Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@helenkasabinka Ahoj,neboj nic,urcite to pojde dole.
@renata32 ked ja vzdy velmi pomaly chudnem 🙂ä ked citam ako ostatne krasne chudnu,tak ja som nestastna ,ze tak malo mi ide dolu ☹
@helenkasabinka 5 dní som ju držala , a neboj niekomu to ide rýchlejšie dole a niekomu pomalšie
@helenkasabinka Neboj nic,uvidis,ze to pojde,mne pomohlo,ze pijem vela vody a mlieka,vyskusaj...
@renata32 ja som robila tú kapustovú polievočku sa teším konečne zelenina 🙂 veď aj ja som rada lebo čo tu čítam tak niekto bud začína alebo je popredu 🙂 ale som rada lebo do teraz som nevedela zohnať tie ovsené otruby tak som jedla pšeničné a to bol podľa mňa grc a už som si myslela že to vzdám ale včera mi doniesla známa ovsené a sú ozaj chutné takže si pôjdem konečne urobiť aj chlebík 😀 😀
@renata32 aj mlieko? no skusim a je mozne ,ze aj vody by som mala viac pit co ja malo pijem ☹ ked sa musim nutit pit vodu a aka je najlepsia voda ? ja milujem budis vodu jemne perlivu len neviem,ci je vhodna
@ninimini Ahoj 🙂 Ale ja nie len že som pažravá ale aj hladná nechápem to ako by mi telo niečo pýtalo a neviem sa zasýtiť. Už aj manžel si somna robí prdel že ako môžem toľko toho zjesť hlavná vec, že predvčerom zjedol na večeru 6 rezňov a to ja zjem za rok 🙂 Od včera ešte aj teploty takže som nadšená ☹
@helenkasabinka nevesaj hlavu ahlavne kazdy chudne uplne inym tempom.. a jedna otazka odpovedz si sama na nu.. 😉 kolko diet mas uz za sebou??? ak uz niekolko tak vedz ze preto ti ide vaha pomalsie dolu... cim viac diet v historii tym ide dolu pomaly.. cim menej tym rychlejsie bohuzial telo si pamata kazdu dietu a nepusta lahko uz.. 😉
co sa tyka pitia ken jedna poznamka nikto vam to nepovie ale bublinkova voda roztahuje zaludok.. tiez som to nevedela ale bohuzial je to pravda takze ak chudnete tak nepite bublinky .. 😉
ps ako to vie po operaci zaludka nam to zakzali s tymto vysvetlenim roztahuje to zaludok a hlavne v spojeni ked sa je!!! 😉 vela uspechov v chudnuti zienky.. 🙂
Baby neviete mi poradiť ako funguje čili? Viem že odburáva tuky ale či to môže nejako pôsobiť na to že som furt hladná 🙂
@helenkasabinka no ja tiež pijem veľa vody a ešte čaje , inak máme rovnako starých chlapčekov 🙂
@helenkasabinka mlieko nizkoztucne 0,5% vypijem za den 2 lite a mineralku 2lite,2 inky a s toho idem dobre aj na Wc.
@helenkasabinka v prvej fáze možeš ostat najviac 10 dní nie viac
@helenkasabinka to je aj moj prípad že málo chudnem teda mám ten pocit ale pi vela vody a pojde to uvidíš telo dostalo šok tak sa ešte bráni ale ustúpi neboj skús nejaké cvičenie len tak zatancuj si poriadne cca 15 min a uvidíš že to pojde dole
@penelope111 to mám aj ja som pažravejšia a jedla by som všetko čo vidím myslím že sa nám telo búri ale ked to zvládne hlava zvládneme to aj my
už mi prišlo mliečko tak si urobím tu čoku a na nej budem asi celý den🙂)
@penelope111 chilly samoška podporuje rýchle trávenie🙂)
@penelope111 jaj,ozaj..som si ani nevšimla,že som to napísala tebe 😀..neboj,pažravosť prejde 🙂..urob si niečo sladké,dukanovské a papaj to
@ninimini Ja do všetkého pchám čili takže že by som aj s toho bola stále hladná? 🙂
ozaj..od soboty mi stojí váha 😒
@zuzu188 Práveže mi to dukanovské nejako nepomáha 🙂 By som stále čokoládu jedla a pritom čokoladu ináč nejedávam skôr som na keksíky asi to bude tou MS čo má prísť lebo iba v tedy jedávam čokolády 🙂 Musím si kúpiť to sušené mlieko a urobiť si ju doma 🙂

@sandrus2 vau super a kolko si drzala 1.fazu?