Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ľudia, veď tá diéta vôbec nie je zdravá, ešte si niečo privodíte!!! radšej sa začnite viac pohybovať, cvičiť, zdravo jesť, bez sladkostí a tučných jedál, veľa-veľa zeleniny a bez hladu schudnete ako lusk
aj u mňa, už pomalšie ale isto...od 9.9 -11kg. Sem tam zhreším sladkosťou, ale potom menej jem...pribrať som ešte nepribrala, keď tak stagnujem s váhou alebo ide pomaly dolu. A aj to len pred menses zhreším. Na šatách je to dosť vidieť, vyťahujem veci zo skríň čo boli odložené.
@svatava74
toto som skopírovala z jednej stránky, treba vyplniť na Dukanovej stránke dotazník.
Re: Výpočet podľa Dukana
.http://www.dukandiet.co.uk/
Ruzove okienko
Vypln:
First name - meno
Your target weight - klikni na change a vyber si kg, potom vypln tvoju vysnivanu vahu
Gender - Female (zena)
Need to lose weight fast - Yes/NO (ci pottebujes rychlo schudnut)
Potom stlac GO
What is your current weight? Aktualna hmotnost
Your email: Email
Have you already followed any diets in order to lose weight? Kolko diet si doteraz drzala
What is the most you have ever weighed? Kolko si doteraz najviac vazila (okrem tehotenstva)
After the age of 18, excluding any period of illness, what is the least you have ever weighed? kolko si najmenej vazila po 18tke - okrem chorob
What is your stable weight? This is the weight maintained without any
special effort and when eating spontaneously Aka je tvoja stabilna vaha - ktoru si vies udrzat bez namahay
What is your height? Vyska
In your family is there a tendency to put on weight? Mate v rodine sklon k priberaniu?
How many pregnancies have you had? Kolkokrat si bola tehotna
When you check what you eat do you feel as if you lose weight easily?
Ked sa kontrolujes v jedle, mas pocit, ze lahko chudnes? With ease - Lahko With difficulty - Tazko
Does eating less make you feel tired? citis sa unavena, ked jes menej?
Lets assess your bone structure: Tvoja struktura kosti - Vezmi lave zapastie medzi pravy palec a ukazovak. Ak sa prekryvaju, zvol prvu moznost, ak sa dotykaju, zvol druhu, ak sa nedotykaju, tretiu.
Date of birth: Datum narodenia
Choose your username: Tvoja prezyvka na ich stranke
Your password: Heslo
Password confirmation: Heslo
Go.
@blacki to nie je pravda, že nie zdravá, schudla som skoro 12kg a cítim sa výborne, stravu mám pritom pestrú a nie som hladná, len si dávam pozor čo zjem, veľa vecí sa dá nahradiť menej kalorickými , dokonca som si napr. včera upiekla roládku a chodili mi do nej aj ostatní členovia rodiny a chutila im. 🙂
Nezdravá je len v tom prípade, ak chudnuci jedia stále dookola isté, pritom je strašne veľa variant, ja som spokojná že som sa na to dala.
Dôležité je prečítať si hlavne knihu, na nete nie je všetko- tam sa inšpirujem hlavne receptami.
kočky nie je zač, držím pršteky, ja mám dnes krízu, síce jem to čo možem + povolené potraviny, ale stále vymýšľam, čo by som si ešte dala. :D ono to prejde, telo sa bráni, nechce pušťať zo zásob potvora. 🙂 😀
@svatava74 aj ja začinam od stredy dufam že to zvladnem
@budulienka samozrejme ze to das....ja som zacala az dnes,vcera som sa pocas varenia pre deti uplne zabudla a skusila som ich papanie....pol lyzice,ale predsa, tak vcerajsom beriem ako zahrievacie kolo....dnes idem na jogurtoch, hovadzie s morcacim .....kočky prosim vas a acidko???to nizkotucne????da sa????
@svatava74 ja som si tiež dnes dala na ranajky acidko a to ma velmi dobre zasytilo. na obed som si urobila kuraciu pečienku s horčicou a na večeru si idem dať parku
@budulienka sikulka.....nikde v Ba som nezohnala otruby ovsene..... 🙂
sup do postele a zajtra to snad dame zase..aj ke som si dala cez den par fig susenych 🙂
@svatava74 ako dnes. ja - 0,5 kg. ovsene otruby som kupila v kauflande
@budulienka ahojky....dnes som bola rano o 0,6 kg lahsia......ale neviem ako zajtra ....dnes som toho vela nepojedla....bola so na koniec u kadernicky 3,5 hodiny, cize som nemala jedlo a doobeda som moc nestihala....ale snad gt bude fajn....hlavne ze doma nemame coko, lebo to je moja vecerna droga....pocas telefonaovania zjem hned aj velikansku milku bez problemov.....potrebujem dat dolu 15kg....
drz sa.....dakujem, do kaufladu poslem mm 🙂
@budulienka aj na saciku pise, ze otruby---ci su to jemne ovsene vlocky, je to jedno a to iste?lebo ja som ich v kauflande nanasla pod tymto nazvom
@blacki ja som to takto skusala par mesiacov a ani deko dole. Teraz som uz v stvrtej faze a ked sa mi zda, ze mi kila nabehuju, jeden den utocnej fazy ma vrati spat. Za 6 tyzdnov som schudla 5 kg, aj moj manzel tolko. A to som ju nedodrziavala nejak dosledne, Dceram z pomsty za nocne vstavanie pernamentne vyjedam detske keksy a bez kvalitnej cokolady odmietam existovat, nahradila som nou vacsinu cigariet, 🙂 takze tak 🙂 Na Dukana nedam dopustit, konecne mam postavu, aku som vzdy chcela. Kurna, len aby sa to teraz nezvrtlol, nabehla som na antikoncepciu, drzte palce.
Este podotykam, ze som nedavno bola na testy, ci je tehotenska cukrovka prec plus ine markery a vsetko mam idealne hodnoty. Takze to nemoze byt take svinstvo.
ahojte ja uz drzim tu dietu 2 mesiace a mam dole 10 kil,ide mi to pomalsie lebo sem tam si daco dam,ale este mam pred sebou strasne dlhu cestu aby som sa dostala do ciela.ta dieta mi velmi vyhovuje bo ja som skor na meso a ne na sladke. a ide mi to dobre ked viem ze nekto chudne somnou 5 zien z nasej rodiny,keby som bola nato sama tak je to horsie.a berem complet celevitaminy z mineralmi aby mi nic nechybalo,kedze jeme iba bielkoviny
baby chystam sa od dnes na dukana idem do prvej faze, chcem sa spytat tie tvarohy a jogurty musim jest len takealebo si mozem nieco aj do nich pridat ??
@katjuscha123 no ja som si do nich davala dietny cukor ale potom som to prestavala jest take radcej si to do dacoho primiesam ked mam chut na sladke tak si zrobim tvarohove palacinky abo dietny puding a do toho si dam trochu tvarohu abo biely jogurt
ja neviem baby, ale už dva týždne som chorá, poprechladaná, zle mi je, neporušila som, riadne som nejedávala, je pravda, že som málo pila a ked sa pozriem na váhu,tak + 2kg, prečo?? demotivuje ma to, nebaví ma to, stalo sa to ešte niekomu?

@ejuskaaa ja som uz 4 mes.v 3 f.a zjem aj to co neni povolene a za 4 mes.my vaha stoji ani hore ani dole...