icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

tinika
18. jún 2015

@jenn44 ja schudla som 8kg za 1,5m tak som si to drzala asi 3m a tak to slo hore .( potom som otehotnela a islo to este vyssie a skusala som dukana este 2x ale neviem to uz dodrziavat prvykrat som to drzala ozaj prisne :( teraz mam jedalniček na inej baze ani ten neviem a nestiham dodrzat jest niečo na čo nemam chut ma nebavi .(

camie
29. jún 2015

Baby tie co sa vyznate,keď po tých bielkovynovich dňoch schudnem držím 4 deň, a prejdem.na druhu fázu kde sa striedajú bielk.dni s bielkov.+ zelenina, to sa ma ako? Jeden deň bielkoviny, a druhý bielkoviny zelenina či striedať to po týždni...týždeň čisto bielkovina a týždeň bilo.a zelenina z?

rea92
30. jún 2015

Ahojte, rada by som sa k vam pridala, vcera som si objednala knizku Dukanova dieta 350 receptov...tak cakam kedy mi pride, este kupit ovsene otruby a smelo zacnem 🙂
Moja vaha : 68 kg
Ciel : 53 kg

orieska325
2. júl 2015

Baby pridavam sa aj ja mam malu otazku na zaciatok...idem robit dukanov chlebik za 4 minuty nemam mikrovlnku mozem ho piest aj v klasickej rure? na akej telote a ako dlho dakujem..druha otazka, toastovy chlebik mozem tiez v rure?dakujem.

rea92
18. júl 2015

Tak, dnes je môj prvý deň diéty....zatiaľ sú vyhliadky veľmi dobré, ani som nevedela, že mám skutočne tak silne pevnú vôľu 🙂

ivankalaco
19. júl 2015

Pri čisto bielkovinovej diete som vždy schudla iba pár kíl a bolo to trápenie, dlho som nevydržala, mala som problémy ísť na vecko..bola som nervózna.. tak som sa rozhodla vytvoriť si svoju vlastnú diétu..od februára 2015 do dnešného dňa nejem nič čo obsahuje cukor alebo múku, zemiaky alebo ryžu. Spokojne si upečiem na obed aj bočik alebo akékoľvek masko..zjem ho aj pol kila ale len také samé alebo si dám k nemu 2-3 nakrájané rajčiny.Moja strava sa skladá z maska,strukovín, ovocia, zeleninya mliečnych výrobkov. Tuky neriešim, spokojne zjem na večeru kocku bryndze alebo malé balenie eidamu 🙂 Výhodou je, že nemusím riešiť množstvo..Kávu pijem iba s mliekom alebo smotanou, som kávičkárka tak denne ich vypijem aj 5 🙂 Začínala som s váhou 97 kíl a dnes vážim 75 🙂 cítim sa fantasticky a pokračujem vo svojom úsilí ďalej, chcela by som dosiahnuť váhu 62 kíl a dúfam, že do Vianoc sa mi to podarí 🙂 PS :nemám slovenskú klávesnicu, tak sa ospravedlňujem za drobné chyby v pravopise.

sharon1
1. aug 2015

Ahojte dievcata,
mam otazku ohladom dukanky pocas dojcenia. Su tu nejake dievcata co ju pocas dojcenia drzia prip. drzali. Rada ba som citala nejake skusenosti. Nestratili ste mlieko?
Dnes som zacala zatial sa citim dobre.

jenn44
24. aug 2015

@ivankalaco ahoj, a to aj cvičíš? znie to veľmi zaujímavo, ovocie papáš? jogurty? prosím do ip mi napíš napr. tvoj vzorový jedálniček... dakujem

ivankalaco
24. aug 2015

Ahojček..necvičím..som lenivá ešte aj cvičiť, lebo pri svojej práci sa nabehám až-až..jasne napíš mi emailovú adresu a napíšem ti týždenný jedálniček..jednoduchý, nebudeš hladná, ja som včera jedla celý deň pečené mäsko 🙂 Moja dnešná váha 69
kg a treším sa z nej neskutočne 😉

viktoria123
31. aug 2015

@ivankalaco ahoj 🙂 prosím porad nám ako sa nakopnut, dakujem 🙂

oskvarka
25. sep 2015

caute baby dukanky ... ostalo mi doma vela psenicnych otrub uz to nejeme tak ak by niekto chcel za polovicnu cenu a postovne posuniem...

