Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Dík. Recept mám napísaný 🙂 Koľko ti s toho vyjde kúskov? Ako to dávaš len na plech robíš take akože placky, či?
@penelope111
@zuzu188 ahaaaa, díky. Ja tú dukanovsku stranku študujem dosť dlho a tie otruby mi akosi unikli. Takže už si to budem strážiť.
@penelope111 urobila som si dvojitú dávku a vyšlo mi ich 40..na plech na papier na pečenie..hej..najskôr som si urobila guličku v ruke a potom ju spľasla..také tenšie som ich robila
ja som si dala 2 na deň
Ahojte dukanky,mám na predaj ovsené a pšeničné otruby-neúspešne som držala dukanku(a chvíľu som Vás aj čítala) 😉Nemáte niekto záujem?Dala som to do inzerátov,ale počítam,že mi to o chvíľu stopnú.Ak máte záujem,môžete aj do IP.
zajtra by som si chcela urobiť zapekanú brokolicu so syrom..ale neviem ako sa to robí..nemáte nejaký dobrý recept?
otazka pre vsetky, snad tu su aj take co drzia dlhsie a vedia posudit: nemali ste problem s menzesom? kamoska schudla 9 kg delenou stranou za tri mesiace a stratila menzes, asi dve mesiace nemala a teraz musela ist na vyvolavacku. Nema s tym niekdot nejake skusenosti?Nerada by som si toto dodrbala
@cleo02 Ja už som v 3 F schudla som 12 kg ale takéto problémy som nemala. myslím si že je to individuálne a nie každý s tým musí mať problémy. 😉
ahojte dukanky....no moje meranie dnes dopadlo celkom fajn,hriech za velku noc prekonany a este aspon 30dkg dole,cize od buducotyzdnoveho vazenia -1,9kg....takze super....i ked sa priznam ze obcas sa vyskytne nejaky prehresok ale zatial to ide pomalicky dolu....no a pozitivne reakcie i z okolia....boli u mna vcera kamosky a tie chvalou nesetrili,ze som poriadne schudla a ze nemam vobec brucho...i ked tomu neverim,lebo ta placka co mám namiesto brucha sa v zrkadle neda prehliadnut.... 😀 no dufam ze i ta sa scvrkne....drzte palce....a super ze tu davate nejake receptiky....sa rada inspirujem...tak zatial ahojte a uspesny boj vsetkym nam prajem 🙂
@mirkalipka No ja od soboty stále porušujem o týžden mám MS a nezvládam to nejesť čokoládu a teraz čipsy ☹ neviem sa nejako dojesť a som neskutočne hladná a ešte ma bolia celý den vaječníky neviem prečo ked mam MS až o týždeň ☹ Som nejaká pošahaná 🙂 Už mi aj brucho naspäť narástlo ☹
baby môžu byť tie ovsené otruby s klíčkami??
@penelope111 ja som mala ráno chuť na čipsy a tak som si urobila na raňajky zo šunky 😀...a dnes som neodolala asi 3 sójovým tyčinkám a zapekaným zemiakom 😒
@zuzu188 Ja to nechápem ja som uplne nenažraná a stále hladná ☹ tehotná niesom 🙂 Som písala že ma bolia vaječníky a ms až v pondelok jedine že by som dostala skôr alebo ja neviem ale vyzerá to tak že namňa lezie aj choroba ☹
@penelope111 presne taká nenažratá somaj ja len snorííím čo zjem
a dobréééé rááánko
Kocky,chcem sa opytat dnes zacinam 1den 2fazy,kolko zeleniny mozem zjest,je to urcene nejake mnozstvo?
@renata32 koko chceš... 😀
@zuzu188 tu je nejaká zapekaná brokolica
http://www.dukanovadieta.com/products/zapecena-...
@miskadusko DAkujem velmi pekne.
@penelope111 čo ty vieš 😀..možno to bude aj tým,že v sobotu,či nedeľu má byť spln
@penelope111 ďakujem 🙂
@ninimini aj ja som dost pevna a mrzi ma,ze to ide tak pomaly ale od vcera mam dole 400 g tak aspon to ma potesilo 😉
ja mam strasnu zapchu a pritom jem aj ovsene otruby....rano som mala ine bolesti na wc 😝
Ahojte tak po prvej fáze dole 2,2 kg sa teším ako malé dieťa 🙂 🙂 z brucha -3cm a cez prsia -5cm no radosť preveliká 🙂 🙂 ostatné ostalo alebo išlo 1cm dole ale dúfam že to pôjde takto pekne ďalej 🙂 chcem ešte aspoň 10kg ale keď dám 5 kg tak budem strašne šťastná. 😀 😀
MUSIM prejst na 2.fazu aj,ked som malinko schudla???? alebo mozem pokracovat v 1.faze? dnes som uz v 1.faze 6-ty den a schudla som ani nie 2 kila ☹ ☹ ☹

@penelope111 tu som ti ich našla
Otrubovo-kakaové sušienky
20 lyžíc otrúb (môžeme kombinovať ovsené so pšeničnými)
6 lyžíc bieleho jogurtu
2 vajcia
4-5 lyžíc kakaa
2 lyžičky kypriaceho prášku
8-10 lyžíc sladidla (4-5 tekutého)
4 lyžice kukuričného škrobu (1 zlatý klas)
1 lyžička arómy
Všetko spolu vymiešame a pečieme na 170° .