icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

inzi_jozka
9. feb 2012

@apple7 mam 78 pri vyske 160 je to vela a teraz som zacala 3x to tyzdna spinning, ale uz vidim, ze buduci tyzden sa tam 3x nedostanem...

inzi_jozka
9. feb 2012

@alen24 no rada by som sa dostala na vahu ako pred tehu...tak na 58-60, nie do leta, ale do druheho tehu urcite 🙂

happysmile
9. feb 2012

ahojte Dukanky 🙂 tak ja dnes zacinam 2.fazu. po troch dnoch utocnej mam dole 2,6kg 😀 som happy! a uz si aj mm si vsimol, ze som trosku schudla, co mi je nejake podozrive, lebo on, si na mne malo co vsimne 😅 a najviac ma tesi, ze aj cm isli dole. to je u mna podstatnejsie ako tie kg.

@inzi_jozka waaau spinning 🙂 aj ja sa uz musim prinutit zacat cvicit. nech sa mi to nezastavi a ide vaha dole. musim z povala znies sterer. snad ked ho budem mat na ociach tak sa nan aj postavim 😀

inzi_jozka
9. feb 2012

@happysmile 😀 u mna to nefungovalo, doma mam orbitrek, ale na spinning chodim kvoli tej atmosfere a trenerovi 🙂 musim mat nejaky hnaci motor aby som sa prinutila 😀

alen24
9. feb 2012

@inzi_jozka no ja tiez na tych 60kg by som chcela,ja mam pri vyske 164 cm,74 kg ☹

alen24
9. feb 2012

@happysmile no ja som pri 1 faze /3 dni/schudla len 1 kg,kolko ty teraz vazis?na aku vahu sa chces dostat?

apple7
9. feb 2012

Ahojte, dnes som sa odvazila a mam 2,5 kg menej 🙂 uz citim na sebe ze som schudla, dala som si zavazok, ze od dnes zacinam behat okolo panelaku a aj po schodoch, nech to ide rychlejsie dole. tak mi drzte palce, nech to nevzdam 🙂

apple7
9. feb 2012

@inzi_jozka to mas super, ze chodis cvicit s trenerom, ja som si kupila rotoped a nechce sa mi na nom samej cvicit, tak stoji v kute zapraseny....

inzi_jozka
9. feb 2012

@alen24 no to sme na tom skoro rovnako...a po porode to ide fest ťažšie...keď som bola mladšia stačilo pár dni nevečerať a šup kilečka dole...ale teraz? oooch :(

@apple7 presne preto sa snazim chodit na spinning...doma mam orbitrek, teda vešiak 😀 samu ma to nebaví...

apple7
9. feb 2012

@inzi_jozka drzim ti palce, aby si vydrzala....stoji to za to

happysmile
9. feb 2012

@alen24 ja ked som zacinala v pondelok som mala 67,3kg dnes rano 64,7kg a moja idealna vaha podla Dukanovej tabulky je 59,8. ale ked pojdem na 57 budem rada. v podstate mi staci ked sa dostanem na 60 😉 som nenarocna 😀

alen24
9. feb 2012

@inzi_jozka ja som pocas tehu pribrala 9 kg ktore som do 2 mes.nemala ...cize som na vahe ako pre tehotenstvom...ale potrebujem schudnut ...kde su tie moje 52 kg co som mala pred 10 rokmi? 😒 snad sa mi aspon na 60-62 kg podari...

alen24
9. feb 2012

@happysmile tak to nesi na tom az tak hrozne... 🙂 uz ti treba len necelych 5 kg 😉

inzi_jozka
9. feb 2012

@alen24 podariiii 🙂 ved ked clovek nieco naozaj chce, akoby uz polovicu mal 😉

alen24
9. feb 2012

@inzi_jozka 🙂 🙂

hugovagazdina
9. feb 2012

Pomozte mi radou prosim lebo uz to asi vzdam. Dieta drzim od 6.1. Celkom to islo. Ale uz 2 a pol.tyzdna nic nechudnem a dokonca po 10 dkg priberam. Ja som asi v roku 1976 drzala Atkinsovu dietu,ktora je podobna tejto. V tom case som zaznamela aj opuchy na tele. Neskor som sa docitala,ze moze mat za nasledok poruchu s hospodarenim vody v tele. Opuchy sa objavili aj teraz. Ma s tym niekto nejaka skusenosti? Celkovy ubytok na vahe bol 6 kg. Netrpezlivo cakam na od proved. Dakujem

