icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

katarina00100
6. feb 2013

@limoncino skúsim ju urobiť v horčicovej omáčke. otruby som kupila v zdravej výžive, ale vraj ich majú aj v dm drogérií, to som ešte neskúšala, iba mi poradila známa. Tak zajtra tam skúsim zbehnuť. Veľa receptov je na nete, tak sa budem inšpirovať nimi a uvidím čo mi bude chutiť 🙂

adamedik
6. feb 2013

@limoncino tofu syr sa v prvej faze ani nemoze tusim ani ja ho nemusim, ale neriesim, jedavam kuracie masko na rozne sposoby, kuracie pecienky, kuracia sunka, acidko, cottage syr, nizkotucny jogurt, a z otrub si robievam placky z ovsenych otrub na ranajky so sunkou a su mnam... popozerajte historiu a myslim ze tam baby maju aj recepty ... 🙂

marne10
6. feb 2013

@keyka mozu ale max 2 za den.v knihe je to pisane 🙂

marne10
6. feb 2013

@katarina00100 otruby maju v kauflande,v dm ale iba s obylnimi klickami a aj niektore tesco ich maju.

limoncino
6. feb 2013

@adamedik tofu syr je písaný hneď na prvý deň jedálnička na večeru.
takže v podstate sa môžu bielkoviny ak som to správne pochopila

marne10
6. feb 2013

@miiishka vacsina kakaa je udtucnenych len sa s tym nechvalia na obale respekt.je to napisane malymi pismenami.ja som mala take doma ani som nevedela a zhanala som ho ako blbec po celych Malackach 🙂 napriklad aj z Lidla Castello-holandske kakao je odtucnene 😉

marne10
6. feb 2013

@mima1983 tabasco-pik.ochucovadlo,syr zerve u nas tazko dostupny,skus namiesto syr pierko ja som ho zohnala v Bille.otazku 1,6 a 7 je v podstate to iste a nahradis ho Steviou-kupis v DM,Tesco...alebo Xylitolom ale ten som zohnala iba na nete zatial a je dost drahe ☹ aj ked chutovo asi najlepsie lebo chuti skoro ako cukor a nie ako umelace 😝 salotka je myslim mlada cibulka a maizena je kuk.skrob Gustin 🙂

adamedik
6. feb 2013

@limoncino Tak sa ospravedlnujem, neviem ci nebolo tofu hlavne pre vedetarianskych dietnikov, ale v podstate ja tofu ani nemusim, tak sa fakt ospravedlnujem 😀

lukajdik
6. feb 2013

Ahojte baby, potrebovala by som poradit, som v druhej faze Dukanovej diety a dnes som si upiekla chleba, len neviem ci si ho mozem dat napriklad na ranajky a ci si este pocas dna mam dat tie 2 lyzice otrub, alebo mi to staci z toho chleba ? ☹

rebeka7501
6. feb 2013

@lukajdik denne 2 lyžice otrúb, takže ak ich zješ v chlebe tak už v priebehu dňa ďalšie otruby nie.

lukajdik
6. feb 2013

@rebeka7501 aha dakujem pekne 😉

rebeka7501
6. feb 2013

@lukajdik rado sa stalo, želám veľa úspechov 😎

keyka
6. feb 2013

@nedockava4 no ja jem cca 3 krat denne...a zatial nemam probelm s tym ze co...dnes som mala kuracinku marinovanu v kari a jogurte (bolo to v dukanovskych receptoch a fakt mnamka), na ranajky som si spravila podla knihy omeletu s tofu a zostalo mi to este aj na veceru..takze som sa najedla do syta...inak ked nestiham tak len tak studenu stravu si davam, ochuteny tvaroch, tuniaky, jogurt, sunkove rolky plnene zerve alebo tvarohom s pazitkou a tak

keyka
6. feb 2013

baby a kolko chlebika (samozrejme toho dukanovskeho) mozem denne pripadne tyzdene..mozem kazdy den jednu porciu?