bubca7
26. sep 2015

Ahojte tak zacinam od znova dukanovu dietu....pre3r som ju drzala 8 mes a schudla som 15kil tak ...chcela by som zacat znova...len ma napadlo ze som tu davala orechovy chlebik...ale neviem presne co tam a kolko slo ...neviete mi niektora helfnut...dakujem pekne prajem pekny den😉😉

radulikuk
30. sep 2015

@audiova prosim ta, ako a kde najdem tu knihu na stiahnutie? Dakujem 🙂

radulikuk
30. sep 2015

@ajka20 Dobry den, este mate tie knihy o dukanke?

audiova
30. sep 2015

@radulikuk pošlem ti ju do IP ak sa to bude dať

audiova
30. sep 2015

@radulikuk kurnik nedá sa to ☹

radulikuk
1. okt 2015

@audiova skoda,ja som tu nova a nevyznam sa tu,tak to neviem najst :( nevadi,skusim pohladta este.Dakujeeewm

ajka20
1. okt 2015

@radulikuk mam po 7 eur odošlem + poštovné

babo78
2. okt 2015

Ahojte, ja mam tiez knizku ak by mal niekto zaujem.

dione84
18. okt 2015

@babo78 Ahoj máš ešte ti knižku? Mala by som záujem 🙂

babo78
19. okt 2015

@dione84 Ahoj, ano este mam tu knizku.

maja_kapustova
21. okt 2015

Skúšala som ju, nakúpila knihy + študovala internet. ne že by to nefungovalo ale v tomto superrýchlom svete som nedokázala sledovať zloženia potravín. Kamoška mi potom povedala že stači dodržať princíp a použiť radšej vyváženú instatnú stravu na úvodné týždňe.

bubca7
28. nov 2015

@ivankalaco ahoj ako si na tom ja to drzim asi uz mesiac ked nie viac a dajak to na vahe nejde dole ked ta mozem poprosit vies mi napisat ako si sa stravovala ked ovsem neotravujem a moj meil bubca7@gmail.sk a dakujem pekne pekny den

nicky182
4. jan 2016

Ahoj kocky, tak sa k Vam pridavam po 2 rokoch 😀 Tuto dietu som drzala necele 2 mesiace a schudla som 8kg. Minuly rok som skusala zase trosku, ale nejak mi to uz neslo, no teraz som brutalne pribrala. Sedava praca, malo pohybu, roztahany zaludok. Moj ciel je 10 kg, tak idem zase na to. Drzim Vam vsetky palce, aby ste schudli aj vy kolko potrebujete 🙂 🙂 🙂 🙂

aaaandrea
4. jan 2016

Caute kocky...takze ja som s dukankou uplne skoncila.... 1. Ked som ju drzala som schudla z 65 na 60 bohuzial som po skonceni pribrala na 68 a vobec sa mi nedarilo schudnut...teraz mam tak zniceny metabolizmus ze nam 70kg a jem zdravo a male porcie a nic nejde dole...dnes bola by som vdacna aj za tych 66 co som mala....

katkapoli
8. jan 2016

Ahojte dievcata, aj ja od dnes zacinam mam 58 a chcela by som mat50 😅 dufam, ze to pojde

anjel2015
9. jan 2016

@katkapoli Ahoj ja už druhý deň hľadám diétu s ktorou začať a tiež uvažujem o tejto alebo morbi uptade tiež mám 58 a chcem na 50 tak som zvedavá či ti pôjde 🙂

katkapoli
9. jan 2016

Mne tie prve 3kg idu rychlo dole,ale potom s vahou stojim,tak uvidim ako to pojde teraz

katkapoli
10. jan 2016

@anjel2015 ja som tu morbi nepoznala,ale som si o tom precitala a pride mi to skor na udrzanie vahy. Mne sedi skor dukanova a dnes rano 56 😀

anjel2015
10. jan 2016

@katkapoli no ja začínem teda od
zajtra si pôjdem nakupit som o nej včera dosť čítala aj veľmi veľa receptov som našla tak to skúsim akurát sa bojím tých ordinácie ako ich nezáväzne? A čo zvyknes jedavat?Gratulujem k 56kg kde sú si otruby kupovala akú značku?Ďakujem 🙂