apple7
9. feb 2012

@hugovagazdina ahoj, to ma mrzi, ze mas taketo problemy. ja ti asi velmi neporadim, lebo nie som odbornik.Ale citam teraz norbiho tajomstvo. pise tam, ze ludia, ktori drzia viac diet, telo si zvykne na hladovanie a zacne si ukladat zasoby aj pri malom mnozstve jedla. tvoje telo si asi zvyklo, ze hladujes a prisposobilo sa. Skus si zohnat tu knihu, je dobra. vysvetluje tam rozne diety . On odporuca jest vsetko,ale v urcitom case. myslim, ze by to pre teba bolo lepsie ako dukanova dieta. tvoje telo potrebuje pravidelnu stravu a pohyb, skus si to precitat, on je lepsi odbornik ako ja, a ma aj skusenosti,ja teraz tiez studujem. drzim ti palce a daj vediet ako si dopadla 🙂

zabka88
10. feb 2012

@hugovagazdina ahoj, nie som odborník ale držala som túto diétku pred asi pol rokom, podobné problémy som nemala ale podla mna by si mala skočiť rovno do tretej fázy a pomaličky ukončiť túto diétku, zjavne ti nerobí úplne dobre, len určite prejdi všetky fázy lebo inak priberieš späť čo si schudla..

apple7
10. feb 2012

Ahojte, rozhodla som sa, ze prejdem na norbiho dietu, lebo podla dukana nevladzem. mam teraz 2. fazu, schudla som uz 3 kg ale moja hlava stale sniva o ovoci a trochu ryze alebo zemiakov. takze aby som nepribrala naspat co som schudla budem papat podla norbiho, dufam ze chudnut budem stale. drzim vam palce 🙂

happysmile
10. feb 2012

@apple7 ahoj tak drzim palce 🙂 ja som pred rokom Norbiho drzala, ale nevyhovovala mi... na Svk je to jednoduchsie. tam su aj obchody a niektore kocky si objednavaju cele menu na tyzden, tak im ide vaha krasne dole. 🙂

happysmile
10. feb 2012

@hugovagazdina ja si tiez myslim to iste co napisala zabka88. dietu pomalicky ukonci. ved 6kg, je krasny ubytok. a mozno by ti vyhovovala dieta Norbiho tajomstvo ako ide drzat appe7. je tu na MK aj diskusia. tam si baby pomahaju a radia. a skus sa poobzerat no obchodoch s Norbiho potravinami. mozno ti to pojde s nimi dole a nebudes mat take zdrav.problemy. vela stastia 🙂

zabka88
10. feb 2012

@apple7 ahoj, ja som "držala" dukana aj s ovocím, a schudla som päť kíl, takže ovocie ti to nepokazí.. na tvojom mieste vydržím, ukončím diétku aj s treťou fázou a až tak čosi riešim, neni dobré skákať z diétky do diétky lebo si pokazíš metabolizmu.. drž sa

erikasadek
10. feb 2012

@hugovagazdina ak by si citala knihu od dukana cely postup tak by si zistil az eje to uplne normlna co sa teraz deje..... v praxi znamena ze telo nedokaze do nekonecna len spustat tuky!!! ale spomali a hlavne terz v zime ovela viac najhorsii cas na dietu .. 😉 takze zaklad uz ked si nestastne zacala s dukanovou dietou nepopopust a pokracuj neboj vaha zacne ist dolu asi po 2 tyzdnoch povoli znova uplkne normalny jav u kazdej diete.. 😉

ked pisem ze nestatne viem o com hovorim dukanovu dietu mam roky za sebou aviem co obnasa uz som raz tu pisla opakovat s anebudem.. 😉

