icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

helenkasabinka
18. apr 2012

@sandrus2 vau super a kolko si drzala 1.fazu?

sandrus2
18. apr 2012

@renata32 tak sa nám to hádam podarí 🙂

renata32
18. apr 2012

@helenkasabinka Ahoj,neboj nic,urcite to pojde dole.

renata32
18. apr 2012

@sandrus2 urcite,super,ze je tu aspon jedna kocka tak ako ja,ja dnes chcem vyskusat spenatovu polievku a Ty co budes obedovat?

helenkasabinka
18. apr 2012

@renata32 ked ja vzdy velmi pomaly chudnem 🙂ä ked citam ako ostatne krasne chudnu,tak ja som nestastna ,ze tak malo mi ide dolu ☹

sandrus2
18. apr 2012

@helenkasabinka 5 dní som ju držala , a neboj niekomu to ide rýchlejšie dole a niekomu pomalšie

renata32
18. apr 2012

@helenkasabinka Neboj nic,uvidis,ze to pojde,mne pomohlo,ze pijem vela vody a mlieka,vyskusaj...

sandrus2
18. apr 2012

@renata32 ja som robila tú kapustovú polievočku sa teším konečne zelenina 🙂 veď aj ja som rada lebo čo tu čítam tak niekto bud začína alebo je popredu 🙂 ale som rada lebo do teraz som nevedela zohnať tie ovsené otruby tak som jedla pšeničné a to bol podľa mňa grc a už som si myslela že to vzdám ale včera mi doniesla známa ovsené a sú ozaj chutné takže si pôjdem konečne urobiť aj chlebík 😀 😀

helenkasabinka
18. apr 2012

@renata32 aj mlieko? no skusim a je mozne ,ze aj vody by som mala viac pit co ja malo pijem ☹ ked sa musim nutit pit vodu a aka je najlepsia voda ? ja milujem budis vodu jemne perlivu len neviem,ci je vhodna

penelope111
18. apr 2012

@ninimini Ahoj 🙂 Ale ja nie len že som pažravá ale aj hladná nechápem to ako by mi telo niečo pýtalo a neviem sa zasýtiť. Už aj manžel si somna robí prdel že ako môžem toľko toho zjesť hlavná vec, že predvčerom zjedol na večeru 6 rezňov a to ja zjem za rok 🙂 Od včera ešte aj teploty takže som nadšená ☹

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 Ja už to nechápem ako keby som nevedela že niesom tehotná tak si myslím opak 🙂 A to ďakujem asi patrilo @ninimini 🙂

erikasadek
18. apr 2012

@helenkasabinka nevesaj hlavu ahlavne kazdy chudne uplne inym tempom.. a jedna otazka odpovedz si sama na nu.. 😉 kolko diet mas uz za sebou??? ak uz niekolko tak vedz ze preto ti ide vaha pomalsie dolu... cim viac diet v historii tym ide dolu pomaly.. cim menej tym rychlejsie bohuzial telo si pamata kazdu dietu a nepusta lahko uz.. 😉

co sa tyka pitia ken jedna poznamka nikto vam to nepovie ale bublinkova voda roztahuje zaludok.. tiez som to nevedela ale bohuzial je to pravda takze ak chudnete tak nepite bublinky .. 😉
ps ako to vie po operaci zaludka nam to zakzali s tymto vysvetlenim roztahuje to zaludok a hlavne v spojeni ked sa je!!! 😉 vela uspechov v chudnuti zienky.. 🙂

penelope111
18. apr 2012

Baby neviete mi poradiť ako funguje čili? Viem že odburáva tuky ale či to môže nejako pôsobiť na to že som furt hladná 🙂

sandrus2
18. apr 2012

@helenkasabinka no ja tiež pijem veľa vody a ešte čaje , inak máme rovnako starých chlapčekov 🙂

renata32
18. apr 2012

@helenkasabinka mlieko nizkoztucne 0,5% vypijem za den 2 lite a mineralku 2lite,2 inky a s toho idem dobre aj na Wc.

cleo02
18. apr 2012

@sandrus2 super uspech 🙂 ja teraz treti den s vahou stojim, centimetrea sa len trosicku hybu

cleo02
18. apr 2012

@renata32 na inku som zvedava, lebo je to zo psenice ci co to presne je, je toto povolene? ja ju mam tiez rada ale nie som si ista ci sa moze

sandrus2
18. apr 2012

@cleo02 Ďakujem som šťastná lebo toto je moja 1 diéta a hneď takýto úspech strašne ma to naštartovalo do ďalšieho "boja" 🙂 a ty si na tom ako v ktorej fáze si?

ninimini
18. apr 2012

@helenkasabinka v prvej fáze možeš ostat najviac 10 dní nie viac

ninimini
18. apr 2012

@helenkasabinka to je aj moj prípad že málo chudnem teda mám ten pocit ale pi vela vody a pojde to uvidíš telo dostalo šok tak sa ešte bráni ale ustúpi neboj skús nejaké cvičenie len tak zatancuj si poriadne cca 15 min a uvidíš že to pojde dole

megy2
18. apr 2012

@sandrus2 prepac ze tak mimo temy sa pytam,ale pozeram ze si z BB,my ideme v maji na taky vikend do hotela dixon,nevie nahodou aky je tam bazen a ci tam mozem ist aj s vtedy uz 11mesacnym babom????

ninimini
18. apr 2012

@penelope111 to mám aj ja som pažravejšia a jedla by som všetko čo vidím myslím že sa nám telo búri ale ked to zvládne hlava zvládneme to aj my
už mi prišlo mliečko tak si urobím tu čoku a na nej budem asi celý den🙂)

cleo02
18. apr 2012

@sandrus2 ja som 4. den v 2. faze, dole 3 kg a vaha mi teraz stoji, ale nezufam lebo som to cakala. No stale som dostatocne motivovana vysledkom a volnymi riflami, ze pokracujem veselo dalej 🙂

ninimini
18. apr 2012

@penelope111 chilly samoška podporuje rýchle trávenie🙂)

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 jaj,ozaj..som si ani nevšimla,že som to napísala tebe 😀..neboj,pažravosť prejde 🙂..urob si niečo sladké,dukanovské a papaj to

zuzu188
18. apr 2012

@ninimini ďakujem za recept 🙂..trošku si ho upravím..uvidím,ako bude chutiť 🙂

penelope111
18. apr 2012

@ninimini Ja do všetkého pchám čili takže že by som aj s toho bola stále hladná? 🙂

zuzu188
18. apr 2012

ozaj..od soboty mi stojí váha 😒

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 Práveže mi to dukanovské nejako nepomáha 🙂 By som stále čokoládu jedla a pritom čokoladu ináč nejedávam skôr som na keksíky asi to bude tou MS čo má prísť lebo iba v tedy jedávam čokolády 🙂 Musím si kúpiť to sušené mlieko a urobiť si ju doma 🙂

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Neviete či sa môže sojove sušene mlieko? A ak ano koľko? Zuzi nezúfaj aj ja teraz stojím na váhe asi sa budem vážiť až v utorok to už budem mať 4 týždne diety a 2 deň MS 🙂