Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@veroni87 tie otruby si mozes bud dat do jogurtu ale urobit si z nich torticku ,alebo mafiny,chlebik, kolacik....vela ludom otruby nechutia iba tak s jogurtom a preto volia radsej si nieco urobit z nich ale nezabudaj ked si robis nieco z nich kolko z toho zjes lebo za den mozes iba 2 lyzice. V1 faze mozes si pridat aj steviu aj skoricu.
a ako je to potom s maslom alebo take nieco scim sa to da nahradit????
@veronika254 napr. odtučnený tvaroh s bielym jogurtom na slano ako nátierka. maslo má vysoký obsah tuku !
@rebeka7501 mmaslo nejedavam ani mi noc nechuti ked som vydrzala bez neho 27rokou tak snad vydrzim aj dalej a dakujem za radu 🙂
@veronika254 držím palce, určite vydržíš. motiváciou (veľkou) ti bude i to, ako pôjde váha dole 🙂
ahojte mamicky musim sa vam s niecim zdvoverit dnes som zacala dukanovu dietu len kvoli mojej nesppkojnosti s postavou mam zadok a sadlo na bokoch ale ked som sa vazila tak mam 56 .6kg cgcem zhodit len 4kg mysite ze sa to da?
@petronellynka dukanovadietaeshop.com z tadialto. zatial len zacinam, tak som moc nešpekulovala, nabudúce možno skúsim aj inde.
@nikuska124 super, vdaka za tip tak skúsim aj niečo iné. uvidíme ako mi to pôjde len s tým jogurtom. inak super že sem pridávaš recepty, určite mi tiež neskôr prídu vhod 🙂
@veroni87 recepty ,co som sem dala tak patria aj do 1.fazy 🙂
shirataki dostat aj v asiafood, neviem ci to tu uz niektora uviedla...
😎
http://www.asiafood.sk/search.php?search_query=...
@petronellynka asi preto tomu celkom nerozumiem, lebo som si čítala len tú stránku, čo si uviedla.. takže idem na knihu 🙂 Ďakujeeeem .. ked dočítam a začnem, pridám sa k vám 🙂
@enty super dakujeme...tu su tie ceny tusim prijatelnejsie
Ahojte ,som tu nova... Na Dukanovej diete som 2. deň a zatial som celkom ok. No až na tie vedlejšie účinky /príšerné sucho v ústach/ ,ale nevadí ,aspoň viac pijem. Moj cieľ je schudnúť 30 kg. Podarilo sa vám to niektorej ? Ako ste si spríjemnovali 1. fázu ? Je povolené jesť z povolených potravín kedy chcete a kolko chcete ,ale co ste jedli? Tvaroh ? maso ? chýba mi už strašne tá zelenina ,ale vydržím ....
@sindy12 Ahoj, presne pre tvoje pripady Dukan odporuca drzat 2. fazu v pomere 2/7 - cize 2 bielkovinove dni a 7 bielkovinovo-zeleninovych. Vraj vtedy idu dole kila prave z dolnych partii. Ale kamoska napr. tiez chcela schudnut len 4 kg, nemala skoro vobec nadvahu a prave preto jej aj dost dlho trvalo kym to schudla, vraj kazdy tyzden dala dole 0,5 kg. Tak nebud prekvapena, ak ti to pojde pomalsie dole 🙂 Drzim palce.
Baby, ako sa vam dari v chudnuti? Ja som 7. den na Dukanovi, inak 4. den v 2 faze a hlasim -2,5 kg. Este 5 kg a som za vodou 😀 Dodrziavam vsetko poctivo bez prehreskov a v pohode 😎
baby ake bylinky si kupujete na maso????
@alen24 so šumienkou ? 😀 to prvýkrát počujem hihi, ale môže to byť dobré. ešte nemám všetko poprelúskané ohľadom tejto diéty, kúpila som si aj knihu tak sa dostávam pomaly do obrazu. jasné dám vedieť, som zvedavá kedy sa odhodlám ich ochutnať lebo sa nejak bojím ako to bude chutiť 😀 v popise na tej stránke je tuším, že to vyjde na dve porcie jedno balenie, tak uvidíme či to zasýti.
som 3 den na dukane a ani gram dole... A ako citam tak mnohym sa to pohlo uz po 1 dni dokonca a mne nic ☹ Motivacia teda žiadna ☹

@veroni87 odkial si prosim ta objednala tie shirataki?