Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@limoncino tofu syr sa v prvej faze ani nemoze tusim ani ja ho nemusim, ale neriesim, jedavam kuracie masko na rozne sposoby, kuracie pecienky, kuracia sunka, acidko, cottage syr, nizkotucny jogurt, a z otrub si robievam placky z ovsenych otrub na ranajky so sunkou a su mnam... popozerajte historiu a myslim ze tam baby maju aj recepty ... 🙂
@katarina00100 otruby maju v kauflande,v dm ale iba s obylnimi klickami a aj niektore tesco ich maju.
@mima1983 tabasco-pik.ochucovadlo,syr zerve u nas tazko dostupny,skus namiesto syr pierko ja som ho zohnala v Bille.otazku 1,6 a 7 je v podstate to iste a nahradis ho Steviou-kupis v DM,Tesco...alebo Xylitolom ale ten som zohnala iba na nete zatial a je dost drahe ☹ aj ked chutovo asi najlepsie lebo chuti skoro ako cukor a nie ako umelace 😝 salotka je myslim mlada cibulka a maizena je kuk.skrob Gustin 🙂
Ahojte baby, potrebovala by som poradit, som v druhej faze Dukanovej diety a dnes som si upiekla chleba, len neviem ci si ho mozem dat napriklad na ranajky a ci si este pocas dna mam dat tie 2 lyzice otrub, alebo mi to staci z toho chleba ? ☹
@lukajdik denne 2 lyžice otrúb, takže ak ich zješ v chlebe tak už v priebehu dňa ďalšie otruby nie.
@rebeka7501 aha dakujem pekne 😉
@lukajdik rado sa stalo, želám veľa úspechov 😎
@nedockava4 no ja jem cca 3 krat denne...a zatial nemam probelm s tym ze co...dnes som mala kuracinku marinovanu v kari a jogurte (bolo to v dukanovskych receptoch a fakt mnamka), na ranajky som si spravila podla knihy omeletu s tofu a zostalo mi to este aj na veceru..takze som sa najedla do syta...inak ked nestiham tak len tak studenu stravu si davam, ochuteny tvaroch, tuniaky, jogurt, sunkove rolky plnene zerve alebo tvarohom s pazitkou a tak
baby a kolko chlebika (samozrejme toho dukanovskeho) mozem denne pripadne tyzdene..mozem kazdy den jednu porciu?
Ahojte kocky,je tu niekto,kto zacal vcera ako ja?RAda sa k VAm pridam 🙂 🙂 🙂 🙂
@renata32 ahoj ja som začala znovu 31.1 tak bojujem ale celkom to ide no je to horšie začínat stále znovu dnes mám konečne zeleninu a mám dole 2,6kg tak apson niečo :D budem ti držat palce aby ti to išlo pekne dole ja som začala aj cvičit tak možno to pojdem pomalšie ale hádam to pojde:DD
ahojte,,drzala som utocnu fazu sedem dni, zislo mi dole2,7kg, co je asi malo, lebo zname mi zhodili aj 4kg a len za pat dni.teraz mam tri dni bielkovozeleninove dni a nezisiel mi ani gram. mna asi porazi.a dodrzujem to
risne.napr. ani chleba som nejedla.vobec necukrim, ani tymi povolenymi sladidlami.jem len maso,acidko,jogurt,tvaroh,ryby a zo zeleniny salat,paradajky.neviete poradit, tera ked budem mat znova iba bielkovinove tak sa to znova pohne?ako syriedate tie dni?
A teda ofiacilane se kvam pridavam, ted jel muz ppro posledni burger do Mc Donalda, rano se zvazim, odmerim a jdem na to oba dva.....
A chcem se zeptat.....skorici a kavu muzem hend od 1.faze? lebo ja samotny bily jogurt asi nensim 😝
@keyka ahoj koľko toho chlebíka môžme? dozvedela si sa to? 🙂 aj ja by som to rada vedela
Babenky, tak ja mám dnes za sebou 1. mesiac DD a váha mi ukázala - 9,2 kg a v mierach op -9 cm, ob - 3cm, ostehien - 2 cm. Ja som celkom spokojná, neviem či je to dosť..... 🙂
Ahojte babule , aj ja som dnes zacala s dukanovou len mam na vas dotaz v prvej fase sa mose jest zelenina a ovocie?lebo len meso,otruby,ryby...... ?
@keyka dukanovskeho chlebika je vela druhov,ale vyratas si to podla otrub ktore do neho idu.ja si robim chrumkave zemlicky tam ide 12 lyzic otrub-vyjde z nich 6 zemliciek a v druhej faze mozes 2 lyzice denne.takze tie zemlicky mozem 2 denne. 😉 ale potom uz nemozes nic co je z otrub 😉
Dobry ranko zienky, dnes idem robit pizzu dukan, tak ked bude mnamkovska tak poreferujem 🙂
@keyka http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/11... a celkove, sú tam sladkosti už od prvej fázy... 🙂 a dobrééé 😀 ja robím skoro všetko odtiaľ, aj koláčiky a po dvoch týždňoch mám 4 kg dolu. 😉 neviem či je to dosť ale neženiem sa za stratou váhy rýchlo, som rada že to ide lebo po vysadení HAK sa mi nabalilo 5 kg úplne ako nič, a nešli ani za nič preč, a teraz idúúúú :D

@limoncino skúsim ju urobiť v horčicovej omáčke. otruby som kupila v zdravej výžive, ale vraj ich majú aj v dm drogérií, to som ešte neskúšala, iba mi poradila známa. Tak zajtra tam skúsim zbehnuť. Veľa receptov je na nete, tak sa budem inšpirovať nimi a uvidím čo mi bude chutiť 🙂