teraz ze myslis len na jedlo co je zakazane je uplne normalne zakazajus si nieco co by nemalo byt zakazane a telu chyba co potrebuje tak ti dava signaly... v praxi znamena frustracia ak nie si ok v hlave teda myslim ty ze nie si vysporiadana v hlave psychicky ze dieta ti neporpsieva , maloktora dieta ze???? v praxi ziadna normlan dieta nema nic zakzovat ak je nieco zakazane neskor telo plati draho a dav ti tieto signaly... 😉

osobna rada dokonc dukanku ak mozes cim skor skonc 2 fazu a zacni tretie stabilizaciu ta je najdolezitejsia so vsetkych inak ti naskocia rychlo kila co si tazko stratila + niektore naviac a bonus po druhy krat to pojde dvakrta tazko; telo si zapamata a uz lahko nepusti..!! 🙂

happysmile
10. feb 2012

@erikasadek nasla so si tvoje stare prispevky, lebo ma to velmi zaujalo. aj na dukanovadieta.com sa baby stazovali co drzia tuto dietu polroka a dlhsie, ze maju urcite zrd.problemy. u teba to bolo o to horsie, ze si skusa vela diet a dukanovu dokonca 6x 😒 tak sa nediv, ze telo ti takto reaguje. ja chcem drzat len mesiac. vaha mi ide pekne dole a potom idem do 3.fazy. tak pevne verim, ze sa mi nestane to co tebe a dlhodobo drziacim diety. poznam kocky tu v mojom okoli, ktore ju drzali min.rok a pekne si drzia vahu. ziadny jojo efekt. ja som presvedcena, ze ked budem dodrziavat ten jeden den bielkovinovy (co ma myslim nezabije) do konca zivota, ze sa mi kila nevratia. a ked ano, tak na vsetky diety prdim 😎 , a budem radsej chodit do fitka a plavat. tod moj nazor 🙂

erikasadek
10. feb 2012

@happysmile vies tu je na dukana v krajine jeho povodu tolko tresdtnych oznameni a ke dpovies pred lekarom slovo dukan tak valaju oci v telke len sama kritika tu kralova dlhe roky takze nasledky su tu uz dlhsie na slovensku je novinka takze kazdy mu naleti poravda je uplne niekde inde....

poznas baby , zalezi kolko schudli pretoze ludi aktopry schudli kao viac 15 kil si nedokazu udrzat vahu podla jeho diety preco dlha doba stabilizacie!!!!!! vies niekto kto je na diete mesiac dva a stabilizaci trva tym padom dvakrat tolko s ada vydrzat ale ked niekto je skoro rok a teraz este dva roky stabilizacie tak psychicky malokto zvladne a bohuzial tu je ten problem a prehresok jeho diety je to dobre na male a rychle kila ale nie na vyssie tam treba ist pomaly apostupne a ziadne zakazy.. ale to je uz o inom.... 😉

ada1702
10. feb 2012

ja držím diétu 6 mesiac, schudla som 20 kg, ešte 20 kg mám pred sebou, cítim sa dobre, nemám ani problémy starších dukaniek a každého, kto povie niečo ako diéta, to ako vydržíš, tak ich opravím - to je v mojom prípade až obžerstvo, pretože nikdy som na množstvo toľko nejedla ako teraz, receptov je takééé množstvo, akurát nenávidím ten čas, čo si musím niečo variť, lebo rodine varievam iné, neviem ako to bude ďalej, pretože ja tretiu fázu skončím niekedy na jeseň 2013, chýba mi kukurica, tú som dávala všade, ale povedala som si, že ju mať nebudem a už to proste neriešim, rozhodne DD odporúčam 🙂

alen24
10. feb 2012

@ada1702 nemas nejaky link na recepty?

ada1702
10. feb 2012

@alen24 k receptom sa dostaneš cez facebook, sú tam rôzne skupiny, odporúčam uzavretú skupinu s názvom "Dukanova dieta cz-sk Uzasne recepty su v dokumentoch" , majú urobenú perfektnú stránku a ženičky tam vymýšľajú recepty, napr. dnes som mala perfektnú knedľu z tvarohu 🙂 ale majú dukan variantu už hádam na všetko

alen24
11. feb 2012

@ada1702 ďakujem...

alen24
14. feb 2012

no baby tak co ako pokracujete?