icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

megy2
16. apr 2012

ahojte,tak dietu asi posuvam,kedze sme ochoreli 😠 😠 😠 ,a asi nieje najleopsi napad teraz dietovat.....manzel teplotuje to piatku a mna to vcera vecer chytilo.....

renata32
16. apr 2012

Ahojte kocky,ja som vcera zacala.Chcela by som tak zhodit 10kg.ZAtial som nezohnala,tie ovsene otruby,pouzila som ovsene vlocky,vadi to?

megy2
16. apr 2012

a este som sa chcela opytat,podla akej stranky dietujete????

megy2
16. apr 2012

@renata32 ja by som tiez tak 10 kg chcela...mozem sa ta opytat ako vyzeral tvoj vcerajsi jedalnicek????nech sa cca pripravim 😀

miskadusko
16. apr 2012

@renata32 zožen si tie otruby , 😉

megy2
16. apr 2012

...ja som tiez len psenicne nasla....ovsene ste kde kupili???

renata32
16. apr 2012

@megy2 rano,nizkotucny jogurt,mlieko 0.5% to som za cely den vypila asi 1,5litra,mineralka1.5litra.desiatu som si dalajogurt,tych co som sa docitala,mozes ziest kolko chces a aj mlieka vypit kolko chces,ale len0.5%.Obed som si uvarila morcacie prsia,olovrant jogurt,vecer cottage cheese.Dnes na ranajky 3varene vajicka,ale len bielky, jogurt a mlieko.Na obed si idem uvarit rybu.Bielka tiez mozes kolko chces,ale ak cele vajicka tak len 4 za tyzden.A kedy zacinas,potrebujem partacku. 🙂

megy2
16. apr 2012

@renata32 dam si este jeden den,dva na preliecenie,ale tak od stredy by som uz chcela.....jogurt len biely???ja mam totiz to problem ze mlieko vobec nepijem a biele jogurty tiez nemozem ☹ ☹ ....

renata32
16. apr 2012

@megy2 najlepsie je biely nizkotucny jogurt

zuzu188
16. apr 2012

@renata32 ovsené vločky nie..zožeň si aspoň pšeničné

mirkalipka
16. apr 2012

ahojte dukanky....moj boj pokracuje i ked sem tam maly prehresok,ale hadam to pojde dolu i tak....zajtra sa vazim....som zvedava....lebo po velkej noci mi to vyskocilo o 1,5kg viacej....no ale dobre spravy su to ze som si vsetky nohavice musela pozuzovat lebo boli siroke aspon na stehnach urcite....no a v pase su akurat,a uz sa vobec nemusim do nich tak talcit ako predtym... 😀 mozno este jedno velke plus....bola som si skontrolovat krv,mala som dlhsie problemy s pecenovymi testami....tie boli vzdy akesi zle....a to nie som ziaden alkoholik 😀 ,lebo dva deci vinka za 2 mesiace nepovazujem za alkoholizmus....a predstavte si ze boli vysledky super....neviem ci je to tym bionom3 alebo stravou....myslim ze oboje prispelo k tomu....no a najviac sa tesim na to ze ak este dalsie krvne testy dopadnu super,budem moct opat darovat krv....lebo pre mna je to akasi forma zvysenia obranyschopnosti.....ked som davno darovala krv,mala som na rok postarane o to ze som nebola chora... 🙂 a este nepamatam ktora babenka tu dala recept na ovsenu kasu s pudingom....no ale to je mnamnka sa jej neviem dojest....dakujem za super receptik....mozem za to ze som tak mooooc na sladke.... 🙂

megy2
16. apr 2012

@zuzu188 dakujem 🙂

klauduska
16. apr 2012

tak my sme dnes zacali,ranajky biely jogurt s otrubami, obed varena kuracinku, dressing z bieleho jogurtu a dukanov chlebik, olovrant bude sunka a trosku syru a na veceru este netusim.... 😅
Kde najdem ten recept na tu kasu s pudngom?

Uf,bude to asi tazke,lebo tie bele jogurty moc teda nemusim.... 😒

klauduska
16. apr 2012

a zabudla som napisat,ze kolko by som chcela schudnut,takze mam 66,6 kg a chcela by som min. na tych 60 a keby bolo na 58,vobec by som sa nenahnevala... 😀
Manzelik ma 84,1 kg a chcel by na 77-78kg....

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Ja som si robila kuracie prsia 1 krát hned v prvý deň a asi dvakrát do polievky ale ináč nie. Musím sa prinútiť niečo vymyslieť tak aby sa to dalo jesť 🙂

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Som ti už odpísala a niekde sa to stratilo 🙂 Ja som skôr na prílohy ako mäso 🙂 Prsia som robila raz ešte na začiatku a asi dvakrát v polievke ale musím niečo vymyslieť aby som nejedla len mliečne výrobky 🙂

penelope111
16. apr 2012

Čaute baby. Tak ako som predpokladala po včerajšku + 0,7 kg 😀 Nevadí pokračujem dalej a konečne a dúfam že naplno 🙂

zuzu188
16. apr 2012

@penelope111 aj hovädzina sa môže,tak by som si asi robila ju,keby mi kuracina už nechutila a ešte ryby..keď si to tak vezmeš,tak môžeme jesť všetko mäso okrem bravčoviny..na tú radšej ani nemyslím,lebo hneď mi behá po rozume slaninka 😀 😀

zuzu188
16. apr 2012

kupujete si nejaké "prechodné" oblečenie?..dnes som si obliekla rifle a na stehnách sú mi úplne voľné,v páse mi to až tak nevadí,keď si dám opasok

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Tak slaninku mám rada 🙂 Robila som si ryby už dvakrát a hovädzie tu máš tiež nachystané ale ešte som nerobila 🙂 Chcela som si spraviť taký dietný guláš ale som robila teraz na oslavu guláš takže teraz nebudem robiť nič 🙂 Ale s toho na oslave som jedla aj na druhý deň a teraz som si ohriala aj ked su tam zemiaky a od zajtra naplno dieta 🙂

renata32
16. apr 2012

BAby moze sa soja?A kedy?

zuzu188
16. apr 2012

@penelope111 no ja som dnes robila segedín,ale urobila som ho riedky,keby som tam pridala sušené hríby,tak mám kapustnicu 😀 😀 😀

cleo02
16. apr 2012

@renata32 baby nezabudajte na otruby, upecte si nejaky chlebik, alebo tvarohove kolaciky z otrub, zasyti to

cleo02
16. apr 2012

@megy2 do joguru si mozes dat sladidlo a skoricu

stefi76
16. apr 2012

ahojte, môžete mi napísať kde ste zohnali ovsené otruby, všade majú len vločky, ďakujem.

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Však aj kapustnica je dobrá 🙂 Neviem sa dostať do toho aby som jedla poctivo povolené veci prvé dva týždne žiadny problém, ale od sviatkov je to hrúza furt chcem jesť to čo nemôžem ☹ Musím sa nejako donútiť.

penelope111
16. apr 2012

@stefi76 V nejakých obchodoch zo zdravou výživou alebo tu baby písali že na nete.

penelope111
16. apr 2012

@megy2 Iba biely jogurt ale môžeš si tam dať sladidlo, vanilkovú aromu alebo sladidlo a kakao 🙂

zuzu188
16. apr 2012

@stefi76 v DM-ke ich majú