icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
18. apr 2012

boli sme v DM-ke,že si nakúpim otruby do zásoby a oni tam mali už posledný balíček 😲 ...tak v sobotu sa pôjdeme znova pozrieť,či náhodou nedoložili

sandrus2
18. apr 2012

@zuzu188 ahoj no mne robí známa v DM a povedala mi že prišlo iba 20 ks tak mi zobrala 2 balíky tak asi je teraz asi problém s nimi ja zase neviem nikde zohnať ten syr pierko ☹ mám rada syry a teraz si nemôžem dať kedže ho nikde nemajú a ani neviem ako vyzerá čiže sa mi dosť ťažko aj hľadá 🙂

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 @ninimini Ja už mám mlieko našla som ho medzi kávou v obchode 🙂 A pečienky sa mi rozmŕzajú a idem si ešte teraz spraviť pečienku 🙂 Okoštovala som melón čo si mama kúpila jaj ale bol dobrý a sladunký lepší ako cez leto 🙂

penelope111
18. apr 2012

@sandrus2 Ja tiež neviem kde baby kupujú tie syry ale ja nemôžem normálny málo tukový syr najsť ani ten cottage či ako sa to volá jednoducho všetko je od 20% hore.

iwky
18. apr 2012

@penelope111 ahoj a aký syr sa prosím ťa može papať?? tavený nízkotučný alebo môžem aj ten leerdammer light ?? lebo sa v zložení píše že tuk v sušine 30%.

penelope111
18. apr 2012

@iwky Ja práveže neviem tu baby písali že pierko nejaký cottage či neviem ako sa to volá ale ja som nič také nikde nevidela ani neviem či je tvrdý či mäkký 🙂

miskadusko
18. apr 2012

@penelope111 pierko je tvrdý syr... alebo ešte kleopatra- tiež tvrdý syr 😉

miskadusko
18. apr 2012

@penelope111 ja ho kupujem v bille

iwky
18. apr 2012

@miskadusko a predávajú to aj v tescu alebo hypernove? a to je syr na váženie či vo vákuovom balení?? díky.

sandrus2
18. apr 2012

Baby ani ja vôbec neviem ako má vyzerať lebo ho nikde neviem nájsť 🙂

ninimini
18. apr 2012

@zuzu188 to ani nenájdeš ja som hladala všade až cez dukan-shop som kúpila majú ho aj medzi cukrárenskými pomockami ale všade mali len na kg t.j 10 a viac

ninimini
18. apr 2012

@sandrus2 skús kleopatru ja ju kupujem v jednote

ninimini
18. apr 2012

@penelope111 cottage ani ja neviem nájst s malým obsahom tuku

sandrus2
18. apr 2012

@ninimini no skúsim zajtra pokukať a to je tvrdý syr balení po kusoch alebo ako?

ninimini
18. apr 2012

@sandrus2 ja si ho dávam nakrájat

zuzu188
18. apr 2012

@sandrus2 ja sa priznám,že nejem nízkotučný syr..raz som kúpila kleopatru a už som ju v obchode nevidela

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 ja si idem na zajtra urobiť tuniaka 😀

zuzu188
18. apr 2012

@ninimini kašlem už na to..budem kupovať to sójové,veď ho aj tak často nepoužívam

penelope111
18. apr 2012

@zuzu188 Pečienka polovica zjedená len trošku viac horčice som si dala lebo som dala aj lyžičku chrenskej maximálna spokojnosť 🙂 Dobrý recept si dala 🙂 Ja som to mlieko kúpila v tesku pri káve bolo 🙂

penelope111
18. apr 2012

@miskadusko @ninimini Ďakujem za radu ohľadom tých syrov 🙂

zuzu188
18. apr 2012

@penelope111 mňa to vôbec nenapadlo pri káve ho hľadať

zuzu188
18. apr 2012

inak robila som tiramisu..o pol 10 som skončila,lebo som naňho skôr nemala čas...uvidím,ako bude chutiť 🙂

penelope111
18. apr 2012

@ninimini @zuzu188 No čokoládka je už v chladničke. Lenže zas som si to skomplikovala 🙂 Vyliala sa mi tam skoro polovica flaštičky arómy 🙂 Grambľavá 🙂 Takže zase pridať mlieko cukor. Dala som to do mafinových silikónových formičiek som zvedavá ako to vytiahnem 🙂 Dala som okoštovať manželovi vraj je to jak kinderko 🙂 Ináč ja kinderko nemám rada a ani moc bielu čokoládu nemusím ale diéta je diéta 😀

penelope111
18. apr 2012

@ninimini @zuzu188 Aha ešte niečo 🙂 Furt mám zalepenú hubu skoštovania 😀 Keby ma chcel manžel umlčať má dobrý recept 😀

vancouver
19. apr 2012

@penelope111 Ako si robila tu cokoladku?Presla so toto asi 6 stran nazad a nikde som nenasla recept.Robila som tie keksiky,ale nechutia mi.Tak by som este skusila tu cokoladku.Dakujem.

miskadusko
19. apr 2012

@iwky nevie či v tescu alebo v hyper. lebo tam nechodievam, ale v tej bille ho mavajú - je to normálny tvrdý syr ako tehla odkrojený a zabalený do potravinovej folie. takže sa dá aj strúhať ked potrebuješ...

barka29
19. apr 2012

Ahojte Dukanky🙂Tak ja mám za sebou druhý deň-úspešný,musím sa priznať,že 1 deň bol horší,vkuse by som jedla,včera už omnoho lepšie,ale výsledok??-2,5kg za dva dni!!!Ozaj,niekto tu spomínal,že si urobí punding,chcem sa teda opýtať,sorry,že dokola asi tie isté otázky,aký si dávate,respektíve ako ho robíte??Normálne klasický,len z nízkotučného mlieka +umelé sladidlo???Díky za rady🙂Tiež mám trošku zápchu,ale čochvíľa príde na rad aj zeleninka,tak sa to hádam upraví!!pekný diétový dníček🙂

zuzu188
19. apr 2012

@penelope111
@ninimini tiež som robila tú čokoládu,ale ešte som ju neskúšala

ninimini
19. apr 2012

@barka29 gratulujem

cleo02
19. apr 2012

dievcata, co poviete na prispevky v tomto fore? http://diskusie.wanda.atlas.sk/chudnutie-a-diet...