miiishka
7. feb 2013

@marne10 dík moc, a pozerala som včera na moje holandské kakao - čo mám doma a máš pravdu, jupí 🙂
hneď som muffiny upiekla :D

keyka
7. feb 2013

@miiishka muffiny? tak to hod recept ;)

renata32
7. feb 2013

@ninimini Ahoj moja,ako sa drzis?

renata32
7. feb 2013

Ahojte kocky,je tu niekto,kto zacal vcera ako ja?RAda sa k VAm pridam 🙂 🙂 🙂 🙂

ninimini
7. feb 2013

@renata32 ahoj ja som začala znovu 31.1 tak bojujem ale celkom to ide no je to horšie začínat stále znovu dnes mám konečne zeleninu a mám dole 2,6kg tak apson niečo :D budem ti držat palce aby ti to išlo pekne dole ja som začala aj cvičit tak možno to pojdem pomalšie ale hádam to pojde:DD

janine6623
7. feb 2013

ahojte,,drzala som utocnu fazu sedem dni, zislo mi dole2,7kg, co je asi malo, lebo zname mi zhodili aj 4kg a len za pat dni.teraz mam tri dni bielkovozeleninove dni a nezisiel mi ani gram. mna asi porazi.a dodrzujem to
risne.napr. ani chleba som nejedla.vobec necukrim, ani tymi povolenymi sladidlami.jem len maso,acidko,jogurt,tvaroh,ryby a zo zeleniny salat,paradajky.neviete poradit, tera ked budem mat znova iba bielkovinove tak sa to znova pohne?ako syriedate tie dni?

strihalka
7. feb 2013

@renata32 Ja zacinam zitra🙂 pry je dobre zacit na vikend😀

strihalka
7. feb 2013

A teda ofiacilane se kvam pridavam, ted jel muz ppro posledni burger do Mc Donalda, rano se zvazim, odmerim a jdem na to oba dva.....

A chcem se zeptat.....skorici a kavu muzem hend od 1.faze? lebo ja samotny bily jogurt asi nensim 😝

katarina00100
7. feb 2013

@keyka ahoj koľko toho chlebíka môžme? dozvedela si sa to? 🙂 aj ja by som to rada vedela

miluska17
7. feb 2013

Babenky, tak ja mám dnes za sebou 1. mesiac DD a váha mi ukázala - 9,2 kg a v mierach op -9 cm, ob - 3cm, ostehien - 2 cm. Ja som celkom spokojná, neviem či je to dosť..... 🙂

bibinka379
7. feb 2013

Ahojte babule , aj ja som dnes zacala s dukanovou len mam na vas dotaz v prvej fase sa mose jest zelenina a ovocie?lebo len meso,otruby,ryby...... ?

ninimini
7. feb 2013

@miluska17 nádhera gratulujem ti:D

marne10
7. feb 2013

@keyka dukanovskeho chlebika je vela druhov,ale vyratas si to podla otrub ktore do neho idu.ja si robim chrumkave zemlicky tam ide 12 lyzic otrub-vyjde z nich 6 zemliciek a v druhej faze mozes 2 lyzice denne.takze tie zemlicky mozem 2 denne. 😉 ale potom uz nemozes nic co je z otrub 😉

adamedik
7. feb 2013

@miluska17 super, ja som dnes mesiac a dala som dolu 6,20 kila je to menej ako ty ale som rada lebo vidim ze to ide dolu a to je super a hlavne takze sa drz drzim paste nech to ide este lepsie ako doteraz 🙂

mima1983
8. feb 2013

Dobry ranko zienky, dnes idem robit pizzu dukan, tak ked bude mnamkovska tak poreferujem 🙂

miiishka
8. feb 2013

@keyka http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/11... a celkove, sú tam sladkosti už od prvej fázy... 🙂 a dobrééé 😀 ja robím skoro všetko odtiaľ, aj koláčiky a po dvoch týždňoch mám 4 kg dolu. 😉 neviem či je to dosť ale neženiem sa za stratou váhy rýchlo, som rada že to ide lebo po vysadení HAK sa mi nabalilo 5 kg úplne ako nič, a nešli ani za nič preč, a teraz idúúúú :D