by som sa dostala az na 31 DC :D a nechcem nieco pobabrat ak by nieco...

ninimini
10. okt 2012

@renata32 no bolo to vážnejšie ako sme si všetci mysleli ale teraz je už dobre ty sa ako držíš
@penelope111 tak ja dnes začínam opat držte mi palce ja Vám držím všetkým aby sa nám spoločne darilo dosiahnút svoj sen🙂))

ninimini
10. okt 2012

@oskvarka podla mna na test ešte skoro aj ked máš 28 dnový cyklus skús ešte vydržat aspon 3 dni a potom testuj držím ti palčeky nech sa tento mesiac nezdačína diétou ale // paličkami🙂)

enjakub
10. okt 2012

:((( vcera vecer ( to este len druhy den DD) mi bolo dost zle...bola som hladna...slaba..tocila ssa mi hlava...mm na mna krical, ze to akosi nepsravne chudnem....:(

oskvarka
10. okt 2012

@ninimini no ja som mavala 28 dnovi ciklus tak pred rokom naposledy teraz uz rok mam tak 25-27 maximalne vecinou 26.. uz som mala aj 23 tak zato sa mi to nezdalo a vsetky pocity ze mrcha uz mi prisla a tak tak to som presne mala na 26 den (mozno uz vsugerovane :D) a teraz sa necitim nijak aj ked je mi obcas divne ale to mne casto uz odmala skratka mam hrozny zaludok a hocikedy mi nan nieco sadne .....
@enjakub ja som to s tou prvou fazou nesililia davala som si aj zeleninu a v pohode som schudla zo 65 na 54 postupne... a potom neskorej dokonca aj ovocie obcas.... ono je to podla mna aj nedostatok vytaminou... ak si aj davas nejake tabletkove (co by si urcite mala ak jes len bielkoviny) tak preca len tabletky niesu vsetko...

andrejjka
10. okt 2012

Super, dva dni, dva kila dole. To je viac, jak pre mna kedy dokazala nezbedna tukozrutska kapustova polievka. Ejha 🙂

andrejjka
10. okt 2012

@oskvarka No to suhlasi, ze pri tej diete sa citim velmi dobre. Mam kopu energie a neboli ma nic. Mna!, co na gastrologii mam vysunute pracovisko. Hmm, gastroskopie a kolonoskopie uz by som si mohla robit aj sama 🙂)) A teraz mi je fajn. Az som skepticka

oskvarka
10. okt 2012

@andrejjka prve dni to ide vecsinou rychlo potom sa to trochu zasekne a potom to ide tak plinulo .... mne sa paci to plynule chudnutie viacej... mam pocit ze je take zdravsie ako toto zaciatocne...

oskvarka
10. okt 2012

@andrejjka hehe :D... mne sa na tej diete navyse velmi paci ze ja som syrova a mesova :D... takze akurat pre mna :D

renata32
10. okt 2012

@oskvarka tak to sa aj mne paci masko, 🙂 🙂 🙂 🙂 a este zelenina...

andrejjka
10. okt 2012

@enjakub to su typicke abstinencne priznaky od sacharidov. Ak sa k tomu prida depka, vola sa to sacharidove blues. Niektori odbornici prirovnavaju cukor k heroinu, ake urobi za tie roky skody na nasom tele a je vysoko navykovy 🙂 Ked to vydrzis, bude to ovela lepsie. Pri zdravom hospodareni s glukozou v krvi by si sa takto citit nemala pri vysadeni sacharidov. Drz sa, prejde to!

oskvarka
10. okt 2012

@andrejjka moj svagor co robi poradenstvo na zdravu vyzivu mi povedal presne to iste ze treba sa prekonat ked mas chud na sladkost ze clovek najviac schudne ked prestane vyjedat sladkosti a bude jest len normalnu stravu ze na tom nevyjedani najviac schudne ostatne obmedzenia v dietach uz su len navyse... a presne mi povedal ze to je zavislost a ked napr dlho maskrtis je tazke sa prekonat a nedat si tu cokoladu ked ti nukaju napriklad ale ked sa prekonas casom ti to uz vobec nebude chybat.... lebo to je zavislost.... a este mi radil proti vyjedaniu ze si v obchode nemam kupovat ziadne sladkosti nikdy ani na horsie casi a schovavat ich ... ze nic... a ked nic nebude tak si nedam lebo odo obchodu sa mi koli tomu nebude chciet ist a pecenie dlho trva:D.... a este vravel mojmu muzovi ze vzdy ked budem lasovat v chladnicke... lebo ja som vyjedaci zavislak... tak ze ma ma zobrat na prechadzku.. .:D

slimme
10. okt 2012

@oskvarka No ja mam teraz podobny problem tiez cakam, ale mne to takto blbne po porode pravidelne 🙂

oskvarka
10. okt 2012

@slimme no ja som sa este k tomu porodu nedostala... ale teraz mavam celkom v pohode tych 25-27 tak je mi to divne

penelope111
10. okt 2012

@ninimini Ahoj moja. Držím ti palce. Ja jasne že som to posrala na plnej čiare 🙂 Počkám do piatku na ms a potom môžem zase začať odznova 🙂