Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ja mam za sebou pracovnu veceru, ktoru som sa snazila skombinovat s dukanom... vcelku narocna uloha to bola 😀 Nakoniec som to vyriesila nasledovne: predjedlo - mozarella so zeleninkou, hlavne jedlo - ryba s rizotom. Len, zial, zeleninka bola poliata olivovym olejom s cim som nepocitala. Nuz a nemohla som zjest len rybu bez rizota, lebo to bola nobl restika a vsetci pri stole by po mne pozerali, ze preco som sa toho ani nedotkla. Tak som zjedla asi polovicu... Dnes som sa vazila a vaha zostala rovnaka, co je super, som sa bala, ze pojde kvoli tomu hore 😎 Dnes len bielkoviny, uvidime ako na tom budem zajtra 😉
@22janulienka22 nie, nerozumiem tomu vobec :-/
Inak, ak uz neviete co jest, odporucam lievance alebo palacinku (ako vam lepsie vyhovuje, da sa to robit na oba sposoby). Mam to tiez z webu a odporucam: 2 vajcia, 1 vanilkovy puding (pozor aky pouzijete, daju sa najst aj take co su uplne bez cukru, napr. taky Dr. Oetker ma strasne vela cukru), 1/2 balenia nizkotucneho tvarohu, troska sladidla. Zmiesame, dame na panvicu a je to 🙂 Na vrch si robim polevu zo suseneho mlieka a kakaa. Nie su to prave palacinky/lievance ale celkom sa to k tomu blizi 😀 Mozete to v ktorejkolvek faze.
@22janulienka22 ja som dnes mala na obed tvarohove palacinky ... 🙂
@macekova Nejaky pohyb veru mam, kedze pori mojich dvoch detickach to inak ani nejde. A vcera rano som dokonca ani nejedla, kede som s dcerkou isla ku lekarke, take som nemala kedy. A az som obedovala a to kuraci gyros-len maso. A potom som si dala neskor na olovrant cottage chees a vecera bola 2 jogurty. A zaklincovala som to par platkami kuracej sunky. No a aby som neabudla tak pocas sna som si obcas dala bobulku goji. Snaila som sa samozrejme ostat v odporucanej davke.
No este pockam, a uvidme.
A aj ked mi kila dolu nesli tak mám pocit akoby som trochu stratila na obvode v pase,...
Veci mam o cosi volnejsie
@macekova ja si myslím že ma mrcha trochu podiel ale nie až taký ja som teraz 7DD a dala som dole 2 kg a z pasu 8 cm ja tiež ešte nemám otruby kupene bo som mala auto v oprave a nemala som ako do mesta takže ich kupim len tento víkend ale jem miesto toho ovsené vločky, takže si myslím že to ide celkom ...
@luanla Problém len v otrubách nebude, je fajn že už ich máš, ale aj bez nich by z teba malo niečo ísť. Jedlo však neradím vynechávať 😉 . Skúsim ti poradiť jedálniček na jeden deň : ráno si dať nejakú omeletku - ja do tých vajec zašlahám aj otruby - a je to mňam, na desiatu jogurtík alebo cottage , na obed si upeč kuracie prsia s kosťou a kožou ( také väčšie) - polovicu na obed a polovicu na večeru a sprav si k tomu dresing z bieleho jogurtu, soli a cesnaku, a olovrant šunka alebo jogurt alebo cottage - podľa toho čo si si dala na desiatu aby si nepapala stále to isté 😉 Treba papať až kým sa necítiš plná, tvoje telo sa bojí niečo pustiť lebo má pocit nedostatku 😉 . S wc- veľkou nemáš problém ?
baby potrebovala by som od vas radu zajtra sme pozvany na veceru.. len stale som v prvej faze tak vobec netusim co by som tam mohla take jest
@alen24 zajtra skúsim, dnes som si dala makrelu a jogurt, moc sa mi nechcelo variť 🙂
@mima1983 ja mám zasa problém s chlebom, snažím sa ho obmedzovať, ale ťažko sa mi ho zrieka, tie chleby z otrúb mi nechutia, skúšala som ich upiecť niekoľko, ale nezachutil ani jeden. aj ked síce ide dole váha aj ked si dám chlebík, bez neho ide lepšie, tak sa to snažím zredukovať 🙂 a z akej váhy ideš dole?
@veronika254 a do reštiky alebo k niekomu domov ?
@luanla hlavne vydrž, efekt sa určite dostaví, ved si aj písala, že ti je oblečenie voľnejšie 🙂 tak sa skús merať a nie vážiť, tam možno uvidíš lepšie, ako na teba dieta pôsobí a hned budeš mať z toho väčšiu radosť 🙂
@macekova prave to ze do restiky
@22janulienka22 neboj aj ja papavam pečivo na ranajky ale celozrnne alebo fitnes pečivo naučila som sa na to aj švagrova zchudla a stale jedla chlieb nejlepšie zasíti a jeden krajec by neuškodil zase to netrreba prehánať s ním podla mna ... 🙂

@22janulienka22 super 🙂 ale mam prehresky, ale nebudem to tu pisat lebo by ma tu mohli niektore oskalpovat, ako na FB 😀 ale to su take prehresky, ze ja to ani neberiem ako prehresok, ale teda neni to v povolenych potravinach.... napr. co mozem uviest, ja normalne jem polievky, a pritom nie su pisane ako v 1faze ani v 2f., cez vikend ked sme u nasich vzdy si dam poslievku, su zdravé a zasýtia a este som z nich teda nepribrala 😀 vcera som si nakupila koooonecne!!! zeleninku, tak mozem chrumkať .)